Wok In A Box στη Λάρνακα….Μια διαφορετική εμπειρία στο καλό φαγητό!

Είναι νόστιμο, είναι ασιάτικο, είναι το αγαπημένο Wok In A Box το οποίο από τα τέλη Μαίου 2018 νοστιμίζει την πόλη μας. Περισσότερα πιο κάτω στη κουβέντα που είχαμε με τους ανθρώπους του Wok in A Box στη Λάρνακα.

SkalaTimes

Πότε άνοιξε το Wok in a Box στη Λάρνακα και ποια είναι η φιλοσοφία του;
To Wok in a Box άνοιξε στην Λάρνακα τέλη Μαΐου του 2018 και η φιλοσοφία του είναι ένας φανταστικός συνδυασμός γεύσεων απο την Ασία που πάντα έχει σαν βάση τη ποιότητα και φρεσκάδα των τροφίμων και των συστατικών με πληθώρα επιλογών όσον αφορά και τους φίλους του vegetarian food.


Τι μπορεί να βρει κανείς στο Wok in a Box;
Στο Wok in a Box ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το Box του ακριβώς όπως το θέλει! Διαλέγει μεταξύ νούντλς και ριζιού σαν βάση, και στην συνέχεια προσθέτει τα αγαπημένα του υλικά δηλαδή κρεατικά και/ή λαχανικά και στο τέλος το σως της αρεσκείας του.
Οι επιλογές είναι αμέτρητες και μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις – ακόμα και vegetarian ή και vegan – καθώς επίσης και τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής εφόσον το φαγητό μαγειρεύεται στα wok δηλαδή στον ατμό. Υπάρχουν επιλογές σε καυτερά σως καθώς και σε μη καυτερά.
Το μενού μας επίσης περιλαμβάνει τα αγαπημένα σε όλους μας spring rolls σε τρεις εκδοχές, σαλάτες για όλα τα γούστα, σούπες για τις κρύες μέρες του χειμώνα, και επιδόρπια banana και apple rolls.
Μπορεί όποιος θέλει να δει το menu μας online στο https://issuu.com/wokinabox/docs/wok_menu_2018


Ποια είναι αλήθεια τα οφέλη από την Ασιατική Κουζίνα;
Η ασιατική κουζίνα συνήθως περιλαμβάνει μια υγιή ισορροπία μεταξύ του κρέατος και των λαχανικών ακολουθώντας μια αναλογία 3: 1 λαχανικών σε κρέας, η οποία σε γεμίζει, παρέχοντας παράλληλα τα καθημερινά θρεπτικά υγιή συστατικά που συνιστώνται σύμφωνα με την πυραμίδα τροφίμων. Παρόλα αυτά η αναλογία είναι μεταβλητη ανάλογα πάντα με την όρεξη του πελάτη μας.

Κάνετε delivery/take away μπορεί κανείς να καθίσει εκεί στο χώρο του Wok in a Box;
Στο μαγαζί μας μπορεί κάποιος να καθίσει στον χώρο μας για φαγητό αλλά και να το παραγγείλει για take away και delivery.
To delivery μας καλύπτει ολόκληρη την Λάρνακα, από το κέντρο μέχρι και Αραδίππου, Λειβάδια και αεροδρόμιο!

Ποιο είναι το πιο σημαντικό για εσάς;
Η ποιότητα του φαγητού μας σε συνδυασμό με την εξυπηρέτη στον πελάτη είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Καθημερινά εφοδιαζόμαστε με φρέσκα κρεατικά και λαχανικά ώστε η ποιότητά μας να παραμένει αναλλοίωτη.
Το πιο σημαντικό για μας πέρα από την ποιότητα του φαγητού είναι η προσωπική προσοχή και επικοινωνία επειδή θέλουμε οι πελάτες να είναι και να αισθάνονται ξεχωριστοί.
Πάντα όμως οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, και αυτό ασφαλώς ισχύει και με την έμπρακτη εκτίμηση του πελάτη μας.

Μπορεί κανείς να παραγγείλει και online;
Οι πελάτες μας μπορούν να παραγγείλουν και online μέσω του Foody!

Ποια είναι τα καλύτερα σχόλια που έχετε πάρει μέχρι στιγμής;
Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι για τους καρπούς της σκληρης μας προσπάθειας να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Έχουμε πάρει αρκετά κολακευτικά σχόλια! Μπορεί κάποιος να μας βρει στο  tripadvisor και να διαβάσει τα σχόλια των πελατών μας.
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190379-d15196606-Reviews-Wok_In_A_Box-Larnaca_Larnaka_District.html

Που μπορει να σας βρει κανείς;
Βρισκόμαστε στην καρδιά της Λάρνακας στην Αρχ. Μακαρίου 1, Ακάμια Centre απέναντι από τον αστυνομικό σταθμό.
Οι πελάτες μας μπορούν να μας βρουν στην ιστοσελίδα μας www.wokinabox.com.cy , στο facebook https://www.facebook.com/wokinaboxcy και στο τηλέφωνο 24727707 για τη Λάρνακα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!