Μόνο οι δειλοί κυνηγάνε τους αδύνατους….

Του David Fowles

Όλες οι στατιστικές δύο χρόνων έχουν δείξει ότι αυτός ο ιός «της κορόνας»  δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο είχαν λανθασμένα «προφητεύσει» κάποιοι.

Όλα ξεκίνησαν για εμάς τον Μάρτη του ‘20 με τον τότε Υπουργό Υγείας να λέει ότι είναι μια απλή γρίπη.  Φυσικά όμως οι δημοσιογράφοι ήταν ήδη «πληροφορημένοι», και το ρευστό είχε αρχίσει να κυλάει. Η ατζέντα;… Να φουσκώσει όσο γίνεται αυτή η είδηση με οτιδήποτε θα τρομάξει τον κόσμο. Και τότε άρχισαν τα όργανα! Κωμικοτραγικά αυτά που ακούγαμε, αφού από την μια μιλούσαν για θανάτους συνανθρώπων μας και από την άλλη έφταιγαν για τα πάντα τον κορωνοιό.

Η γρίπη και οι άλλες αιτίες θανάτου είχαν εξαφανιστεί!

Τα πράγματα έπαψαν να ακολουθούν τη λογική και οι «φωστήρες»  έπαιρναν τον λόγο στα κανάλια. Ορθότερο θα ήταν αν έβγαζαν τις αντίθετες απόψεις ειδικών (επιστημόνων) σε διάλογο, αλλά αυτό δεν ταίριαζε στα σχέδια τους. Μονόπλευρα καθοδηγούσαν τους ανθρώπους και με τεχνικές marketing ξέπλεναν τα μυαλά αθώων. Ο μονόδρομος;… το εμβόλιο!

Αφού ξεκίνησαν με το παραμύθι του παππού και της γιαγιάς τους έστησαν σειρά και με έξυπνο τρόπο τους υπέδειξαν τον δρόμο προς το…  καθήκον. Σειρά είχαν όλο και ποιο νεαροί. Όλους τους ήθελαν. Όλους!

Οι αριθμοί και τα μαθηματικά δεν λένε ψέματα όμως και η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες έρευνες λένε για υποθέσεις θρομβώσεων, μυοκαρδίτιδας, έρπη ζωστήρα, αυτοάνοσα, και αρκετών παρενεργειών που προέρχονται από τα εμβόλια.
Όταν ζυγίσεις με καθαρό μυαλό τον κίνδυνο του να πεθάνει κάποιος κάτω των είκοσι χρόνων από κορωνοϊο δεν τρέχεις να βάλεις το εμβόλιο. Δεν χρειάζεται.

Μας εκβιάζουν με κάθε τρόπο να βάλουμε στο σώμα μας ένα εμβόλιο που ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και έχει πάρει έγκριση μόνο για επείγουσα ανάγκη. Προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να πείσουν τον κόσμο ότι είναι μονόδρομος.

Η μεγάλη Βαβυλώνα εξακολουθεί να σκεπάζει τον κόσμο και με την δύναμη των καναλιών σπέρνει τρομολαγνεία με τα ψέματα της. Αυτό που ζούμε δεν είναι στην Κύπρο μόνο αλλά παγκόσμιο. Αλλά πάλι στα κακά παίρνουμε την πρωτιά!

Τώρα ήρθαν για τα παιδιά. Ξεκινώντας από τα αθώα πλάσματα των δώδεκα χρόνων που δεν κινδυνεύουν από αυτούς του ιούς!
Και σήμερα στο στόχαστρο
έβαλαν τα παιδάκια από έξι ετών! Αν είναι δυνατόν!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!