Ανάδρομος Άρης  στους Διδύμους


Γράφει η Αστρολόγος Δέσποινα Κυπριανού. Την Δέσποινα μπορείτε να την βρείτε: Facebook =Δέσποινα Κυπριανού (Despina Kyprianou) www.facebook.com/deinas.paradise μέσω μεσεντζερ ή απευθείας στο τηλέφωνο 99936627

————————————————————

Ανάδρομος Άρης στους Δίδυμους 30/10/2022- 12/1/2023

Έφτασε ο καιρός που ο Άρης,Κύριος της κινητήριου δύναμης, έχει γυρίσει στη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, κάτι που συμβαίνει κάθε 2-2.5 χρόνια περίπου. Είναι Κύριος της δράσης, της ορμής, της ενστικτώδης παρόρμησης για ζωή, του θάρρους, της διεκδίκησης, του πολέμου και του ηρωισμού. Είναι η έκφραση του «Εγώ» μέσα από το «Δρω» που επιβεβαιώνει το σθένος της προσωπικής ταυτότητας. Αντιπροσωπεύει το μαχητικό πνεύμα, το κίνητρο, τη σεξουαλικότητα, κάθε είδος όπλου ή τρόπο επιβολής ως πολεμιστής και το ανοσοποιητικό σύστημα στο οργανισμό, μεταξύ άλλων.


Όταν αναδρομεί, η ενέργεια του αλλάζει πορεία έτσι η συμπεριφορά ή ο τρόπος αντιμετώπισης των θεμάτων που απασχολούν δεν αντιμετωπίζονται με κοινότυπο τρόπο.  Έχει δικούς του ρυθμούς με την δράση του αρκετές φορές να εσωτερικεύεται, να γίνεται αδιάλλακτη ακόμα και επιθετική. Μια επιθετικότητα και θυμός, που δρα ξαφνικά ενάντια στην περπατημένη, ακόμα και εάν αυτό γίνεται βλαβερό ή αυτοκαταστροφικό. Δεν είναι ότι έχει έλλειψη ενεργητικότητας ή ανταγωνιστικότητας, μα αντιθέτως υπάρχει ανυπολόγιστη ένταση η όποια συσσωρεύεται και εκρήγνυται ξαφνικά, άκαιρα ή όταν το «ένστικτο της επιβίωσης του» του υποδείξει την κατάλληλη στιγμή, για να δώσει την μάχη του.  
 
Σκοπός της φαινομενικής ανάδρομης αυτής κίνησης είναι η επανεξέταση και η αναθεώρηση κάθε δράσης στα θέματα του ζωδίου στο όποιο κινείται. Έτσι κάθε τι που έχει αποφασιστεί και κάθε πράξη του βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο του «ξανά» και «επανά-» ως πρόσημα, αφού κρίνονται με εριστικό τρόπο και όχι μόνο. Βασικότερη πρόκληση του, να κατανοήσει και να διαχειριστεί το θυμό του, να θέσει υπό έλεγχο τα αρχέγονα ένστικτα του και να συντονίσει την εσωτερική με εξωτερική του δράση. Ακόμα και ο ίδιος θα χρειαστεί να ανατρέξει σε δικούς του τρόπους διαχείρισης και εάν ο ίδιος οφείλει να απολογηθεί.
 
Στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων η σκέψη και το  μυαλό δεν ξεκουράζονται. Έχει ανάγκη από διαρκεί διανοητική πρόκληση με το Νου να αποκτά ευκινησία μα και οξύνοια εξετάζοντας θέματα έξυπνα βρίσκοντας λύσεις. «Ερεθίζεται» μέσα από τις πολλαπλές πληροφορίες αφού θέλει να  επιβεβαιώνει την ολότητα του μέσα από τις γνώσεις του. Γνώσεις που περισυλλέγει διάσπαρτα, έτσι αρκετές φορές είναι επιφανειακές, κρύβουν φλυαρία, αναξιοπιστία, κυνισμό και πιεστικότητα. Τα Δίδυμα Αδέρφια τον προικίζουν με την δύναμη του μυαλού και με μεγάλη πνευματική ικανότητα ώστε να ανακαλύπτει νέες θεωρίες και απόψεις που χρειάζεται να φιλτράρει να αντιληφθεί εις βάθος και να μεταφέρει απλά –κατανοητά και με την πολύπλευρη αλήθεια ,ώστε να μην φέρουν συγκρούσεις και διχόνοια.
 

