Excellent experience στο “Hansel and Gretel” από το Excellence Institute!

To Excellence Institute εξακολουθεί να εφαρμόζει πρωτοποριακούς τρόπους εκπαίδευσης εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, αλλά και σωστής και έξυπνης διαπαιδαγώγησης των παιδιών, δηλαδή των αυριανών πολιτών του τόπου.

Με μια επίσκεψη τους στο εμπορικό κέντρο της πόλης, οι μαθητές (ηλικίες 8-10 ετών) μπήκαν στα καταστήματα της πόλης μίλησαν με τους πωλητές και έκαναν τις αγορές τους μιλώντας στα αγγλικά και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο αγαπημένο κατάστημα όλων των παιδιών στο καινούριο κατάστημα της Λάρνακας “Hans and Gretel”. Eκεί, οι μικροί μαθητές του Excellence,  μίλησαν για τα χρώματα, τα προϊόντα, συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και όλα αυτά, φυσικά, στα αγγλικά!

Είναι γνωστό πως όταν η εκπαίδευση γίνεται σαν παιχνίδι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα και φαίνεται πως οι άνθρωποι του Excellence Institute το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό!

Άλλωστε,η Ιταλίδα παιδαγωγός Maria Montessori έχει πει πως «Αν το παιδί δεν μπορεί να μάθει με τον τρόπο που το διδάσκουμε, τότε πρέπει να το διδάξουμε με τον τρόπο που μπορεί να μάθει» και σίγουρα το παιχνίδι και η δράση, η ψυχαγωγία και η χαρά, είναι ένας καλός τρόπος για να μάθει το παιδί!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!