Χριστίνα Δημητρίου: “H πόλη μου η Λάρνακα με ξεκουράζει, την αγαπώ”

Η Χριστίνα Δημητρίου δεν χρειάζεται συστάσεις. Βρίσκεται κάτω από τους προβολείς εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα από το 1998-1999 που πρωτοξεκινούσε ως μαθήτρια λυκείου τότε, να μπαίνει στο χώρο της μόδας.
Modelling, τηλεόραση, ΜΜΕ, παρουσιάσεις, ραδιόφωνο, από τότε μέχρι σήμερα.
Ένα λαμπερό πρόσωπο, ένα όμορφο κορίτσι, που ποτέ δεν εφησυχάστηκε λόγω εμφάνισης. Αντιθέτως, την θυμάμαι πάντα να είναι δουλευταρού, να προσπαθεί συνεχώς για ό,τι καλύτερο και να θέτει ψηλά τον πήχη σε ό,τι κάνει.
Η μετακόμιση πίσω στη πόλη της τη Λάρνακα, η καινούρια επαγγελματική στέγη στον ENERGY Cyprus εδώ και 7 μήνες, αλλά και το νέο επαγγελματικό της βήμα στο Time Private Institute στη Λάρνακα με το Modelling School που ξεκινάει τώρα τον Οκτώβρη, ήταν οι αφορμές για μια συνέντευξη μαζί της.
Η Χριστίνα είναι λαμπερή, είναι πιο φιλοσοφημένη από ποτέ, είναι γεμάτη εμπειρίες από το χώρο της showbiz, είναι έτοιμη για νέα επαγγελματικά βήματα και ανάμεσα σε όλα αυτά παραμένει μια αυθεντική Σκαλιώτισσα που αγαπά τη πόλη της και θα ήθελε να βάλει κι αυτή το δικό της λιθαράκι για μια καλύτερη Λάρνακα.
Συναντηθήκαμε για καφέ (στη Λάρνακα) και μιλήσαμε για πολλά, γιατί η Χριστίνα είναι πάντα μια καλή συνομιλήτρια.
Περισσότερα στην πιο κάτω ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Της Γιώτας Δημητρίου

Χριστίνα που σε βρίσκουμε επαγγελματικά αυτό το διάστημα;
Βρίσκομαι στον ENERGY Cyprus εδώ και 7 μήνες μαζί με τον Μάρκο Κωμοδρόμο στη δική μας πρωινή εκπομπή του σταθμού με τίτλο “Bonjour mon Amour” Καθημερινά 7.00 παρά το πρωί δίνουμε ραντεβού με τους αγαπημένους μας ακροατές μέχρι τις 10.00.

Είστε ένα δίδυμο που για χρόνια ήσασταν στον Super FM
Ναι, πολύ σωστά, ήμασταν για πέντε χρόνια στον Super FM και συνεχίσαμε μαζί στον ENERGY.

Με τον Κωμοδρόμο στον Super ήσασταν σε μεσημεριανή εκπομπή, τώρα στον NRJ δεν είναι πιο απαιτητική η πρωινή εκπομπή και με μεγαλύτερο ανταγωνισμό; Δεν σε φοβίζει αυτό;
Σίγουρα είναι μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός στις πρωινές ζώνες γιατί είναι prime zone αλλά τον ανταγωνισμό όχι μόνο δεν τον φοβάμαι, αλλά πιστεύω πως μέσα από αυτόν γίνεσαι καλύτερος. Μαθαίνεις στις πρόκληση, δεν εφησυχάζεσαι ποτέ και ανεβάζεις διαρκώς τον πήχη.
Κάνουμε μια πολύ αξιόλογη εκπομπή, με ωραία θεματολογία, με τον δικό μας χαρακτήρα, με την τρέλα μας, τα ανέκδοτα μας, τις ενότητες μας και πρέπει να σου πω ότι με έχει εντυπωσιάσει η απήχηση και η αγάπη του κόσμου, παίρνουμε καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Είναι πιο απαιτητικό το κοινό στις πρωινές εκπομπές;
Ναι είναι και επιδιώκει την επικοινωνία μαζι μας, όμως από την άλλη εξαρτάται από τον κάθε ραδιοφωνικό παραγωγό τι έχει να προσφέρει και πως θα κερδίσει τον κόσμο και το κοινό του.

