Παντρεύτηκαν Jennifer Lopez και Ben Affleck

Η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον Ben Affleck με τον γάμο τους να αποτελεί…. παγκόσμιο γεγονός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ. 

Ο Affleck  και η Lopez  επανενώθηκαν πέρσι και αρραβωνιάστηκαν φέτος τον Απρίλιο.
Ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, χάρη και στο δαχτυλίδι αρραβώνων με το ροζ διαμάντι, 6,1 καρατίων που φορούσε η τραγουδίστρια. Είχαν ανακοινώσει και τότε ότι επρόκειτο να παντρευτούν, όμως το 2003 ματαίωσαν αιφνιδίως τον γάμο και λίγους μήνες αργότερα χώρισαν.

Αφού τράβηξαν σχεδόν 20 χρόνια ξεχωριστούς δρόμους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ήρθαν ξανά κοντά και σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Tο διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα στις 16 Ιουλίου και η άδεια γάμου αναφέρει τα ονόματά τους: Benjamin Geza Affleck and Jennifer Lynn Lopez.

Η JLo δεν έκρυψε το χαρμόσυνο γεγονός και έσπευσε να το δημοσιοποιήσει η ίδια μέσω της ιστοσελίδας της.

“Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονής” έγραψε η JLO.

«Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Vegas, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην γαμήλια πρωτεύουσα του κόσμου. Πίσω μας δύο άνδρες πιάστηκαν χέρι χέρι και κρατήθηκαν ο ένας τον άλλον. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τις τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το Victorville στα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους —όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα— για να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συνεργάτες και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω του γάμου» έγραψε η JLo.

Φυσικά τράβηξαν φωτογραφίες μέσα στην ροζ Κάντιλακ του Έλβις και τα παιδιά της JLo ήταν δίπλα της.

Όπως η ίδια η Λατίνα σταρ αφηγήθηκε μέσα από τη ιστοσελίδα της:
«Με τους καλύτερους μάρτυρες που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστούμε (τα παιδιά της), ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ένα σακάκι από την ντουλάπα του Ben, διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλο τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για την υπόλοιπη ζωή μας. Τελικά ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που μπορούσαμε να φανταστούμε. Ένας που ονειρευόμασταν πριν από πολύ καιρό και έγινε πραγματικότητα επιτέλους».

«Η καλύτερη νύχτα της ζωής μας. Ευχαριστώ το εκκλησάκι Little White Wedding που με άφησε να χρησιμοποιήσω την αίθουσα διαλειμμάτων για να αλλάξω ενώ ο Μπεν άλλαζε στο δωμάτιο των ανδρών» είπε η Jennifer Lopez η οποία θέλησε να μοιραστεί όλες τις λεπτομέρειες του γάμου με τους θαυμαστές της.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Εβραία του Μπρέχτ από το Θέατρο της Λάρνακας ΡΟΗ, με πρωταγωνίστρια τη Βαλεντίνα Σοφοκλέους και σε σκηνοθεσία Ανδρέα Νικολαϊδη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes Η ΕΒΡΑΙΑ του Μπρέχτ ανέβηκε από το Θέατρο της Λάρνακας ΡΟΗ, σε ένα νεο πλαίσιο παραστάσεων, όπου την σκηνοθεσία ανέλαβε αυτή

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

error: Content is protected !!