Ζώδια και Νοέμβριος 2022


Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού. Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627
————————————————————
Νοέμβριος= Από τα εκλειπτικά Φεγγάρια μέχρι το τέλος του μήνα.
Με δύσκολες προθέσεις μας υποδέχτηκε ο Νοέμβριος, με το τελευταίο εκλειπτικό Ολόγιομο Φεγγάρι στην 16η μοίρα Άξονα Ταύρου –Σκορπιού να ζητά ανήμερα του Ταξιάρχη να ανοίξουμε τα ντουλάπια της ψυχής μας και με Απέραντη Πίστη στην Ουράνια θέληση της ανατροπής να εκλείψουμε από αυτήν ότι μας βαραίνει ή μας αφήνει Δέσμιους φόβων και ανασφαλειών.
Ο Ήλιος, πηγή ζωής, ο Ερμής Κύριος της Νόησης και της σκέψης και η Αφροδίτη Κυρία των Τιμών και των Αξίων μας, συμπορεύονται στα απύθμενα σκοτάδια του Σκορπιού και καλούν ο κάθε ένας με την σειρά του σε εσωτερική ενδοσκόπηση, στην επανεξέταση των δεδομένων, την ανακάλυψη κάθε αλήθειας και σε ολοκληρωτική αλλαγή μέσα από συνειδητοποιήσεις.
Ποιός είμαι; που είμαι; Που πάω; Τι είναι σημαντικό και αληθινό; Τι αξίζει πιο πολύ και που θα προστάτευα σε κάθε συγκυρία; Που βρίσκεται η πίστη; Ποια είναι η δική μου αλήθεια και τι αξίζω; Σε τι είμαι ικανός ώστε να γίνω αρωγός Φωτός σε κάθε προκλητική δοκιμασία;
Ο Σκορπιός κρατά στο σπίτι του τα μυστήρια της Ζώης. Ξέρετε, αυτά τα ανεξερεύνητα που σε περνάνε από κρίση και μεγάλη αλλαγή όταν έρθεις σε επαφή μαζί τους. Η έννοια της «ένωσης» όπου σε κάνει να αποκαλύπτεσαι, να εμπιστεύεσαι απόλυτα, που σε «εξουσιάζει» ώστε από αυτήν να γεννηθεί η Ζωή, μα και του θανάτου όπου απροκάλυπτα καλεί σε ανώτερες Οκτάβες αντίληψης της θεώρησης του Υπαρξιακού Σκοπού μας, ακράδαντα του ανήκει. 
Ο Θάνατος και η Γέννηση μαζί … Μυστήρια αιώνια, ανεξιχνίαστα θαύματα, κάτω από την ίδια στέγη… Πώς άραγε μπορεί να γίνει αυτό θα διερωτηθεί κανείς. Μα πώς θα γινότανε αλλιώς αν το καλοσκεφτείς, αφού σε κάθε ένωση για την Ζωή αποκαλύπτεται κάθε συναίσθημα, κάθε σκέψη… «Πεθαίνει» το «Εγώ» για ένα μεγαλύτερο Υπαρξιακό «Εμείς».
Φόβοι, πάθη, λάθη, εμμονές και προσκολλήσεις, κάθε ανασφαλείς συναίσθημα και χειριστικότητα αποκαλύπτεται με κυριότερο του Στόχο την αποκόλληση και κάθαρση από κάθε ισχυρογνωμοσύνη, πείσμα ή νωθρότητα. Για την ανακάλυψη της πραγματικής μας «Εστίας», αυτής που πάντα παίρνουμε μαζί μας και νοιώθουμε ασφαλείς αφού βρίσκεται στο ύψος της καρδίας, μα και της Υπαρξιακής σημαντικότητας μας.
Οι ενέργειες αλλάζουν και μας ταξιδεύουν από τις 15/11 με την Αφροδίτη συνοδευόμενη από τον Ερμή να περνούν στο ζώδιο των Τοξοτών . Τα νέα θα έρχονται ευχάριστα, ενώ η ψυχική μας διάθεση θα θέλει να ανέβει εν’ όψη Χριστουγέννων. Το μυαλό ταξιδεύει, ενώ το αίσθημα της Αγάπης θα θελήσει να μας αλλάξει ρυθμούς. Τα διλήμματα θα συνεχίσουν να είναι έντονα, αφού τα προηγηθέν γεγονότα έχουν αφήσει αρκετούς με την γεύση του ανικανοποίητου και της ανεπάρκειας. Να θυμάστε όμως πως συνήθως οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις έρχονται μέσα από δικές μας προσδοκίες, έτσι κρατάμε μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.