Eπαγγελματικά στον ENERGY λοιπόν αυτό το διάστημα. Κάτι άλλο που ετοιμάζεις;
Ναι, ετοιμάζομαι για ένα νέο επαγγελματικό μου βήμα στη πόλη μας, τη Λάρνακα. Με το Time Private Institute συζητούσαμε εδώ και καιρό να δημιουργήσουμε μια σχολή modelling. Μετά από έρευνα και συζητήσεις καταλήξαμε σε ένα συγκεκριμένο concept και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σύντομα ξεκινάω αυτό το καινούριο βήμα. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει, είναι περιορισμένος ο αριθμός θέσεων και πιστεύω πως θα είναι κάτι μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα. Τώρα τον Οκτώβριο ξεκινάμε τα μαθήματα. Σας περίμενω μικρούς και μεγάλους από 4 μέχρι μεγαλύτερες ηλικίες, έφηβους και ενήλικες.
Τα μαθήματα έχουν πολλές ενότητες και πολλά εκπλήξεις. Σας περίμενω.

Πες μας περισσότερες λεπτομέριες για το Christina Demetriou modelling School by Time Private Instatute.
Τα μαθήματα αποτείνονται σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες. Θα υπάρχουν γκρουπς για όλες τις ηλικίες, για όσα κορίτσια και αγόρια που θέλουν να μπουν στο χώρο του modelling, της ομορφιάς, να διεκδικήσουν ίσως μία θέση στα καλλιστεία, ή απλώς να μάθουν κάποια «μυστικά», αυτοπεποίθηση και ενίσχυση της εξωτερικής και εσωτερικής  ομορφιάς. Θεωρώ πως έχω πολλά να μοιραστώ μαζί τους, να τους διδάξω και να πω, μετά από τόσα πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του modelling, της τηλεόρασης, αλλά και της δημοσιογραφίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μίλησε μας λίγο για την εμπειρία σου και τα πρώτα σου βήματα στον χώρο.
Σε ηλικία 16 ετών περιπου ενώ ήμουν μαθήτρια είχα ξεκινήσει το modelling σε Ελλάδα και Κύπροκαι ενω σπούδαζα αργότερα μπήκα στον χώρο της μόδας και εργάστηκα στην Ελλάδα.
Τηλεοπτικά σαν παρουσιάστρια  ξεκίνησα από την νεανική εκπομπή Alive του ΣΙΓΜΑ το 2005, στη συνέχεια ακολούθησε η απογευματινή εκπομπή στο ΡΙΚ1 με τίτλο “Καλύτερα μαζί” . Μετά συνέχισα με την lifestyle εκπομπή “Sptlight” στην LTV για 5 χρόνια, ακολουθεί η εκπομπή “Life in Style” στο ΡΙΚ1 και ΜΤV, Coach και κριτική επιτροπή στις εκπομπές για την ανάδειξη της “Star Cyprus” για 4 συνεχή έτη στο MEGA Κύπρου και η τελευταία μου εκπομπή ήταν το 2017-2018 στην τηλεόραση του Sigma  με την εκπομπή «μια βαλίτσα γεύσεις».
Δημοσιογραφικά εργάστηκα στην έντυπη δημοσιογραφία στην εφημερίδα Espresso Κύπρου και στη συνέχεια για τέσσερα χρόνια στα περιοδικά του ομίλου  «Ο Φιλελεύθερος», στο Περιοδικό Down Town και Όmikron επίσης ήμουν για 4 χρόνια coach στα Καλλιστεία Κύπρου. 