Ο ίδιος είναι εκ φύσεως εριστικός, επιθετικός και με καυστικές διαθέσεις. Σε αυτό το ζώδιο μιλά πολύ και προκαλεί υπερεντάσεις με τις νευρικές γοργοπόδαρες κινήσεις του. Είναι τρίκερ, που προκαλεί με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις και την ευλυγισία των χεριών του να μην περιορίζεται μόνο σε δουλείες. Είναι ο Κύριος του οπλοστασίου, έτσι οι πληροφορίες και ο λόγος είναι για αυτόν «Όπλα», που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει με σύνεση, έτσι ώστε να μην γίνει «Κοφτερός» σε κάθε διαπραγμάτευση του. Την κάθε πληροφορία που θα αποκομίσει και περισυλλέξει, σε όλη την ανάδρομή πορεία του, θα χρειαστεί να την διπλό ελέγξει, να την φιλτράρει από κουτσομπολιά, ψεύδη ή τοξίνες που αποσκοπούν σε προσωπικά οφέλη. Χρειάζεται να εξετάσει και να επανεξετάσει εξίσου τις δύο πλευρές του νομίσματος,  ανακαλύπτοντας την Ουσία των δεδομένων φτάνοντας στην αλήθεια.
 
Το κλειδί βρίσκεται στις πράξεις πίσω από την σιωπή. «Αυτός που ξέρει δεν μιλάει, κι όποιος μιλάει ξέρει… Αυτός που ξέρει προσπαθεί και όλα θα τα καταφέρει», λέει μια κρητική μαντινάδα, συμβουλή που θα χρειαστεί να βάλει σε πράξη καθ’ όλη την πορεία .
 
Στο ζώδιο Των Διδύμων απασχολείται πέραν του Λόγου, με κάθε είδος επικοινωνίες, με τους δρόμους,το εμπόριο, τις μεταφορές, τα δίκυκλα που γίνονται στόχος, τα ΜΜΕ, τα σχολεία, με παιδία και εφήβους, αλλά και με κάθε ανταγωνιστικότητα που ξεσπά σε αψιμαχίες. Δεν είναι εύκολος αυτός ο Άρης, αφού τόσο η γλώσσα μα και τα χέρια παίζουν άσχημα παιχνίδια έχοντας την τάση σε δύσκολές όψεις και γωνίες να  «φλερτάρει και να παραβιάζει» υγεία, σώμα, μυαλό και ψυχή νεότερων ειδικά ατόμων .
Καθ’ όλη την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του θα φέρει αναστάτωση και καθυστερήσεις  σε όλα τα πιο πάνω, που δεν θα μας αφήνουν να δράσουμε. Τα γεγονότα είναι ήδη έκρυθμα, που θα προκαλέσουν και θα ερεθίσουν τις φαιές εγκεφαλικές ουσίες Λαών αναταράζοντας την Κοινή γνώμη.
 

Τον έχουμε ήδη δει να εμπλέκεται τόσο σε σχολικές αίθουσες και αυλές, μα και σε ότι έχει να κάνει με παράσπονδες –βίαιες πράξεις κατά ανηλίκων. Θέμα δυστυχώς που θα βγεί πολύ πιο έντονα στην επιφάνεια και θα αποκαλύπτονται περιστατικά σαν λερναία Ύδρα από πολύπλευρες κατευθύνσεις μέχρι και τον Απρίλιο του 2023. Τον έχουμε δει επίσης απο τα τέλει του Αυγούστου που πέρασε στο εν λόγο ζώδιο, να πυροδοτεί θέματα μεταναστών, νοσηλευτηρίων, υγείας και ασύλων, στο χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, ενώ το εμπόλεμο σκηνικό εντείνεται με την παροχή οπλισμού. Ακόμα και από  τους Κόκκινο φορεμένους γείτονες μας, θα προσκαλεστούμε από εντάσεις, με γεγονότα να φέρνουν θύμισες ή και συμφωνίες στην επιφάνεια, από το 1975. Κάποιες αποφάσεις, συμφωνίες ή νόμοι που έχουν παρθεί όπως και εκκρεμότητες που έχουν μείνει ημιτελές θα βγουν στην επιφάνεια για να επανεξεταστούν σε κάθε περίπτωση, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τα ίδια τα γεγονότα θα αναγκαστούν να πάρουν βασικές αποφάσεις.