Ο Άρης, ως Κύριος της Δράσης και του ανοσοποιητικού, ανάδρομος αντιμετωπίζει σε δύσκολη γωνία τον Ποσειδώνα για 2η φορά με τον τελευταίο κρατώντας στα χέρια του την ασάφεια, τον θόλο και την υπέρβαση των Ορίων, μας καλεί  να είμαστε προσεκτικοί από εξαπατήσεις, κλοπές, από ψυχικές και σωματικές εξαντλήσεις. Οι ιώσεις, οι μολύνσεις και οι δηλητηριάσεις θα είναι έντονες, ενώ θέματα υγείας θα χρειαστεί να ελέγχονται διπλά πριν και από οποιεσδήποτε χορηγήσεις φαρμακευτικών με αρκετές διαγνώσεις να κρίνονται άκυρες ή λανθασμένες εν συνεχεία χρόνου.
Οι καιρικές συνθήκες θα είναι σπασμωδικές και έντονες που θα προκαλούν ζημίες ειδικά από υγρασίες και κατακρατήσεις υγρών. Προσοχή σε μικρά παιδία και ζωάκια, ενώ το υδάτινο στοιχείο κρίνεται επικίνδυνο προς το παρόν. Το ιδανικότερο είναι να μην παρθούν τυχών αποφάσεις ζωής όσο ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση. Το κλειδί βρίσκεται στην Υπερβατική κοινωφελή Δράση, στην καλλιτεχνική εκτόνωση, προσευχή –Διαλογισμό.
18-19/11 υπερβατική προσοχή. Αφορά κυρίως Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες , Ιχθύες
Στις 22 /11 Ο Ήλιος περνάει στους Τοξότες με Υπερφίαλη Αισιοδοξία να πλανιέται στον ορίζοντα, σαν να προετοιμάζεται για την γέννηση του Νέου Φεγγαριού το Ουράνιο στερέωμα.
Η νέα Σελήνη στην 01η μοίρα Τοξότη στις 24/11 υποδεικνύει Νέες Αρχές μετά από δύσκολες συγκυρίες, όπου θα έχουν σαν στόχο την διεύρυνση γνώσεων για να μπορέσουν να υποστηριχτούν σχέδια και ευρύτεροι στόχοι. Νοννοί του Νεογέννητου η Αφροδίτη και ο Ερμής στην 09η -10η Τοξότη, να το προικίζουν με θέληση και  θάρρος, ώστε να κλείσουν κύκλοι και να υπάρξει απελευθέρωση. Προικισμένο με αντίδραση κατά της απογοητευτικής, δίκοπης και μπερδεμένης  δράσης του Άρη, δίνει ευκαιρίες που θα πάρουν μπρός και θα εξελιχθούν από τις 20/1/23 και μετά.
Οι γνώσεις, οι περιπέτειες, τα ταξίδια μα και οι ερωτικές γνωριμίες γίνονται μέρος του «Εγώ Φιλοσοφώ» ώστε να επουλώσω τόσο τις πληγές μου, μα και των άλλων.
Σε αυτό το Νέο Φεγγάρι ο φανατισμός θα είναι έντονος έτσι συστήνεται προσοχή σε φιλονικίες άνευ λόγου.
Ευεργεσίες με νέα προσδόκιμα χαρίζονται στις Φωτιές, Κριούς, Λέοντες,Τοξότες.
Ευκαιρίες δίνει κάθε Νέα Σελήνη και φυσικά αυτό αφορά όλους!
Ο μήνας μας αποχαιρετά με τον Άρη στην ανάδρομη κίνηση του να συναντά στις 28/11 τον Κρόνο. Κύριος του Χρόνου, του Ορίου, των Νόμων, των «πρέπει» και των κανόνων. Δίνει ευκαιρία ανασυγκρότησης δυνάμεων, συνέπεια, πειθαρχεία, οργανωτικές ικανότητες και μεθοδικότητα, έτσι ώστε να επανεξεταστούν ζητούμενα με λογική και να παρθούν αποφάσεις με Νέες δομές. Ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.
Κάθε πλευρά του νομίσματος θα χρειαστεί να εξεταστεί καλά, ώστε να μην υπάρχουν ρίξεις ή παρεξηγήσεις με την 29η/11 να θέλει προσοχή από υπερβολικά απερίσκεπτα λόγια ή βιαστικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν  εκρήξεις θυμού, ερεθιστικότητα, πείσματα, φανατισμό και ισχυρογνωμοσύνη.
Η όψη αντίθεσης Άρη- Ερμή βάζει τα δεδομένα σε άξονα ισορροπίας, έτσι και η δύναμη της σκέψης χρειάζεται να ζυγίσει όλες τις πληροφορίες με τόλμη, ευστροφία και  ειλικρίνεια για να επέλθουν επιτυχίες μέσω του δίκαιου επιχειρηματικού πνεύματος.
Συνιστάται προσοχή στους δρόμους.
Ο Κρόνος συνεχίσει να υποστηρίζει, χαρίζοντας ευκαιρία σε διανοητική εργασία, εκλογίκευση των δεδομένων και υπομονή στο χρόνο.

