SkalaTimes κάτι περισσότερο…… από ένα διαδικτυακό περιοδικό!


Σε 3 μήνες, δηλαδή τον Φεβρουάριο 2019, το διαδικτυακό περιοδικό SkalaTimes θα κλείσει τα 7 του χρόνια.
Με την ευκαιρία των γενεθλίων του λοιπόν που πλησιάζουν, εμείς θυμόμαστε εκδηλώσεις που διοργάνωσε.

Αδιαμφισβήτητα, μέσα στα 7 χρόνια ζωής του, το SkalaTimes είχε έντονη δράση στη κοινωνία της Λάρνακας.

Στους φίλους, αναγνώστες, συνεργάτες, αλλά και πελάτες του SkalaTimes, που μας επιλέγουν για να διαφημιστούν, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το SkalaTimes:

SkalaTimes Artist of the Year. Μια εκδήλωση που στοχεύει να γίνει θεσμός και η οποία ξεκίνησε φέτος, το καλοκαίρι του 2018. Μέσα από αυτή την εκδήλωση το SkalaTimes θα βραβεύει ένα καλλιτέχνη της Λάρνακας. Φέτος, στην πρώτη χρονιά της διοργάνωσης, βραβεύτηκε ο κορυφαίος ζωγράφος Πέτρος Πτωχόπουλος
-Ιούλιο 2018

Αντιπολεμικό Κάλεσμα για τη Συρία και την Ανθρωπότητα (σε συνεργασία με το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης) μια αντιπολεμική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.
-Μάρτιο 2018

Μέχρι το ένα να γίνει κανένα, εκδήλωση κατά τις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό ψυχολόγο Ανδρέα Δημητρίου.Η εκδήλωση έγινε στο Θέατρο ΣΚΑΛΑ και πέρα από τις διαλέξεις από ειδικούς υπήρχε και πρόγραμμα για παιδιά (θεατρικό από το εργαστήρι της Άντρης Κυριαζή και μουσικό κομμάτι από το Ωδείο Γερολέμου) καθώς επίσης και ζωγραφική για τα παιδιά (την ώρα που οι ενήλικες παρακολουθούσαν τις διαλέξεις) από τη ζωγράφο Μαρία Κυριάκου.
Νοέμβριο 2017

Έκθεση Βιβλίου (σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρνακας) μια έκθεση που έγινε με τη στήριξη του Δήμου Λάρνακας στο παραλιακό μέτωπο φοινικούδων. Στην έκθεση βιβλίου υπήρχαν διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων,αφηγήσεις παραμυθιών και φυσικά περίπτερα βιβλιοπωλείων με βιβλία προς πώληση.
-Μάιο 2017

Διαδήλωση για την μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγραερίου και πετρελαιοειδών
-Απρίλιο 2017

Ένα στα Πέντα –One in Five, εκδήλωση κατά τις σεξουαλίκής κακοποίησης παιδιών σε συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο Χριστόφορου Λάρκου και την δικηγόρο Στέφανη Κωνσταντίνου. Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη: Το πρωί στην πλατεία Ερμού με την παιδική χορωδία του Δήμου Λιβαδιών, με face painting, ενημέρωση του κοινού, παιδικό yoga, μάζεμα υπογραφών για αύξηση των ποινών σε παιδεραστές, με Live link και ζωγραφική για παιδιά. Το απόγευμα ακολούθησε διάλεξη στο πολιτιστικό κέντρο της Συνεργατικής Αμμοχώστου με τον εκπαιδευτικό ψυχολόγο Ανδρέα Δημητρίου, την Σκεύη Κουκουμά και την Ξένια Κωνσταντίνου.
Νοέμβριο 2016

“Στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας τους πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά”. Μια εκδήλωση που έγινε στο Περι Τέχνης στη Λάρνακα όπου μαζέψαμε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια για τους πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά. Κατά τη διάρκεια της συλλογής η ζωγράφος Νεφέλη Πτωχοπούλου ζωγράφιζε με τα παιδάκια που έρχονταν μαζί με τους γονείς τους για να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας.
Η εκδήλωση αυτή του SkalaTimes έγινε με τη στήριξη του δικηγορικού γραφείου Χριστόφορου Λάρκου και την φιλοξενία του Περί Τέχνης, αφού ο κόσμος έφερνε εκεί στο χώρο του Περί Τέχνης  όσα θα προσέφερε στους συνανθρώπους μας. Με το τέλος της εκδήλωσης μαζεύτηκαν πολλά κουτιά με είδη πρώτης ανάγκης (τροφή και ρούχα), καθώς και με παιχνίδια τα οποία στείλαμε στην Ελλάδα.
-Σεπτέμβριο 2015