Ξέρω ότι είχες προτάσεις και από την Ελλάδα τις οποίες έχεις απορρίψει. Αλήθεια, έχεις μετανιώσει;
Ναι, είχα ευκαιρίες στην Ελλάδα, είχα προτάσεις και για τηλεόραση τις οποίες απέριψα. Το θέμα είναι να μην μετανιώνουμε για ότι εμείς έχουμε αποφασίσει. Το να μείνω Κύπρο ήταν δική μου απόφαση. Το θέμα είναι να προχωράμε μπροστά και να μπορούμε να στηρίζουμε τις αποφάσεις μας. Αισθάνομαι υπέροχα γιατί έχω πραγματοποιήσει αρκετά από τα όνειρα μου, έκανα πολλά πράγματα που αγαπούσα ναι αγαπώ επαγγελματικά και νιώθω τυχερή,  ευλογημένη και ευγνώμων για όλα όσα έχω στη ζωή μου. Οπόταν δεν υπάρχει λόγος ούτε να σκέφτομαι, ούτε να συζητώ για τις προτάσεις στην Ελλάδα που απέρριψα. Και να σου πω και κάτι; Κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το αύριο (χαμογελά). Και ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα. Τα όνειρα μπορούν να είναι απεριόριστα.

Η τηλεόραση σου λείπει;
Μου αρέσει η τηλεόραση δεν το κρύβω. Αλλά δεν θα έκανα ό,τιδηποτε απλά για να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Να σου αποκαλύψω,  ότι είχα 3 προτάσεις τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αλλά τις σκέφτηκα, τις αξιολόγησα και τις απέρριψα διότι ένιωσα πως δεν ήταν κοντά στα δικά μου δεδομένα. Είμαι ανοικτή σε προτάσεις, αν είναι κάτι που μου ταιριάζει.

Τι θα σου άρεσε να κάνεις τηλεοπτικά;
Θα μου άρεσε μια πρωινή εκπομπή με το κατάλληλο βέβαια concept έτσι ώστε να μπορώ να την στηρίξω με επιτυχία. Ή ένα απογευματινό τηλεμαγκαζίνο. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, φτάνει να μου ταιριάζουν. Το να πάω σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή ήταν πρόκληση. Το να ξεκινήσω να διδάσκω modelling σε ένα από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους εκπαιδευτικούς χώρους στη Λάρνακα, το Time Private Institute, είναι επίσης πρόκληση.

Τώρα που θα διδάσκεις στο Time Private Institute θα μεταφέρεις στις μαθήτριες σου και τα ενδεχομένως αρνητικά του χώρου;
Βεβαίως! Οφείλω να τις ενημερώσω για τα τυχόν αρνητικά που ενδέχεται να συναντήσουν στην πορεία τους, την απόρριψη, άσχημες συμπεριφορές, αδικίες, έτσι ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες. Να προσθέσω βέβαια ότι αυτά τα συναντάμε σε όλους τους χώρους και τομείς της ζωής μας και πρέπει και οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία. Βέβαια
να πω πως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο κάποιοι νομίζουν, αλλά σίγουρα δεν είναι και ρόδινα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους, αλλά να μην εφησυχάζονται να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Ο ανταγωνισμός τόσο στο χώρο του modelling όσο και στο χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ δεν είναι εύκολος και δεν χαρίζεται τίποτα σε κανένα αν δεν εργαστεί σκληρά.