Ζώδια

Κριοί = Η νέα Σελήνη στον Τοξότη, θετική και ευεργετική προς εσάς, παρέχει την ευκαιρία σε γνώσεις, ταξίδια και διεύρυνση των οριζόντων, ενώ τα ευχάριστα θα έρχονται για σας από το εξωτερικό. Η φιλοσοφία του Τοξότη είναι το «Εγώ Φιλοσοφώ και Αναζητώ » έτσι με τον ανάδρομο Άρη στον οίκο της επικοινωνίας σας συστήνεται η επανεξέταση σπουδών, σεμιναρίων και νομικών ζητημάτων. Η κάθε πληροφορία, όσο εριστική ή προκλητική κι αν είναι χρειάζεται να φιλοσοφηθεί, να αναζητηθεί η αλήθεια πριν από κάθε αντίδραση. Η προκλητική όψη του με Ποσειδώνα θα φέρει λόγια που θα κρύβουν ψεύδη  ή θα νοιώσετε πως δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Δεν χρειάζεται να παρθούν άμεσες αποφάσεις. Προσοχή στους δρόμους . Υγεία = πνεύμονες, χέρια, νεύρα.

Ταύροι= Ο Ουρανός να κινείται στο δικό σας ζώδιο, μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα και σοκαριστικές αλήθειες σας ζητά από καιρό να ψάξετε βαθιά μέσα σας που βρίσκεται η πραγματική ασφάλεια. Τι είναι πραγματικά όμορφο, γαλήνιο και σημαντικό για σας. Παιδία της Αφροδίτης, βλέπετε τα υπάρχοντα σας να αλλάζουν κάτι που δεν σας αρέσει, μα σαν γνήσια παιδία της Γαίας γνωρίζεται καλά πώς οι πραγματικοί «θησαυροί» κρύβονται στα πολύ απλά και βασικά αγαθά της Γης και στην ασφάλεια της Αγάπης. Πώς τίποτα πιο πολύ δεν θα σας έκανε απόλυτα ευτυχισμένους πέραν από ένα λιβάδι απέραντης γαλήνης. Ο Άρης ανάδρομος στα οικονομικά σας, προκαλεί ακόμα πιο πολύ, μέσα από πολλαπλά έξοδα, ενώ με Ποσειδώνα θολή εικόνα και απογοήτευση κυριαρχεί στους  φιλικούς σας κύκλους όμως υπάρχει και η πρόκληση εσείς να μην εκτεθείτε. ( Εαν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες sos , στα οικονομικά της εταιρίας σας). Η Νέα Σελήνη για σας έρχεται βοηθητική, χαρίζοντας σας ευκαιρίες σε οικονομικά οφέλη από σημαντικούς για σας άλλους, σε συμβόλαια ή δανειοδοτήσεις μα και με διλήμματα  σε τρόπους διαχείρισης Συμβουλή= Νοιώστε την πραγματική ασφάλεια μέσα σας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες χωρίς τα γήινα «έχω» και «κατέχω», ώστε να είστε ικανοποιημένοι με ότι έχετε.