Από το φόβο στη ζωή. Σεμινάριο αυτοβελτίωσης με την χρωματοθεραπεύτρια Έλενα Χατζηγεωργίου, ένα όμορφο σεμινάριο που έγινε στην αυλή του πανέμορφου Tudor Inn στη Λάρνακα
(Όπως όλες οι εκδηλώσεις του
SkalaTimes έτσι κι αυτή ήταν με Είσοδο Δωρεάν).
-Ιούνιο 2015

Παρουσίαση του βιβλίου “Είναι πολύ βαρετό να βαριέσαι” της αείμνηστης πια Ελληνίδας δημοσιογράφου και συγγραφέως Ρίκας Βαγιάννη, η οποία ήταν μαζί μας στην παρουσίαση. Η παρουσίαση την οποία διοργάνωσε το SkalaTimes μετά από συνεννόηση με την αγαπημένη Ρίκα, έγινε στο βιβλιοπωλείο Bibliocosmos στη περιοχή Φανερωμένης, ενώ τα παιδιά από το θεατρικό εργαστήρι της Cathrine Beger παρουσίασαν ένα υπέροχο θεατρικό βασισμένο στο βιβλίο.
Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση με αρκετό κόσμο και ήταν η μία και μοναδική φορά που η Λάρνακα είχε την τιμή και τη χαρά να παρουσιάσει βιβλίο της Ρίκας, εν παρουσία της ίδιας της πολυαγαπημένης Ρίκας.
Μάιος 2015

Προβολή του ντοκιμαντέρ ΑΓΟΡΑ (για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα) με την βοήθεια του δικηγορικού γραφείου Χριστόφορου Λάρκου το οποίο ανέλαβε τα έξοδα για τα δικαιώματα προβολής, αλλά και με την φιλοξενία του “Περί Τέχνης”, αφού εκεί προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ. Ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να δει δωρεάν ένα νέο και άκρως ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ γύρω από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Με το τέλος της προβολής ακολούθησε συζήτηση.
-Απρίλιο 2015

Διαδήλωση κατά της βιομηχανοποίησης του λιμανιού της πόλης
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιλέξαμε τη μέρα του Αγίου Λαζάρου, Πολιούχου Αγίου της Λάρνακας, για να φωνάξουμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
-Απρίλιο 2015

Διάλεξη συζήτηση για τη σχέση των δύο φύλων με την τότε αρθρογράφο του SkalaTimes ψυχολόγο Κλαίρια Δεσπότη. Η διάλεξη /συζήτηση έγιναν στο Cubic Art Cafe Bar.
-Φεβρουάριο 2014

Απρίλιο 2014 για πρώτη φορά όλη η πόλη κατέβηκε στους δρόμους σε μια διαδήλωση ανήμερα του Αγίου Λαζάρου την οποία διοργάνωσε το SkalaTimes κατά της βιομηχανοποίησης του λιμανιού της πόλης μας.

Επίσης μέσα στα 7 χρόνια ζωής του το SkalaTimes έχει στηρίξει ως Χορηγός Επικοινωνίας πολλές πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

Γι αυτό λέμε πως το SkalaTimes είναι κάτι περισσότερο…
από ένα διαδικτυακό περιοδικό της πόλης και επαρχίας Λάρνακας!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Νότα Αβρααμίδου υποψήφια για τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας-Λιβαδιών-Ορόκλινης (ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ): “Στα σχολεία μας πρέπει να υπάρχει συμβατική αρμονία και όχι παραφωνία”

Νότα Αβρααμίδου: “Όραμα μου είναι να δω τα σχολεία μας να γίνονται τόποι χαράς, για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, για όλα” Η μουσικός Νότα Αβρααμίδου,

Η μεγαλύτερη πολιτιστική πανδαισία στη πλατεία Ζουχούρι: Το φεστιβάλ Needle παρουσιάζει το lineup της πρώτης έκδοσης της διοργάνωσης της

Έξι εβδομάδες εξερεύνησης του πολιτιστικού πλούτου της Λάρνακας οδήγησαν στο σήμερα: το Needle 2024 με χαρά ανακοινώνει ολόκληρο το lineup του φεστιβάλ του. Το Σάββατο

error: Content is protected !!