Η Φιλαρμονική και Αντιπροσωπεία του Δήμου Λάρνακας στο 23ο Φεστιβάλ Νεανικών Φιλαρμονικών Δήμου Δέλτα -Θεσσαλονίκης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΤΟ 23Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ – ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ

Η Φιλαρμονική και Αντιπροσωπεία του Δήμου Λάρνακας, συνοδευόμενη από την κ. Άντρη Ανδρέου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων Δήμου Λάρνακας και τον κ. Εύρο Ευρυβιάδη, Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 24 με 27 Αυγούστου 2022, στη Σίνδρο, με την ευκαιρία του 23ου Φεστιβάλ Νεανικών Φιλαρμονικών Δήμου Δέλτα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Ως γνωστό, η Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας, μαζί με τα άλλα Μουσικά Σχήματα του Δήμου μας, αποτελούν σημαντικές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές μονάδες για την πόλη μας.

Η πολύχρονη  προσφορά της Φιλαρμονικής υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου κ. Ανδρέα Ανδρέου, εξασφαλίζει για τους συμμετέχοντες, μοναδικές ευκαιρίες καλλιέργειας και διεύρυνσης του μουσικού τους ορίζοντα. Η μέχρι τώρα πορεία της, έθεσε τις βάσεις μιας καλλιτεχνικής μονάδας μέσα από την οποία διατυπώνονται η εμπιστοσύνη, ο ενθουσιασμός και η πίστη στην πνευματική ανάπτυξη της μουσικής παιδείας.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 31 Αυγούστου 2022

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!