Δίδυμοι=  Ένα Νέο Φεγγάρι ξεδιπλώνεται απέναντι σας, με το Φώς του να μιλά για σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικές ευκαιρίες. Μαζί ο Ερμής και η Αφροδίτη με φιλικότητα απέναντι σας, σας καλούν σε κλείσιμο προηγούμενων κύκλων, ώστε να εξελιχτεί μια νέα Αρχή, ενώ σας αυξάνουν τις γνωριμίες σας. Η ενέργεια του Άρη είναι στα δικά σας χέρια και μπορεί είτε να σας διαλύσει είτε να σας απογειώσει. Είναι εριστικός, σας προκαλεί θυμό, υπερένταση και πονοκέφαλο σε όλα τα πεδία γι’ αυτό γίνεται πολύ σημαντική η διπλωματική διαχείριση του λόγου. Το νοιώθετε το παρασκήνιο και τα γεγονότα είναι ακόμα αρκετά μπερδεμένα, αλλά με υπερβατική υπομονή μέσα από τις πληροφορίες που εισέρχονται , κοσκινίστε τις αλήθειες και προετοιμάστε την στρατηγική σας, που θα βάλετε σε δράση αρχές της χρονιάς. Κρατήστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις, αποφύγετε φανατικές απόψεις από ή προς, για να μην νοιώσετε απογοήτευση  ενώ προσοχή θέλει η Υγεία σας και τα ζωάκια σας.

Καρκίνοι = Εσωτερικό θυμό, νεύρα, εντάσεις και παρασκήνιο προκαλεί και για σας ο Άρης χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο από πού σας έρχεται αυτή η ενέργεια. Έχετε βιώσει υπερβατικές αλλαγές μέσα από σοκ που σας παρακινούσε ιδιαίτερα να αποκολληθείτε από οτιδήποτε σας κρατούσε δέσμιους με εμμονές και προσκολλήσεις και να ανακαλύψετε την σημαντικότητα της Ύπαρξης σας, εξαγνίζοντας φόβους, έτσι ώστε να γίνετε αρωγοί Φωτός. Νέες ενάρξεις και ευχάριστα νέα έρχονται για σας μέσα από το εργασιακό , καθημερινό σας μοτίβο, ενώ  θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την Υγεία σας και να στοχεύσετε σε πιο φιλοσοφημένες βελτιωμένες καθημερινές συνήθειες. Έχετε άτομα κοντά να σας βοηθήσουν σε κάθε μελλοντικό σας στόχο.