Τι θέλεις να εμπεδώσουν οι μαθήτριες σου;

Να βάζουν ψηλούς στόχους, να πιστεύουν στον εαυτό τους και να τον σέβονται όπως πρέπει να σέβονται και τους γύρω τους, να μην παραιτούνται, να προσπαθούν για ό,τι καλύτερο, να επενδύουν στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και στον εσωτερικό τους κόσμο. Η γνώση είναι ένα καταπληκτικό και απαραίτητο όπλο και εργαλείο.
Με την ευκαιρία αυτή να τονίσουμε πως τα μαθήματα δεν αποτείνονται μόνο σε κορίτσια που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα modelling, αλλά και στα κορίτσια που θέλουν να μάθουν να περπατούν όμορφα, να μιλούν ωραία, να έχουν ωραία κίνηση, στήσιμο σώματος, να μάθουν κάποια «μυστικά ομορφιάς» και αυτοπεποίθησης και όχι μόνο θα τους έχω και πολλές εκπλήξεις.

Στο Time Private Institute διδάσκει και ο αγαπημένος make up artist όλων των επωνύμων σε Ελλάδα και Κύπρο, Μάικ Ορφανίδης. Θα τον καλούσες σε μάθημα σου;
Ο αγαπημένος μας όπως είπες και  πολλών επωνύμων σε Ελλάδα και Κύπρο, ταλαντούχος και μοναδικός! Με τον Μάικ έχουμε ήδη μιλήσει και εννοείται πως θα είναι καλεσμένος σε μάθημα μου, διότι έχει πολλά να πει και να διδάξει.
Επίσης να σου πω ότι και άλλοι επώνυμοι από το χώρο της μόδας και όχι μόνο, θα είναι συχνά φιλοξενούμενοι σε μαθήματα του Christina  Demetriou Modelling School by Time Private Institute. Έρχονται και πολλές εκπλήξεις.

Υπάρχει ημερομηνία λήξης στο modelling;
Ναι, υπάρχει. Εγώ το έχω σταματήσει εδώ και δέκα χρόνια και από τότε έχω μόνο εμφανιστεί ως quest star σε φιλανθρωπικά show. Απο μια ηλικια καθ μετα όσο ωραία και να είναι μια γυναίκα όσο ωραίο σώμα και να έχει δεν μπορεί να κάνει καριέρα ως  μοντέλο.
Πιστεύω πως μία γυναίκα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένη. Να ξέρει πότε πρέπει να κλείσει ένας κύκλος και να ξεκινήσει ένας άλλος. Αν είσαι έξυπνη, θα ανοίξεις ένα κύκλο πριν κλείσει ο προηγούμενος.

Εσύ το έχεις κάνει αυτό;
Ναι, θα σου πω κάτι που πρώτη φορά το λέω δημόσια. Όταν θα πήγαινα στο ΡΙΚ για την εκπομπή «Καλύτερα Μαζί», πριν πάω στην εκπομπή έκανα modelling. Όταν πήγα στην εκπομπή (ήταν μια εκπομπή με καλεσμένους, Γιατρούς, Υπουργούς, Εκπαιδευτικούς, Επιχειρηματίες κ.α) θεώρησα ότι εκείνη η περίοδος ήταν η κατάλληλη για να κλείσει ο κύκλος του modelling, δεν ήθελα να έκανα μια τέτοια εκπομπή και την ίδια ώρα να ανέβαινα στην πασαρέλα. Με έπαιρναν τηλέφωνο για σημαντικές δουλειές, και τους έλεγα όχι σας ευχαριστώ πολύ.
Από τότε δεν ξανανέβηκα στην πασαρέλα (παρά μόνο ως quest) γιατί ένιωσα πως ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει αν ήθελα να συνεχίσω στα ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία όπου σπούδασα.
Έκανα παρουσιάσεις σε fashion show, πήγαινα ως quest , αλλά ως μοντέλο δεν ξανανέβηκα στην πασαρέλα.
Να σου πω κάτι; Είναι ευλογία να είναι στο χέρι μας να κλείνουμε ένα κύκλο και να ανοίγουμε ένα άλλο. “Θεωρώ πως δεν πρέπει να αφήνεσαι, ώστε να σου κλείσει η ζωή τον κύκλο αλλά  πρέπει εσύ να προλαβαίνεις τη ζωή”. Να έχεις το πάνω χέρι. Με ωριμότητα και σωστές αξιολογήσεις των καταστάσεων να περνούμε τις σωστές αποφάσεις για εμάς.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα ήταν και ο λόγος που άνοιξε ο κύκλος της διδασκαλίας;
Ναι, ένιωσα πανέτοιμη να μεταφέρω αυτές όλες τις εμπειρίες που είχα στα νέα παιδιά. Να μάθουν πώς να αγαπούν και να σέβονται τον εαυτό τους, πώς να μιλούν on air, μπροστά στη κάμερα, και άλλα πολλά που θα εμπεριέχει το Christina Demetriou Modelling School  by Time Private Institute στη Λάρνακα.

