Λιμάνι Λάρνακας. Τα συμφέροντα λίγων πάνω από το συμφέρον της πόλης;

Μετά το σημερινό δημοσίευμα του “Φ”, ότι “Δύο παράλληλες ομαδικές προσφυγές κατατέθηκαν τις τελευταίες μέρες στο Διοικητικό Δικαστήριο, για να κηρυχθεί ως «άκυρη, παράνομη και χωρίς κανένα νόμιμο αποτέλεσμα» η διαδικασία του υπουργείου Μεταφορών για σύναψη σύμβασης παραχώρησης με τον μόνο προεπιλεγμένο φορέα «ΑΜΡΑ LTD & ISRAEL SHIPYARDS LTD» για την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας”,  επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν (υποκινούμενους ή όχι) μια ομάδα ανθρώπων μέσα στο λιμάνι Λάρνακας να θέτει τα δικα της προσωπικά συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ και να επιδιώκει με κάθε τρόπο, (είτε υποκινούμενοι από άλλες πόλεις/ανθρώπους είτε όχι), να ναυαγήσει η μεγάλη συμφωνία με τον Ισραηλινό επενδυτή για τη Μαρίνα της Λάρνακας.

To SkalaTimes επικοινώνησε πριν λίγο με τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα ο οποίος μας είπε:

Τα προσωπικά συμφέροντα κάποιων έχουν δημιουργήσει αυτή την κατάσταση, με απώτερο σκοπό να ναυαγήσει η μεγάλη ανάπτυξη που θα ωφελήσει ολόκληρη τη πόλη μας. Οι ιδιοτελείς σκοποί κάποιων φαίνεται να μην ικανοποιούνται με τις λογικές παραχωρήσεις που είναι έτοιμος να κάνει ο επενδυτής για να τους εξασφαλίσει πως κάποια από τα συμφέροντα τους δεν θα επηρεαστούν.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μια ομάδα ανθρώπων επιδιώκει να βάλει τα δικά της συμφέροντα πάνω από το καλό της πόλης μας”.

Παρόλο που δεν είναι ο καλύτερος καιρός για διαδηλώσεις, λόγω καύσωνα, ίσως θα πρέπει η πόλη μας, που θέλει να δει το λιμάνι της να αξιοποιείται και να αναπτύσσεται, να διοργανώσει μία διαδήλωση έξω από το λιμάνι της πόλης με σύνθημα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!