Λέοντες = Θέματα Εστίας, ακινήτων, οικογενειακές ανάγκες και απαιτήσεις σας απασχολούν, ενώ η πίεση ή τα όρια από τους σημαντικούς άλλους σας εξαντλεί από νευρικότητα ή θυμό. Καμία φορά τα όρια επέρχονται για να μας εκλογικεύσουν και να δούμε με σύνεση ποίες ευθύνες μπορούμε να αναλάβουμε με ανιδιοτέλεια, οργάνωση και δομή. Η πραγματικότητα είναι πώς εσείς οι ίδιοι έχετε ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη και να νοιώσετε ότι σας εκτιμούν οι οικείο σας.Τα πράγματα αλλάζουν από τα μέσα του μήνα με Αφροδίτη, Ερμή σε φιλικό ζώδιο να σας χαρίζουν έμπνευση για δημιουργία και ερωτικές διαθέσεις. Η Νέα Σελήνη εξελίσσεται σε χώρο για σας χαράς, διασκέδασης και παιδιών. Θα νοιώσετε καλύτερα ανάμεσα σε νέες γνωριμίες, ποθητοί και αγαπητοί, ενώ παράλληλα σας φλερτάρει και η τύχη. Κοινωνικοποιήστε και νοιώθετε πώς αυτή η τόσο οικογενειακή εποχή σας ταιριάζει. Θα σας κάνει καλό να μείνετε μακριά από αγχωτικές προσκολλημένες απόψεις ή συνήθειες και να χαρείτε για λίγο σαν παιδί. Ο Ανάδρομος Άρης κινείται στους κύκλους των ομαδοποιήσεων και των φίλων σας, οπόταν διπλό τσεκάρετε τι λέτε και τι ακούτε, έτσι ώστε να ανακαλύψετε ποιοι είναι πραγματικοί να κρατήσετε και την επόμενη χρονιά . (Sos στα οικονομικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες). Καλά είναι και εσείς να είστε συγκρατημένοι από υπερφίαλες υποσχέσεις, για να μην στρεσαριστείτε ή απογοητευτείτε από κάποια φιλική σχέση ή συνεργάτη προς τα τέλει του μηνά.

Παρθένοι = Νέες Αρχές εξελίσσονται για σας μέσα από το ίδιο σας το σπίτι και την οικογενειακή δομή , από τα μέσα του μήνα και μετά. Ισως να θελήσετε να ωραιοποιήσετε τον χώρο σας ή και να μετακινηθείτε σε νέο σπίτι. Άλλοι θα καλεστείτε να ασχοληθείτε με τους  γονείς και τους οικείους σας με τη Νέα Σελήνη να σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και να αποκαταστήσετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Είναι σημαντικό σε κάθε περίπτωση να νοιώσετε απελευθερωμένοι από  προσμονές ή προσκολλημένες απόψεις άλλων και να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητούμενα βάζοντας σε λειτουργία την καθαρή εκλογικευμένη κρίση. Ο Ποσειδώνας σε χώρο σχέσεων σας κάνει να ονειρεύεστε το ιδανικό μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά τα πράγματα δεν έχουν ξεκάθαρη ακόμα εικόνα. Ο Άρης φέρνει αναστατώσεις και αιχμηρά λόγια από τα επαγγελματικά σας πεδία θέλοντας να σας προκαλέσουν να εκτεθείτε. Προσοχή στη διαχείριση του λόγου, στην κριτική και την επικριτική ειδικά στο τέλος του μήνα. Ο Δίας ευθύδρομος, σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη για κάποιους φέρνει τύχη και δεσμεύσεις. Κλειδί = ξεσκουριάστε την διάκριση σας. Προσοχή τόσο στη δική σας Υγεία, αλλά και των δικών σας ατόμων.

Ζυγοί = Ευκαιρίες για ανάσες θα έχετε Ζυγοί μου από τα μέσα του μήνα και μετά, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να θέλουν να αλλάξουν το επικοινωνιακό σας μοτίβο αλλά και τον τρόπο που σκέπτεσθαι. Ερωτικές σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σας, ενώ «ταξιδεύετε με γόνδολές» για την ιδανική αγάπη αλλά και για την ικανοποίηση των αναγκών σας. Σκέψεις επίσης σας απασχολούν για το οικονομικό και τι είναι αυτό που σας αφήνει ανικανοποίητους. Ισως να χρειαστεί σε αυτό το τομέα να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να επικεντρωθείτε  σε αυτές. Θα θέλετε να επικοινωνήσετε με φίλους ή και αδέρφια, να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με το Νέο Φεγγάρι, ενώ σημαντικά ωφέλη έχετε από τους σημαντικούς για σας άλλους, είτε είναι σχέσεις, είτε συνεργασίες που θα τις δείτε εκ νέου να επεκτείνονται. Επικοινωνιακές ευκαιρίες και διαπραγματεύσεις για επιχειρηματικές συμφωνίες. Ο Άρης για σας είναι εν μέρει βοηθητικός σε επαγγελματικές επαναπροσεγγίσεις, μα σίγουρα θέλει προσοχή να μην σας εξασθενήσει. Επίσης σας στρέφει να επανεξετάσετε και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

