Χριστίνα Δημητρίου: «Το να προσφέρεις στη ζωή, έχει τεράστια αξία»

Με μια συγκινητική της ανάρτηση η γνωστή δημοσιογράφος, βοηθός αρχισυντάκτρια του SkalaTimes και Πρέσβειρα του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου, Χριστίνα Δημητρίου, υπενθύμισε στο κόσμο πως πλησιάζει το μεγάλο πανηγύρι αγάπης και ανθρωπιάς.

Η ανάρτηση της Χριστίνας:

Αγαπημένοι μου φίλοι, λένε πως το να προσφέρεις στη ζωή, έχει τεράστια αξία και σε γεμίζει χαρά, ευλογία, αγάπη, ευγνωμοσύνη αλλά και θεία χάρη. 

Αυτό αισθανόμαστε όλοι κάθε χρόνο, κάθε φορά όταν πλησιάζουν οι ημέρες του Οκτώβρη, η καθιερωμένη για όλους μας ημέρα στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά, όπου φέτος θα είναι ολοήμερο, διήμερο φιλανθρωπικό φεστιβάλ, εκεί όπου ενώνουμε τις καρδιές μας και γεμίζουμε αγάπη, για έναν άγγελο που ήρθε για λίγο στη γη και επέστρεψε πίσω στον παράδεισο. Για τον Σάββα μας.

Αγαπημένοι μου, σας προσκαλώ και σας ζητώ να είστε μαζί μας και φέτος, στο πανηγύρι αγάπης, εκεί όπου τιμούμε τη μνήμη του Αγίου Λαζάρου αλλά και του μικρού μας Σάββα.

Εκεί όπου τα χαμόγελα είναι αληθινά και αγγίζουν καρδιές, εκεί όπου η αγάπη μας φτάνει μέχρι τον ουρανό. 

Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου Kentro AMEA Agios Lazaros Agios Lazaros Λάζαρος Φιλίππου Christina Demetriou Anna Philippou Irakleous Costas Savva Andri Hadjimbei-Savva Nayia Karaoghlanian Yiolanda Zachariou-Spyrou Alexis Zo Antonis Antoniou Maria Loizou Νίκος Μήτσιου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!