Capodecina Cy, στη Λάρνακα, εκεί που το Italian Street Food συναντά το ποιοτικό ιταλικό φαγητό και τις χαμηλές τιμές!

Το Capodecinacy στη Λάρνακα, καταφέρνει να συνδυάζει το καλό ποιοτικό φαγητό με τις χαμηλές τιμές! Γιατί, όπως λένε οι ιδιοκτήτες του, «η ποιότητα και οι χαμηλές, προσιτές τιμές, μπορούν να συνυπάρξουν!»

Ο νεαρός chef του Capodecinacy (με εμπειρία σε χώρες του εξωτερικού) και η συνεργάτιδα του πήραν την απόφαση να ανοίξουν το Capodecinacy, στην καρδιά της Λάρνακας, σε μια δύσκολη εποχή. Έχοντας όμως γνώση του αντικειμένου και αφού είχαν δουλέψει πολύ στην ιδέα και όραμα τους, κατάφεραν στις αρχές Ιουλίου 2021, εν μέσω πανδημίας, να ανοίξουν το πιο αγαπημένο μας μαγαζί για Italian Street Food, στη Λάρνακα.

Σκοπός τους, αλλά και καθημερινός τους στόχος είναι να προσφέρουν μεσογειακές ιταλικές γεύσεις με βάση τα ζυμαρικά έχοντας ποιοτικές πρώτες ύλες και σάλτσες που ετοιμάζονται φρέσκες καθημερινά.

Αν και έχουν μεγάλη επιλογή από γεύσεις, δηλαδή ανήκουν στην κατηγορία της τρατορίας, εντούτοις προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές εξ’ και το «street food» όνομα.

Οι ιδιοκτήτες του Capodecina δηλώνουν: «Σε μια δύσκολη εποχή, ειδικά για τους νέους, δεν μπορούμε παρά να κατανοήσουμε και να προσφέρουμε το φαγητό μας σε όσο πιο προσιτές τιμές μπορούμε. Σε μια εποχή που η ακρίβεια δεν σταματά, προσπαθούμε και εμείς με την σειρά μας να είμαστε κοντά στον καταναλωτή. Και εννοείται ότι και εμείς σαν νέοι άνθρωποι έχουμε πολύ καλή επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί γύρω μας. Για εμάς οι χαμηλές και προσιτές τιμές είναι κάτι που επιδιώκουμε. Δεν στοχεύουμε στο γρήγορο κέρδος σε βάρος του καταναλωτή, αντιθέτως προσφέρουμε ποιοτικό φαγητό σε χαμηλές τιμές για να προσεγγίσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε. Και ναι, η ποιότητα και οι χαμηλές, προσιτές, τιμές, μπορούν να συνυπάρξουν!»

Ο στόχος στο Capodecina Cy είναι το γευστικό φαγητό σε μεγάλες ποσότητες και χαμηλές τιμές και το πετυχαίνουν!

Το Capodecina Cy προσφέρει έκπτωση κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, για take away.

  • To Capodecinacy ανακοινώνει ότι τα καινούρια  πιάτα τα οποία παρουσίασε για πρώτη φορά στο Larnaca Food Festival θα προστεθούν στον κατάλογο του.

More Info:
Διεύθυνση: Βασιλέως Ευαγγόρου 19 (στην καρδιά της πόλης, πάροδος Ερμού)
Τηλέφωνο: 24663300
Fb/instagram : Capodecina.cy

Ωράριο:  Δευτέρα – Σάββατο 11:00-22:00

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!