Σκορπιοί = Τα εκλειπτικά Φεγγάρια σας έχουν προκαλέσει και ακόμα προκαλούν σε συνειδητοποιήσεις. Μαζί με τα άλλα σταθερά ζώδια έχετε βιώσει τις μεγαλύτερες αλλαγές και τις ανασφάλειες σας να κρίνονται στη λεπτή κλωστή της πίστης. Μέσα από χωρισμούς, κρίσεις σε σχέσεις και απώλειες, είστε από αυτούς όπου αφήνοντας πίσω φόβους και ανασφάλειες, ταμπού και προκαταλήψεις έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τον Υπαρξιακό σκοπό σας. Άλλοι έρχεστε σε επαφή με αλήθειες που σας αναστατώνουν και θέλετε να επαναστατήσετε, με την έννοια του σεβασμού από και μπρός να γίνεται σημαντική. Ασφάλεια, ερωτικά και οικονομικά πάνε μαζί για σας έτσι υπάρχει ευκαιρία να επικοινωνήσετε για αυτά τα ζητούμενα και να βρεθούν λύσεις. Αφροδίτη και Ερμής φέρνουν ευχάριστά Νέα, προπάντων οικονομικών, που θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι διαθέσεις και η δημιουργικότητα σας, κάτι που για κάποιους θα εξελιχτεί  επαγγελματικά. Νέες σχέσεις και βοήθειες μέσα από την καθημερινότητα σας. Προς το τέλος του μήνα καλά θα ήταν να προσέχετε τα έξοδα σας ή να μην «κλαπούν» τα δημιουργικά σας σχέδια. Μην ξεχνάτε την Υγεία σας.

Τοξότες = Έχετε μείνει εσώκλειστοι το προηγούμενο διάστημα να ανακτήσετε δυνάμεις μετά από ξαφνικές αλλαγές τόσο σε προσωπικό, οικογενειακό περιβάλλον μα και στο επαγγελματικό πεδίο. Από τις 22/11 ξεκινά για σας η Ηλιακή σας επιστροφή και η Νέα Σελήνη ολοδικία σας, θα σηματοδοτεί για σας μια ολοκληρωτική Νέα αρχή. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη κουβαλούν για σας εκπλήξεις από τα μέσα του μήνα και μετά και σε συνεργασία με τον Δία θα θέλουν να διευρύνουν τόσο τα δημιουργήματα σας, τα «παιδία» σας, μα και τα ερωτικά σας και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Ο Άρης ανάδρομος σε οίκο σχέσεων και συνεργασιών χρίζει προσοχής αφού τα εριστικά λόγια ή οι εκνευρισμοί συνεχίζουν να φέρνουν ανακατατάξεις. Προσέχετε οι δεσμευμένοι την προσωπική σας σχέση, ενώ η επανεξέταση και των δύο πλευρών του νομίσματος γίνεται κανόνας μέχρι τον Μάρτιο.

