Γνωστοί έλληνες καλλιτέχνες και παρουσιαστές φωτογραφίζονται στα λευκά

SkalaTimes Team

Η κακοκαιρία «Ελπίς» έφερε μαζί της χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας! Έφερε και ταλαιπωρία και μεγάλα προβλήματα και σύμφωνα με τα ελλαδικά ΜΜΕ το χιόνι στη Δροσιά Αττικής το μεσημέρι της Δευτέρας (24.01.2022) έφτασε τους  30 πόντους!

Μπορεί οι  χιονοκαταιγίδες  σε όλο το Λεκανοπέδιο, να ήταν μαγικές και να είδαμε όλους σχεδόν τους γνωστούς καλλιτέχνες και παρουσιαστές να φωτογραφίζονται στα ΜΚΔ με φόντο το χιόνι, αλλά ας μη ξεχνάμε πως την ίδια ώρα έχουν δημιουργηθεί και πολύ σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα ο Κύπριος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ανακοίνωσε την παράταση της αργίας σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Παρόλα αυτά, εμείς επιλέξαμε τις όμορφες φωτογραφίες γνωστών προσώπων μέσα στο χιόνι ή με το χιόνι και σας τις παρουσιάζουμε.

* Για τη σχέση των χιονοκαταιγίδων αυτών με την κλιματική αλλαγή, θα επανέλθουμε.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Αννίτα Δημητρίου Πρόεδρος ΔΗΣΥ: «Αν δεν υπήρχε ένας σπουδαίος οραματιστής, ο Γλαύκος Κληρίδης, η Κύπρος δεν θα βρισκόταν σήμερα στην ΕΕ»

Εκδήλωση Δημοκρατικού Συναγερμού για Ημέρα της Ευρώπης Ο Δημοκρατικός Συναγερμός τίμησε σήμερα την Ημέρα της Ευρώπης με μια συμβολική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην παρουσία

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες επιδιόρθωσης ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι

error: Content is protected !!