Σεμινάριο Κιθάρας και Σεμινάριο Πιάνου στο Ωδείο Γερολέμου στη Λάρνακα

Από την 1η μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου το Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου στη Λάρνακα σε συνεργασία με το Ωδείο Σείριος στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει σεμινάριο κιθάρας και σεμινάριο πιάνου με τον καταξιωμένο Έλληνα μουσικό Πάνο Μπουτόπουλο (κιθάρα) και Βασίλη Μπουτόπουλο (πιάνο).

Σε όλους όσοι θα λάβουν μέρος θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια ενισχύουν και εμπλουτίζουν τις γνώσεις των συμμετέχοντων γύρω από το μουσικό όργανο της επιλογής τους και συνάμα τους δίνουν την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα γύρω από το μουσικό όργανο της αρεσκείας του, από καταξιωμένους επαγγελματίες καθηγητές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ενασχόληση με ένα μουσικό όργανο, ανάμεσα σε άλλα, μπορεί να βοηθήσει στα πιο κάτω:

Bελτιστοποιεί την πειθαρχία και την υπομονή
Αναπτύσσει φυσικές δεξιότητες
Καλλιεργεί κοινωνικές δεξιότητες
Βελτιώνει τις ακαδημαϊκές δεξιότητες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο: 99634319

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!