Στην πορεία του έχει να παλέψει με τον Άυλο Κόσμο του Ποσειδώνα, ένα κόσμο που αντίκρισε ήδη στα μέσα του Οκτώβρη και θα χρειαστεί ως άξιος πολεμιστής να περάσει άλλες 2 φορές μέσα από τις συμπληγάδες του. Ο Κύριος των πολυεθνικών, των Ωκεανών και των ατελείωτων οριζόντων θα θελήσει να του διαλύσει κάθε όριο στην δράση ή και να τον πλανέψει παράλληλα σε κόσμους ασύμβατους με την πραγματικότητα. Τα ψεύδη, οι παρασπονδίες, οι κλεψιές, εμπόριο ουσιών μα και φαρμάκων και ότι τύπου κατάχρησης βγαίνει στην επιφάνεια κινούμενο εκτός  Ορίων. Εκτός Ορίων και ο καιρός με κατακράτηση Υγρασιών έντονες πλημμύρες και θαλασσοταραχές με ζωές να διατρέχουν κίνδυνο από την υπέρ- ενεργητικότητα του υδάτινου στοιχείου που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύεται με ζημίες που θα κόβουν την ανάσα.

Μια ανάσα και μια αναπνοή που ως Κύριος του ανοσοποιητικού θα χρειαστεί να προστατέψει και να διπλό ελέγξει αφού ο κίνδυνος μολύνσεων, ιώσεων, φλεγμονών και δηλητηριάσεων θα είναι μεγάλος. Κάθε ιατρική πράξη, διάγνωση ή και φαρμακευτική αγωγή που διεξάγεται αυτό το διάστημα θα χρειαστεί επανεξέταση συμβατότητας ή και καταλληλότητας, με αρκετές διαγνώσεις από τον Ιανουάριο και μετά να αποδεικνύονται λανθασμένες!

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο αν και αυστηρός με τα πολλαπλά του «πρέπει» τον υποστηρίζει με ικανότητες υπερδυνάμεων, να οργανώνει, να οριοθετεί και να ξεκαθαρίζει εμπόδια. Να δαμάζει την αχαλιναγώγητη δράση του και μέσα από νομικές υποστάσεις να διεκδικεί τις μάχες του.

Άνευ Ασπίδας ρίχτηκε στην μάχη ο Νεαρός έφηβος πολεμιστής να γίνει Ήρωας και να μείνει για άλλη μια φορά στην Ιστορία. Οι μοίρες Κλείδες της αναδρομής του γίνονται κλειδί σε όλη την πορεία.

-Στην 25η μοίρα Διδύμων έκανε την στάση, με τον Αλ Χέκα να γίνεται οδηγός. «Υπάρχει η δίψα για Δύναμη, ροπή στην απληστία και εξουσία» υποδεικνύοντας τον κίνδυνο, ενώ τον παρακινεί μέσα από την στρατηγική του ικανότητα, την βαθιά του μόρφωση και το σπινθηροβόλο του πνεύμα να αντιμετωπίσει κάθε συγκυρία. Είναι η ευκαιρία να αποδείξει την δύναμη του μυαλού παρά των χεριών του έτσι να εξαργυρώσει κάθε ακάλυπτη παρελθούσα επιταγή που του’ χει δοθεί.

