On your Feet και πάμε!

SkalaTimes Team 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το open day για τη νέα Σχολή Χορού On your feet.

Παιδιά, γονείς, ενήλικες, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους χώρους της Σχολής, να γνωρίσουν την χορογράφο/χορεύτρια και ιδιοκτήτρια της Σχολής, Φλωρεντία Παντελίδου και να επωφεληθούν από το 20% έκπτωση για το μήνα Σεπτέμβριο, αφού οι εγγραφές την ημέρα του open day πρόσφεραν αυτή την δυνατότητα.

Στη σχολή διδάσκονται: Μπαλέτο, Jazz, Λάτιν, Musical Theatre, κλακέτες, Λαϊκοί και ελληνικοί χοροί. Επίσης θα διδάσκεται Dance Fit για κοπέλες που θέλουν να συνδυάσουν χορό με γυμναστική.

Τα μαθήματα αποτείνονται σε παιδιά από 4 ετών, αλλά και σε ενήλικες, επιπλέον θα υπάρχουν ειδικά πρωϊνά τμήματα για άτομα άνω των 60 ετών.

Τα δίδακτρα είναι €35 το μήνα.

Η σχολή χορού «On Your Feet» προετοιμάζει παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό, αλλά επίσης αποτείνεται και σε παιδιά και ενήλικες που δεν θα ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό, αλλά θέλουν να κερδίσουν τα οφέλη της ενασχόλησης με το χορό.

Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Η Σχολή  On Your Feet βρίσκεται στην οδό Πενταδακτύλου, στην περιοχή Βεργίνας, πολύ κοντά στο ΓΣΖ, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν  να επικοινωνήσουν στο 99155004.

Γνωρίστε την Δασκάλα της Σχολής On your Feet εδώ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!