Η «δική μας» Marie-Rose στο Greece’s next top model (gngm)

SkalaTimes

Η «δική μας» Marie-Rose, από την Λάρνακα, το όμορφο κορίτσι που πάντα μας εντυπωσιάζει με τις αποφάσεις και δράσεις της, λαμβάνει μέρος στο gntm και όπως έχουμε δει κέρδισε ήδη τους κριτές! 

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου είδαμε την πολυαναμενόμενη, εκρηκτική πρεμιέρα του GNTM 5 με την 1η audition!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενες θα κρίνονται για τη συνολική απόδοσή τους σε πρωτότυπα φωτογραφικά concepts μόδας και ομορφιάς, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό και να κλέψουν τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής. 

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους η καλύτερη ομάδα από καταξιωμένους, με πολυετή εμπειρία, ειδικούς του χώρου, που θα παρακολουθεί και θα κρίνει την απόδοση τους.

Το GNTM 5 είναι «φωτιά» με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από την κορυφαία fashion expert Βίκυ Καγιά, τον διακεκριμένο σύμβουλο μόδας Τάσο Σοφρωνίου, το εντυπωσιακό μοντέλο Γιώργο Καράβα!

Μαζί με τη guest κριτή στις audition, το διεθνές μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, αναζητούν εκείνες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, αυθεντικότητα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ, αυτοπεποίθηση και διάθεση να εξελιχθούν.

Η Marie-Rose έχει όλα τα προσόντα για να είναι η φετινή νικήτρια. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

error: Content is protected !!