Υπάρχει το στερεότυπο ότι πολλά μοντέλα είναι χαζά και αυτό πηγάζει από κάποιες γελοίες απαντήσεις που βλέπουμε να δίνουν στον διαγωνισμό καλλιστείων κτλ…Τι έχεις να πεις γι αυτό;

Μου λες για τα μοντέλα διότι αυτές βλέπεις να καλούνται να απαντήσουν ερωτήσεις σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς όπως είναι τα καλλιστείων κτλ. Το θέμα όμως είναι ευρύτερο. Το έλεγα και ως Coach των μοντέλων στους Παγκύπριους διαγωνισμους ομορφιάς. Πρέπει να μάθουμε να επενδύουμε στην γνώση μας, στην προσωπικότητα και στο μέσα μας.
Έχουμε μάθει να επενδύουμε και στην εμφάνιση αλλά και στην γνώση και στο πνεύμα μας;
Θεωρώ πως ναι.. η όποια εμφάνιση εξωτερικά μπορεί να μας ανοίξει κάποιες πόρτες επαγγελματικά, όμως η προσωπικότητα, οι γνώσεις και ο χαρακτήρας μας είναι αυτά που θα σε κρατήσουν εκεί και θα σε βοηθήσουν στη πορεία, σταδιοδρομία και ανέλιξη σου.

Επειδή σε γνωρίζω χρόνια και έχουμε εργαστεί μαζί και στον ΔΙΑ και στην Espresso Κύπρου, ξέρω ότι είσαι και πολύ δουλευταρού. Εργάζεσαι σκληρά.
Ναι, νομίζω είναι στο χαρακτήρα μου αυτό. Τώρα να δεις! (Γέλια). Ξυπνώ απ΄τις 5.00 το πρωί καθημερινά, 5.50 είμαι στο δρόμο και 6.45 είμαι στο σταθμό. Μετά το ραδιόφωνο έχω χίλια δυο άλλα να κάνω επαγγελματικά. Ξέρεις, το να εργάζεσαι σκληρά και επαγγελματικά χωρίς επιπολαιότητες είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχεις τα όνειρα και στόχους σου και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να εμπεδώσουν και οι μαθήτριες μου στο Christina  Demetriou Modelling School by Time Private Institute.
Τίποτα δεν μας χαρίζεται, πρέπει να διεκδικούμε και να εργαζόμαστε σκληρά.

Μετανιώνεις για αποφάσεις που παίρνεις ή για πράγματα που
απέρριψες;
 

