Κυκλοφορεί σε ένα χρόνο το βιβλίο του John Stamos με τίτλο «If You Would Have Told Me»


SkalaTimes

Ο John Stamos αποκάλυψε τα σχέδιά του να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, με τίτλο «If You Would Have Told Me», το επόμενο φθινόπωρο.

Την απόφαση έλαβε μετά τον θάνατο του στενού του φίλου και πρώην συμπρωταγωνιστή του στο Full House, Bob Saget, τον Ιανουάριο.

O θάνατος του Bob Saget στοίχισε στον John Stamos και ήταν ένας από τους λόγους να γράψει το βιβλίο

Καθώς συλλογιζόταν την σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών καριέρα του, ο ηθοποιός, 59 ετών, αποκάλυψε τι τον ενέπνευσε να πάρει στυλό και χαρτί και τελικά να πει την ιστορία του.

«Το «If You Would Have Told Me» είναι το βιβλίο που δεν σχεδίαζα ποτέ να γράψω», είπε ο Στάμος. «Αλλά αφού έχασα τον Μπομπ και τελικά έγινα και πατέρας, θέλησα να τιμήσω όλους τους ανθρώπους που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, σκέφτηκα αν όχι τώρα, πότε;»

Ο John Stamos έγινε διάσημος παίζοντας στη σειρά του ABC “Full House”, ως θείος Jesse, δίπλα από τον Bob Saget και τον Dave Coulier

Και συνέχισε: «το βιβλίο «If You Would Have Told Me» είναι η ιστορία μου για το Χόλιγουντ, τη φήμη, την περιουσία και τα λάθη. Είναι επίσης για το σπίτι, την καρδιά και τη θεραπεία».

Ο υποψήφιος για Emmy είπε ότι ενώ έγραφε αυτό το βιβλίο, συνειδητοποίησε ότι είχε «περίπου ένα εκατομμύριο ιστορίες να πει».

«Ήταν καθαρτικό και θεραπευτικό και μερικές φορές σπαρακτικό να σκάβω και να αποκαλύπτω τόσα πολλά».

Και πρόσθεσε: «Αυτό το βιβλίο είναι κάτι μεταξύ εξομολόγησης και πρόκλησης να βρούμε χαρά στις πιο μικρές στιγμές της ζωής μας. Ελπίζω τα απομνημονεύματά μου να προσφέρουν ένα παράθυρο στην καρδιά και το μυαλό και να βοηθήσουν τους αναγνώστες να βρουν μικρές στιγμές μαγείας που κάνουν τη ζωή να αξίζει».

«Αποκτήστε ό,τι θέλετε και ζήστε ευτυχισμένοι για πάντα, αλλά να έχετε την ταπεινότητα να εμπιστεύεστε κάτι πάνω από τον εαυτό σας για καθοδήγηση», συνέχισε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!