Με επιτυχία ο δεύτερος Radissson Blue Διεθνής Μαραθώνιος για τη Λάρνακα, δέκα χιλιάδες συμμετοχές!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στη Λάρνακα ο δεύτερος Radisson Blue Διεθνής Μαραθώνιος με μεγάλη επιτυχία.

Περίπου 10 χιλιάδες αθλητές από 40 χώρες, από την Αργεντινή μέχρι το Βιετνάμ, συμμετείχαν αναδεικνύοντας τον αγώνα σε παγκόσμιας εμβέλειας.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος, Ανδρέας Βύρας, είπε πως πρόκειτια για εξαιρετική και πρωτοφανή επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς πέρσι είχαν συμμετάσχει περίπου 4.000 αθλητές ενώ φέτος ο αριθμος έχει φτάσει τις 10. 000. «Πρόκειται για έναν θεσμό που, όχι μόνο θα καθιερωθεί, αλλά θα εδραιωθεί στη Λάρνακα, ως το κορυφαίο της αθλητικό γεγονός», πρόσθεσε.

Πολίτες, εταιρείες, επιχειρήσεις, οργανωμένα σύνολα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας και όχι μόνο, είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες.
Ανάμεσα στις
συμμετοχές είναι επίσης και διάσημα ονόματα όπως η Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου, η Βρετανίδα Κάρολαϊν Τζάκσον που έτρεξε τον 100ό μαραθώνιο της καριέρας της αλλά και η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου, η οποία είχε τερματίσει τρίτη πέρσι στα 5 χλμ., στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο φετινός Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Μεσημερτσή, ο οποίος απεβίωσε το καλοκαίρι. Υπήρξε δύο φορές τρίτος Βαλκανιονίκης στα 800-1.500 μ., ενώ το 1968 είχε κάνει πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.000μ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!