Steam Network (Junior Levels) στο MΤ Royal English Private Institute στη Λάρνακα

Φωτογραφίες: MΤ Royal English Private Institute (Λάρνακα)

Στο φροντιστήριο αγγλικών MΤ Royal English Private Institute στη Λάρνακα τα παιδιά, στις  μικρές ηλικίες έχουν την ευκαιρία να μάθουν την αγγλική γλώσσα με τον πιο όμορφο και έξυπνο, τρόπο έτσι ώστε το μάθημα να γίνεται όσο πιο ενδιαφέρον για αυτά.

Τι είναι το STEAM;

Το steam παρουσιάζει την φυσική, την τεχνολογία, την μηχανική, τις τέχνες και τα μαθηματικά. Το μάθημα βασίζεται εξολοκλήρου πάνω σε αυτά τα στοιχεία, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ξένη γλώσσα ως ένα μέσο επικοινωνίας και εξερεύνησης.



Τι είναι το steam network;
Το steam network είναι ένα βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών που ακολουθεί αναγνωρισμένη μεθολογία από όλο τον κόσμο. Το MΤ Royal English Private Institute είναι το μόνο κέντρο στην περιοχή που έχουμε αυτή τη συνεργασία.

Ποιος είναι ο στόχος;

Ο στόχος της μεθόδου αυτής είναι να κάνει ενδιαφέρον το μάθημα με νόημα με σκοπό οι μαθητές να μπαίνουν στον κόσμο της ξένης γλώσσας μέσω πειραμάτων, 3D κατασκευών, μυστικούς κώδικες κ.α. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές εξερευνούν, καινοτόμουν και δημιουργούν, αλλά την ίδια ώρα μαθαίνουν την ξένη γλώσσα με τον πιο ενδιαφέρον τρόπο.



Γιατί δε μας αρκεί ο παραδοσιακός τρόπος εκμάθησης;
Οι μαθητές αυτής της ηλικίας έχουν την ανάγκη να εξερευνήσουν, να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν. Με αυτόν τον τρόπο τους βοηθάμε να αναπτύξουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα μαθαίνοντας τα στοιχεία της ξένης γλώσσας, μέσω ενός περιεχομένου που τους προκαλεί το ενδιαφέρον.Οι μαθητές έτσι, μαθαίνουν πολλά  περισσότερα απ’ ότι θα μάθαιναν με τον παραδοσιακό τρόπο. Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο τα παιδιά αγαπάνε τη γλώσσα και πηγαίνουν στο μάθημα με χαρά.



Η Ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του MΤ Royal English Private Institute, κα Μαρία Τουμάζου σε ερώτηση γιατί το φροντιστήριο επέλεξε τη μέθοδο Steam δήλωσε στο skalatimes: «Ο κυριότερος λόγος επιλογής του συγκεκριμένου προγράμματος είναι επειδή πρόκειται για μία παιδαγωγική προσέγγιση βασισμένη στην διεπιστημονικότητα, την διερευνητική και βιωματική μάθηση και την ομαδική εργασία.Η αλήθεια είναι ότι επιλέξαμε με πολλή προσοχή το πρόγραμμα  STEAM NETWORK ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας και Δημοτικού. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, τα παιδιά μας μαθαίνουν να  χρησιμοποιούν τις  αισθήσεις τους, τη φυσική τους περιέργεια, τη φαντασία και όλες τις ιδέες που μπορούν να έχουν σε συνεργασία με τους συνομηλίκους τους και την  δασκάλα τους και βρίσκουν τη λύση κάνοντας πρόοδο και στην  αγγλική γλώσσα.Το επιλέξαμε γιατί είναι συνώνυμο της καινοτομίας στην εκπαίδευση, διαθέτει παιδαγωγική προσέγγιση και έχει στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των μαθητών μας. Στο MT Royal English Institute  χαιρόμαστε πραγματικά να  βλέπουμε τους μαθητές μας,  να είναι ευτυχισμένοι και να απολαμβάνουν την ηλικία τους στο έπακρο καλλιεργώντας ταυτόχρονα τα ταλέντα τους και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!