-Στην 08η μοίρα Διδύμων το Νότιο Μάτι του Ταύρου. Στη μοίρα Γέννησης του Αλδερμπαράν τον καλεί σε κάθε του πορεία, να αφήνει την φλόγα της ελπίδας αναμμένη κοιτάζοντας πέρα από την ορατότητα της σφαίρας του κόσμου και την γέννηση της φθοράς. Τόσο μακριά, που μόνο αν «η ψυχή του επιστρέψει από το Φως των Υψηλότερων Θεϊκών και αυλών τάξεων θα μεταφέρει και θα επικοινωνήσει το Φως που πραγματικά αισθάνεται».*

Άλλωστε αυτό γίνεται η  μεγαλύτερη πρόκληση  του στο Αέρινο Ζώδιο των Δίδυμων Αγγέλων…  Να αντιληφθεί και πάντα να θυμάται πώς η δυαδικότητα του μυαλού είναι ένα αδύναμο στοιχείο και όσο και εάν προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τα πάντα, αυτά που τελικά μαθαίνει είναι όλα όσα η δική του συνειδητότητα είναι ικανή να χωρέσει. Σε κάθε διάβα του χρειάζεται να θυμάται πώς για να βρει απαντήσεις, αποδείξεις, την καθαρή αλήθεια μα και τη Θεία Γνώση χρειάζεται να διεισδύσει ανάμεσα από τα Δίδυμα Αδέρφια (σύμβολο Διδύμων), στην πύλη της Δυαδικότητας. Εκεί θα μπορέσει να ανακαλύψει, να πετύχει τις αληθινές του επιθυμίες και να πετάξει στους Αιθέρες.

Αν και περνά σε ανάδρομη φορά κάθε 2.5 χρόνια στο αέρινο ζώδιο της επικοινωνίας έχει να αναδρομήσει 15 χρόνια και βρέθηκε να εμπλέκετε σε σημαντικά Ιστορικά Γεγονότα.

Μια φορά κι ένα καιρό για τους λάτρεις της Ιστορίας …

– Δεκέμβριο/2007  – Ιανουάριο/2008   από την  12η Καρκίνου – 24η Διδύμων

– Οκτώβριο /1990  – Ιανουάριο/1991 από 14ηΔιδύμων – 27η Ταύρου

– Νοέμβριο/1975 –Ιανουάριο/1976 από 02η Καρκίνου -14η Διδύμων

-Τον Σεπτέμβριο του 1958 πατά μόλις την 02η Διδύμων ενώ  περνά την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο .

-Τον Αύγουστο του 1943 πέρασε στο Ζώδιο των Αγγέλων , και ένα μήνα μετά βρέθηκε χέρι –χέρι με τον Ουρανό , ο οποίος πέρασε και αυτός στην ανάδρομη πορεία του τον Σεπτέμβριο του 1943 στην 08η μοίρα.

– Ο Άρης περνά ανάδρομος σχεδόν σε όλο το ζώδιο τον   Οκτώβριο 1943 από την 22η μοίρα Διδύμων φτάνοντας έως την 04η Διδύμων τον Ιανουάριο του 1944.

Καθ’ ολη την διάρκεια ανάδρομης πορείας του Άρη αποφεύγουμε:

. Επιλεγμένες χειρουργικές επεμβάσεις.

. Αγορά νέων τεχνολογικών συσκευών και μηχανοκίνητων ή και οχημάτων

. Δεν ξεκινάμε γυμναστική/γυμναστήριο

.Προσοχή σε επαγγελματικές, επιχειρησιακές δραστηριότητες

Καλός για

.Επανεξέταση σχέσεων και συνεργασιών

.Επαναξιολογήσεις

. Ενδοσκόπηση δράσης, στόχων και σκοπού

. Επανεξέταση προσωπικότητας, εντάσεων και διαχείρισης θυμού  

Η ενέργεια της ανάδρομης πορείας του θα επηρεάσει όλους, μα στο στόχαστρο του βρίσκονται τα μεταβλητά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, όπου και θα χρειαστεί προσοχή και επανασχεδιασμό δράσης σε κάθε βήμα. Εύνοιες από επιστροφές εάν επανεξεταστούν ορθολογιστικά θα αποκομίσουν Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Οι φωτιές Κριοί, Λέοντες και Τοξότες έχετε ευκαιρίες που θα χρειαστούν την διαχείριση σας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!