Λίζα Παπαδοπούλου: Tα παιδιά αποτελούν πραγματικά πηγή χαράς και έμπνευσης

Λίζα Παπαδοπούλου και Κρίστια Μιχαηλίδου

Η στήλη «Humans of Larnaka» του SkalaTimes, είναι εμπνευσμένη από το photoblog (και μετέπειτα βιβλίο)που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2010 στην Νέα Υόρκη ο φωτογράφος Brandon Stanton, «Humans of New York».
Στο Humans of Larnaka παρουσιάζονται άνθρωποι της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, γνωστοί, άγνωστοι, όλοι. Γιατί όλοι έχουν κάτι να πουν.
Σήμερα στη στήλη μας η συνιδιοκτήτρια του The Afternoon Project Kids Club, Λίζα Παπαδοπούλου.

SkalaTimes

Σπούδασα πιάνο και μουσικολογία γιατί από μικρή θυμάμαι να μου άρεσε το πιάνο και γενικότερα ότι είχε σχέση με τη μουσική…..

Από τα φοιτητικά μου χρόνια κράτησα μοναδικές εμπειρίες, αλλά και φίλους μία ζωής.

Η ενασχόλησή μου με τα παιδιά με γεμίζει με ζωντάνια, για μένα είναι κάτι το μοναδικό το να συναναστρέφομαι καθημερινά με παιδιά. Το πόσο ωραία περνάς όταν είσαι με τα παιδιά δε συγκρίνεται με τίποτα.

Από τότε που έγινα μητέρα κατάλαβα την αξία της ζωής. Πόσο αμφίδρομη είναι η σχέση γονιού παιδιού και πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας για τον άλλον σε κάθε μας βήμα.

Το να δημιουργήσουμε το Afternoon Project Kids Club, εδώ στη Χρυσοπολίτισσα, θα έλεγα πως για μένα ήταν κάτι σαν όνειρο, ένα όνειρο που έγινε αληθινό. Είναι ωραίο να διαβάζεις με παιδιά, κυρίως του δημοτικού, μιας και σε αυτές τις ηλικίες απευθυνόμαστε και να τους μεταδίδεις τις γνώσεις σου, να ακούς τις απορίες τους, να παρακολουθείς την μοναδική ευφύια που κάθε παιδάκι έχει, με το δικό του τρόπο.

Με τη συνεργάτιδά μου Κρίστια Μιχαηλίδου θέλαμε να φτιάξουμε ένα καινούργιο και μοντέρνο χώρο όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνάνε το χρόνο τους ποιοτικά και ταυτόχρονα ευχάριστα και δημιουργικά. Mε αγάπη, μεράκι, επαγγελματισμό και όραμα, το πετύχαμε και συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και αγάπη όπως τη πρώτη μέρα που ξεκινούσαμε.

Τα παιδιά αποτελούν πραγματικά πηγή χαράς και έμπνευσης για εμάς.

Στη Λάρνακα μας θα ήθελα να δω περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και δραστηριότητες και έργα που να βοηθούν έτσι ώστε να προβληθεί περισσότερο η πόλη μας ως τουριστικός προορισμός και να γίνουν γνωστές οι ομορφιές και η ιστορία της, τόσο σε ντόπιους όσο και ξένους. Η Λάρνακα είναι μια πανέμορφη πόλη και εύχομαι να καταφέρει να προοδέψει ακόμη περισσότερο. Θα ήθελα επίσης να βγάλουμε προς τα έξω το πόσο ευγενικός και φιλόξενος λαός είμαστε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!