Ποτέ! Πάντα λέω στον εαυτό μου «μη στεναχωριέσαι”  Άρπαξε την επόμενη ευκαιρία γιατί ίσως η επόμενη σε βρει πιο έτοιμη».
Για ότι δεν κάναμε σημαίνει πως είτε εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι ή οι συγκυρίες δεν ήταν έτοιμες. Προχωράμε μπροστά και όλα έρχονται την κατάλληλη ώρα. Φτάνει να έχουμε ανοικτά τα μάτια μας και τα αυτιά μας  και να μην σταματάμε να εργαζόμαστε και να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Εδώ και λίγους μήνες μετακόμισες πίσω στη πόλη σου, τη Λάρνακα, μετά από πολλά χρόνια που ζούσες μόνιμα στη Λευκωσία…
Ναι, αγαπώ τη Λευκωσία, εκεί είναι οι δουλειές μου, περνάω πολλές ώρες της ημέρας, αλλά η πόλη μου η Λάρνακα με ξεκουράζει, την αγαπώ και δε σου κρύβω πως μου έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια που ζούσα μόνιμα εκτός Λάρνακας.
Χαίρομαι που επέστρεψα πίσω, εδώ είναι όλοι οι παιδικοί μου φίλοι, εδώ είναι όλα πιο χαλαρά και ήσυχα. Θα με βρεις τις νύχτες να περπατώ στην παραλία, να απολαμβάνω τα παραλιακά στέκια της πόλης μας…

Χριστίνα προσέχεις την προσωπική σου ζωή και ούτε δίνεις δικαιώματα να εισβάλουν τα ΜΜΕ στα προσωπικά σου. Επειδή είμαι κι εγώ αρκετά χρόνια στο χώρο, γνωρίζω πως «πουλώντας» κανείς την προσωπική του ζωή στα ΜΜΕ ακούγεται ακόμη περισσότερο το όνομα του. Εσύ όμως δεν το κάνεις. Ούτε όταν χώρισες βγήκες να μιλήσεις για το διαζύγιο σου, ούτε για σχέσεις κτλ.
Ο καθένας πορεύεται με τις αρχές του. Εμένα οι δικές μου αρχές αυτό μου λένε να κάνω. Τα προσωπικά μου τα μοιράζομαι με την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι ωραία να υπάρχουν ισορροπίες στη ζωή μας, αν αρχίζει κανείς να ξεπουλά την προσωπική του ζωή θεωρώ πως χάνονται οι ισορροπίες.
Ναι, αλλά ο κόσμος θέλει να γνωρίζει αν το αγαπημένο γνωστό πρόσωπο της TV ή των ΜΜΕ είναι παντρεμένο, σε σχέση, ελεύθερο κτλ…

Κοίταξε, όλοι ήξεραν ότι ήμουν παντρεμένη, μετά μάθανε ότι χώρισα. Ως εκεί. Δεν θα βγω να δώσω συνέντευξη για τον χωρισμό ή για την όποια πτυχή της προσωπικής μου ζωής. Θα βγω να μιλήσω για τα επαγγελματικά μου, αλλιώς δεν θα μιλήσω. Νομίζω είμαι πολύ συνειδητοποιημένη και ξεκάθαρη σε αυτό. Όπως είπα είναι θέμα προσωπικών αρχών του καθενός. Μου έγιναν προτάσεις να βγω να μιλήσω μετά τον χωρισμό μου, τους είπα όλους «ευχαριστώ αλλά δεν θα πω τίποτα, σας παρακαλώ σεβαστείτε το».

Προσωπικά, λοιπόν, είσαι καλά αυτό το διάστημα;
Προσωπικά είμαι σε μια περίοδο που δίνω όλη μου την ενέργεια και προσοχή στα επαγγελματικά μου και ναι είμαι καλά, δόξα το Θεό. Είμαι έτοιμη για καινούρια ανοίγματα.

Επειδή η συνέντευξη είναι για το
SkalaTimes θα ήθελα να μου πεις τι θα ήθελες να δεις στην Σκαλα (Λάρνακα) μας;

