To BEON1X Open Mind Music Festival είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα!

To BEON1X Open Mind Music Festival είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα!

Ηλεκτρονική, techno και house μουσική με μερικούς από τους καλύτερους ever!

Μερικά από τα ονόματα: 

Carl Cox, Boris Brejcha, Jamie Jones, Luciano, Deborah De Luca, Chelina Manuhutu, Christian Smith, Deborah De Luca, Drunken Kong, Fatima Hajji, Giorgia Angiuli, Gonçalo, Guy J, Jamie Jones, Luciano, Maceo Plex, Marco Bailey, Matador, MoBlack, Nick Warren, Paul Kalkbrenner live, Sasha / John Digweed, Satori live, Squire και Sven Väth.

Το φεστιβάλ θα γίνει από 23 – 25 και 30 Σεπτεμβρίου και 1 -2 Οκτωβρίου στην παραλία ΚΟΤ στην Πύλα, στην Λάρνακα. 

Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις που σε αυτό το μεγάλο φεστιβάλ που μας περιμένει για να το ανακαλύψουμε και να περάσουμε μοναδικά χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς!

Οι σκηνές θα στηθούν στην παραλία του ΚΟΤ στη Λάρνακα για να φιλοξενήσουν θεατές ακροατές από όλη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό!

«Αυτό θα είναι το πρώτο μας φεστιβάλ στην Κύπρο και να αναμένεται πως θα ταράξει τα νερά. Θα είναι ένα event που θα θυμάστε για πολύ καιρό και θα προσδοκάτε κάθε χρόνο. Κάθε επισκέπτης θα νιώσει την αρμονία, τη φύση της μουσικής σε κάθε κύτταρο του κορμιού του», αναφέρει η ομάδα των διοργανωτών σε σχετική της ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα σε άλλα οι Paul Kalkbrenner και Satori θα παράξουν μουσική ζωντανά. Carl Cox, Deborah De Luca, Luciano και ο θρύλος Sven Vath θα ξεσηκώσουν τους λάτρεις της techno, ενώ Jamie Jones, Sasha & Digweed θα κινηθούν σε house και progressive house μελωδίες.

See you all there! 

H σελίδα του Φεστιβάλ: https://beon1x.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!