Αιγόκεροι= Είναι η δική σας σειρά να αποσυρθείτε από τα «Φώτα» των δημοσίων σχέσεων, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Όπως και οι Τοξότες έχετε βιώσει ξαφνικές αλλαγές στο περιβάλλον σας που σας έχουν φέρει σε υπολειτουργία τα δημιουργικά σας σχέδια. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κάνει μια γνωριμία που να έχει μείνει αξεκαθάριστη έτσι θα θελήσετε να της δώσετε ένα πρόσημο. Η Αφροδίτη και ο Ερμής προκαλούν σε μυστικές επικοινωνίες και ευχάριστα νέα , οικονομικά οφέλη ή πληροφορίες τα όποια θα προτιμήσετε να κρατήσετε προς το παρόν για τον εαυτό σας. Με την Νέα Σελήνη θα εστιάσετε στο μέσα σας, να βρείτε την ηρεμία σας και να επανεξετάσετε θέματα Υγείας. Ο Άρης σε οίκο Υγείας και καθημερινότητας προκαλεί διαταραχές, έτσι ιδανικά πάρτε το χρόνο σας να ανασυγκροτήσετε δυνάμεις και να εστιαστείτε στους μελλοντικούς σας στόχους. Προσοχή χρειάζεται και στο επαγγελματικό τομέα, να μην έρθετε σε ρίξεις με συναδέρφους ή υφιστάμενους, από μη έγκυρα λόγια ή ψευδείς παραστάσεις. Μην πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Υδροχόοι=Έχουν γίνει πολλές αλλαγές και για σας μέσα από τα οικογενειακά ζητούμενα σας, ενώ θέματα ακινήτων σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα αφήνοντας μια γεύση διληματική αν βαδίζετε σε συμβατά μονοπάτια. Ο Κρόνος στο δικό σας ζώδιο σας περιορίζει μα και σας ωριμάζει παράλληλα, σας πειθαρχεί και σας αναγκάζει σε δουλεία της οποίας τα αποτελέσματα και ωφέλη θα αποκομίζετε σταδιακά σε πάροδο χρόνου. Τα δεδομένα σας αλλάζουν με την εισοδο Αφροδίτης και Ερμή στο Τοξότη με εσάς να  βρίσκεται διεξόδους, χαρά και αισιοδοξία. Ευχάριστα νέα, προσκλήσεις και νέες ερωτικές γνωριμίες έρχονται από τον κύκλο των φιλικών σας σχέσεων.  Η Νέα Σελήνη σας προάγει ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και διεύρυνσης τόσο των φιλικών σας κύκλων μα και στήριξη από αυτούς για τους στόχους σας. Προσέχετε από υπερβολές σε διασκεδάσεις να μην παρασυρθείτε και παρεξηγηθείτε. Ο Άρης φέρνει διλλήματα σε ερωτικά μα σας παρακινεί σε επανεξετάσεις τρόπων διαχείρισης. Επανεξέταση και προσοχή σε μικρά παιδία.

Ιχθύες= Τα συναισθήματα σας είναι μπερδεμένα και πιθανών να νοιώθετε πώς δεν βγάζετε άκρη από τα πολλαπλά ζητούμενα σας και αυτό σας κουράζει. Ο Άρης στο οικογενειακό σας περιβάλλον προκαλεί με οξυθυμία και ζημίες στην οικογενειακή σας Εστία, όπου θα χρειαστεί να έχετε πολλαπλές πληροφορίες και καθαρή εκλογικευμένη κρίση πριν πάρετε κάποια απόφαση πώς θα διαχειριστείτε καταστάσεις. Ο Δίας γυρίζει σε ευθεία πορεία έτοιμος να σας ευνοήσει τόσο σε οικονομικά αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε οίκο για σας δημόσιας εικόνας ανοίγονται δρόμοι σε νέες συνεργασίες και επαγγελματικά, ενώ βρίσκεται απίστευτη στήριξή από συνεργάτες. Η Νέα Σελήνη θα σας εξελίξει επαγγελματικά ζητούμενα, προαγωγές και πιθανόν να έχετε και μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από το επιχειρηματικό κομμάτι. Τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται αλλά θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση. Προσοχή από υποσχέσεις και λόγια για να μην απογοητευτείτε. Μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε, να προσέχετε την υγεία σας, από ψευδής δηλώσεις και να διπλοκλειδώνετε.

Υ.Γ. Ναι μεν νέες Αρχές, μα όσο κινείται ο Άρης ανάδρομος χρειάζεται προσοχή, διάκριση,δίκαιη διαχείριση του Λόγου και κάθε πληροφορίας, πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις. Πιθανές καθυστερήσεις.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!