Στον τελικό του Junior Achievement η μάσκα από βιομηχανική κάνναβη των τεσσάρων μαθητών της ΑΑ Λάρνακας

Γιώργος Κυπρή, Αντζελίνα Ντάνιελς, Andrew Michael και Κάρλα Κλεάνθους

Η Αντζελίνα Ντάνιελς, η Κάρλα Κλεάνθους, ο Γιώργος Κυπρή και ο Andrew Michael, μαθητές της Αμερικάνικης Ακαδημίας Λάρνακας, μέσα στα πλαίσια του Junior Achievement Competition, δημιούργησαν την δική τους μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊο, φτιαγμένη από βιομηχανική κάνναβη. Η μάσκα τους κατάφερε να ξεχωρίσει και σήμερα ετοιμάζονται για τον τελικό του διαγωνισμού.
Λίγο πριν τον τελικό τα τέσσερα παιδιά, μαθητές της ΑΑ Λάρνακας, μιλούν στο SkalaTimes.

SkalaTimes

Πως αισθάνεστε που έχετε περάσει στους τελικούς, το περιμένατε; Ελπίζετε σε μια νίκη; Τι θα σημαίνει η νίκη για σας;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΠΡΗ: Προφανώς και είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο τελικό, αλλά ακόμη και μόνο να λάβουμε μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό ήταν σημαντικό για εμάς, πόσο μάλλον να φτάσουμε και στον τελικό.
Ανυπομονούμε για τον τελικό και καταβάλλουμε όλη μας την προσπάθεια για να τον κερδίσουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.
Ως ομάδα μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι όποια θέση κι αν πάρουμε, είμαστε ήδη περήφανοι για αυτό που έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε ακόμα και μετά το διαγωνιστικό κομμάτι του Junior Achievement.

Ποια είναι τα σχόλια του κόσμου για τις μάσκες σας με μέχρι στιγμής; Υπήρξε κάποιο σχόλιο ή αντίδραση που σας έκανε εντύπωση;
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΤΑΝΙΕΛΣ: Γενικά ο κόσμος ενθουσιάζεται όταν ακούει για βιομηχανική κάνναβη. Αυτό δυστυχώς δεν είναι πάντα με την καλή έννοια του ενθουσιασμού. Με αποτέλεσμα να μας κάνει το στόχο μας να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο για τα οφέλη της βιομηχανικής κάνναβης ακόμη πιο προκλητικό αλλά και πιο απολαυστικό. Όταν αρχίζει ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι η βιομηχανική κάνναβη είναι ένα από τα βασικά δομικά στοιχεία για να χτίσουμε ένα υγιές περιβάλλον τότε θα ολοκληρωθεί η αποστολή μας.
Μια ερώτηση που συχνά ακούμε είναι αν καπνίζεται η μάσκα μας και αν έχει παραισθηιογόνες επιδράσεις στο χρήστη. Εμείς, σαν ομάδα στοχεύουμε να εκπαιδεύσουμε τον κόσμο και να συνειδητοποιήσει ότι η βιομηχανική κάνναβη παρέχει 0% THC (δηλαδή δεν περιέχει αντιδραστικές ιδιότητες) και πως δεν είναι ναρκωτικό αλλά σε αντίθεση είναι το υλικό του μέλλοντος, το υλικό που θα αντικαταστήσει το πλαστικό και το υλικό που θα σώσει τον πλανήτη μας και την ανθρώπινη φυλή από τη ρύπανση.

Πιστεύετε πως ξεκινήσατε ήδη να ενημερώνετε τον κόσμο μέσα από τις μάσκες σας τα ευρύτερα οφέλη της κάνναβης; Για εσάς τι σημαίνει πλέον «κάνναβης»;
ΚΑΡΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ: Για εμάς πλέον η κάνναβης σημαίνει μέλλον. Ελπίζουμε ότι τώρα έτσι θα το βλέπει και ο υπόλοιπος κόσμος αντί να έχουν την ιδέα μέσα στο μυαλό τους ότι η κάνναβης είναι μόνο για άλλους σκοπούς. Πιστεύω πως έχουμε ήδη αρχίσει δυναμικά να μοιράζουμε τις αμέτρητες χρήσεις της βιομηχανικής κάνναβης σε συνεντεύξεις που έχουμε δώσει, σε εκδηλώσεις, αλλά μπορούμε να μιλάμε για ώρες για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το φυτό αυτό, όχι μόνο για την χώρα μας, αλλά και για όλο τον κόσμο.

Πώς μπορεί να αγοράσει κάποιος μάσκα σας και ποιο το μήνυμα σας στους αναγνώστες μας;
ANDREW MICHAEL:
Η παραγγελία μίας μάσκας μπορεί να γίνει είτε από ηλεκτρονικό μήνυμα ή από DM στο Instagram του Hemplus.cy  
Επίσης θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε μάσκα/μάσκες από το website μας σε μερικές εβδομάδες. Οι μάσκες μας έρχονται σε χρώμα μαύρο, μπεζ, και navy blue.
Το κυριότερο μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στους καταναλωτές μας είναι τα θετικά που μπορεί να φέρει η βιομηχανική κάνναβη όχι μόνο στον κόσμο της ιατρικής και φαρμακευτικής, αλλά και στην καθημερινή ζωή.
Ένα από τα πολλά θετικά της βιομηχανικής κάνναβης, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του πλαστικού και έτσι ώστε να βοηθήσει όχι μόνο τη γη αλλά και τα ζώα και τις επόμενες γενιές.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

1 thought on “Στον τελικό του Junior Achievement η μάσκα από βιομηχανική κάνναβη των τεσσάρων μαθητών της ΑΑ Λάρνακας”

  1. Μπραβο παιδιά
    Very proud of you Angelina mou.
    That a group of you so young, can achieve something that will benefit not only people but the environment, is a massive achievement.
    Well done to you all👏👏👏

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!