Να δω την πόλη μου να εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, να βλέπω τους ανθρώπους της πόλης μου ευτυχισμένους μακριά από μιζέριες, να είναι χαρούμενος ο κόσμος και να καθίσουμε όλοι (ειδικά εμείς οι νέοι άνθρωποι) να αναλογιστούμε τι θέλουμε να δούμε στη πόλη μας και να βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι (και όχι να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους) και τότε θα δούμε μια κοινωνία και μια πόλη πολύ καλύτερη, μια πόλη να αλλάζει.
Μπορεί ο καθένας από το δικό του χώρο, από τη δική του οπτική γωνία, να προσπαθήσει. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια Λάρνακα καλύτερη.
Κι εσύ Γιώτα μου είσαι ένα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία μας που ξεκίνησε από το ΔΙΑ και συνεχίστηκε στην Espresso Κύπρου, θεωρώ πως είσαι από τα ονόματα που έχουν χαράξει το δικό τους όνομα στην δημοσιογραφία και προσωπικά θεωρώ πως έχεις πολλά ακόμη να δώσεις στο χώρο. Πιστεύω πολύ σε σένα, όπως είχε πιστέψει και ο Μίλτος Καρατζάς (ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα) που σε είχε εμπιστευτεί στη θέση της αρχισυντάκτριας για την Espresso Κύπρου.
Επειδή δεν πέφτω ποτέ έξω στις αξιολογήσεις μου για άτομα, να σου πω ότι θεωρώ πως είσαι από τους ανθρώπους που επάξια εκπροσωπούν την δημοσιογραφία στη Κύπρο.
Ξέρω πως ήταν επιλογή σου να φύγεις από τα Παγκύπρια ΜΜΕ και να μείνεις σε ένα τοπικό διαδικτυακό περιοδικό για τη πόλη μας, που προσφέρει πολλά, αλλά προσωπικά εύχομαι να σε δω κάποια στιγμή και πίσω στα παγκύπρια έντυπα ΜΜΕ…

Ευχαριστώ, αλλά επειδή η συνέντευξη δεν είναι για μένα, ας πάμε σε κάτι άλλο, πες μου αν έχεις γνωρίσει τον Δήμαρχο της πόλης μας.
Όχι, δεν έτυχε, αλλά θα ήθελα να τον γνωρίσω και να συζητήσω μαζί του. Πρέπει να σου πω ότι έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για τον Δήμαρχο μας, αλλά η ανταλλαγή απόψεων πάντα βοηθά. Ξέρω πως είναι ανοικτή η πόρτα του για όλο τον κόσμο και εύχομαι σύντομα, τώρα που έχω μετακομίσει Λάρνακα, να το συναντήσω.

Λοιπόν, τελευταία ερώτηση, το μότο ζωής της Χριστίνας Δημητρίου, ποιο είναι;
Να απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή, να ζεις το τώρα, να έχεις όνειρα και στόχους για το μέλλον, αλλά να θυμάσαι πως πάνω απ’ όλα, είναι η υγεία.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Παντελής Αχιλλέως, Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ : «Χρειαζόμαστε νέο αίμα, νέες ιδέες, νέο κόσμο που να μπορεί να τρέξει για αυτή την πόλη και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί»

Γνωστός στη πόλη ως εθελοντής, ως Πρόσκοπος. Γνωστός στη Κύπρο μέσα από τη συμμετοχή του ως ηθοποιός σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Ο Παντελής Αχιλλέως κατεβαίνει

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων καθώς και των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις

Ερμηνεύω την εδώ μαζική σας παρουσία ως ένδειξη πραγματικού ενδιαφέροντος για το περιβάλλον. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που συμμετέχω στην αποψινή Τελετή Βράβευσης των Πράσινων

Στη Λάρνακα για shopping η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια για χιλιάδες κόσμου και με καταγωγή από τη Λάρνακα, η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κύπρο αυτές τις ημέρες αφού εμφανίστηκε σε πάρτυ

Ντροπής πράγματα: Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου

Απαράδεκτες σκηνές βανδαλισμού αντίκρυσαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής Δρομολαξιάς Μενεού! Βανδαλισμοί σε προεκλογικές αφίσες του Κύπρου Ανδρονίκου, Δημάρχου Δρομολαξιάς ο οποίος κατέρχεται υποψήφιος και επανεδιεκδικεί

error: Content is protected !!