Έκλεψαν 3 τόνους πατάτες από την περιοχή της Ορμήδειας, μέσα στις βρετανικές βάσεις

SkalaTimes

Πατατοπαραγωγοί επικοινώνησαν σήμερα το πρωί με το SkalaTimes για να καταγγείλουν δημόσια πως ψες κλάπηκαν 3 τόνοι πατάτες από την περιοχή της Ορμήδειας που εμπίμπει στις Βρετανικές Βάσεις.
“Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και το μόνο που κάνει η αστυνομία των βάσεων είναι να μας στέλνει ένα χαρτί πως θα διερευνήσει το θέμα αλλά ουδέποτε έχει γίνει κάτι, πχ να βρουν τον κλέφτη κτλ. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει και δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τις καταγγελίες μας στην Κυπριακή Αστυνομία, καθότι εδώ η περιοχή είναι “ιδιοκτησία” των Αγγλικών Βάσεων.
Είμαστε σε απόγνωση, μας κλέβουν την περιουσία μας και εμείς πρέπει να ικανοποιηθούμε με μια επιστολή από την Αστυνομία των Βάσεων ότι θα δουν το θέμα και να μην είμαστε καν σίγουροι αν το έχουν δει ή εξετάσει το θέμα”, δήλωσε στο SkalaTimes ο πατατοπαραγωγός κ. Χριστοφή.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!