Μια….”σοφή μέρα” στη Λάρνακα με μια μοναδική έκθεση!

01Το ηλεκτρονικό κατάστημα Wise Online πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μία…”σοφή μέρα” (wiseday) στη Λάρνακα αυτή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, με μια όμορφη έκθεση προϊόντων που….”μιλούν”, μια έκθεση που θα εμπεριέχει και λογοτεχνικές πινελιές (μουσική, θεατρικό εργαστήρι, κ.α).
Τα πραγματικά μοναδικά προϊόντα του wiseonline έρχονται να δώσουν ιδέες και να βάλουν χρώμα στην καθημερινότητα μας. Περισσότερα στην πιο κάτω συνέντευξη που είχαμε με την Μαρίνα Χρίστου, υπεύθυνη του WiseOnline. 

SkalaTimes

Πραγματοποιείται στη πόλη της Λάρνακας το WISEDAY από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα Wise Online (www.wiseonline.com.cy). Σε ποιους απευθύνεται η έκθεση που θα γίνει στις  7 Οκτωβρίου στο χώρο του Evento Café στις Φοινικούδες; Τι θα δουν οι επισκέπτες την ερχόμενη Κυριακή;
         Η έκθεση αυτή απευθύνεται στον ευαίσθητο, σύγχρονο και ορθά σκεπτόμενο άνθρωπο που αγαπά τις τέχνες, σέβεται το περιβάλλον, αγαπά τη γυναίκα και χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του κάτι χρήσιμο και ποιοτικό τόσο για τον εαυτό του όσο και τους γύρω του.  Καταρχήν, να πούμε ότι, το WISEDAY, που θα γίνει στον υπέροχο χώρο του Evento από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, πραγματοποιείται με την συνεργασία του Αντρέα Γερολέμου που διατηρεί το Andreas Gerolemou School of Music και της Τίνας Πουλλούδη Νεοφύτου του Excellence Institute, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την συμβολή τους. Μαζί ετοιμάζουμε και θα σας παρουσιάσουμε πολύ όμορφα πράγματα. Θα είναι μια μέρα αφιερωμένη σε πρωτότυπα και χρήσιμα δώρα, με πολλή μουσική και τραγούδια, με θεατρικά παιχνίδια, με δημιουργίες για παιδιά κ.α.

02
Έρχεται για άλλη μια φορά στην Λάρνακα το «
The Music Room».  Τι να περιμένουν οι φίλοι της Μουσικής φέτος;
         Οι μουσικόφιλοι θα γνωρίσουν την καινούργια συλλογή του «The Music Room» η οποία είναι μεγάλη και εντυπωσιακή. Θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά επιλεγμένα αντικείμενα με θέμα τη μουσική αλλά και γραφική ύλη για τη νέα σχολική χρονιά, δώρα για το χορό, για τις μικρές μπαλαρίνες κ.α. Τα υπέροχα αυτά προϊόντα αφορούν τους μαθητές, τους δάσκαλους, τα ωδεία, τις σχολές και όλους τους λάτρεις της μουσικής.

03
Θα παρουσιάσετε όμως κι άλλα όμορφα πράγματα φέτος. Προϊόντα που έχουν οικολογικό χαρακτήρα;
         Ακριβώς! Θα γνωρίσετε τα εκπληκτικά προϊόντα Koziol, που είναι έξυπνα και λειτουργικά. Η κουζίνα μας γίνεται ένας ευχάριστος χώρος χάρη στα προϊόντα Koziol που δεν κατασκευάζονται μόνο από 100% ανακυκλώσιμα υλικά αλλά έχουν και ένα πρωτότυπο σχεδιασμό γεμάτο ζωντανά χρώματα. Τα προϊόντα αυτά έχουν έντονα οικολογικό χαρακτήρα και μία από τις βασικές αρχές της Koziol είναι η βιώσιμη ανάπτυξη. Η παραγωγή γίνεται αυστηρά από την αρχή μέχρι το τέλος με γνώμονα το maximum της εξοικονόμησης φυσικών πόρων και με υλικά θερμοπλαστικά φιλικά προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές.

04
Μια άλλη όμορφη προσθήκη στο
Wiseonline είναι η ποικιλία προϊόντων για αριστερόχειρες. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα βρίσκεις πράγματα ειδικά για όσους χρησιμοποιούν περισσότερο το αριστερό τους χέρι…
         Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Σχεδόν όλα τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα για να χρησιμοποιούνται από δεξιόχειρες. Θέλαμε λοιπόν να αγκαλιάσουμε τους αριστερόχειρες διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους, γι αυτό δημιουργήθηκε το «Leftys Corner». Στο www.wiseonline.com.cy μπορεί πλέον κάποιος να βρει χρηστικά αντικείμενα, όπως στυλό, ψαλίδια, πορτοφόλια, μαχαίρια κουζίνας, ανοικτήρια κονσέρβας, ποντίκια υπολογιστή και άλλα, ειδικά μελετημένα για να βολεύουν όσους χρησιμοποιούν πιο πολύ το αριστερό τους χέρι.

Υπάρχουν βοηθήματα και για τα παιδιά αριστερόχειρες;
         Βεβαίως! Το «Lefty’s Corner» δημιουργήθηκε και για τα παιδιά, που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με έναν κόσμο φτιαγμένο από δεξιόχειρες για δεξιόχειρες. Οι χάρακες, οι ξύστρες, τα μολύβια, τα σπιράλ τετράδια κ.α. είναι πολύτιμα βοηθήματα που κάνουν πιο ευχάριστη και απλή την γραφή και όλες τις σχολικές εργασίες. Σύμφωνα με μελέτες, ένα στα 10 παιδιά είναι αριστερόχειρας. Ειδικά για αυτά τα παιδιά λοιπόν, που το «καλό» τους χέρι είναι το αριστερό, υπάρχουν πλέον αρκετά σχολικά βοηθήματα.  

Η ιδέα αυτού του μοναδικού διαδικτυακού καταστήματος, πως ξεκίνησε αλήθεια;
         Ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε το 2010 και πήρε «σάρκα και οστά» μετά από 1 χρόνο περίπου. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό μαγαζί στο οποίο θα μπορούσε να βρει κανείς ασυνήθιστα, χαρούμενα αλλά και ποιοτικά προϊόντα, διαφορετικού χαρακτήρα. Και ένα από τα πλεονέκτημα του Wise είναι ότι έχει στην κατοχή του τα προϊόντα που επιθυμεί κάποιος το αργότερο την επόμενη μέρα. Καθώς, όλη η ομάδα ασχολούμαστε με τη Μουσική και αγαπάμε τα δώρα που έχουν σχέση με αυτήν, γεννήθηκε λίγο αργότερα και η ιδέα του «The Music Room» το οποίο διαθέτει μια μεγάλη και εντυπωσιακή συλλογή Μουσικών Δώρων.
05
Δεν είμαι ψυχολόγος αλλά υποθέτω πως όμορφα αντικείμενα στο χώρο μας, που απεικονίζουν κάτι που αγαπάμε πολύ, όπως η μουσική, ο χορός κ.τ.λ βοηθούν την ψυχολογία μας. Αλήθεια ποια σχόλια ακούτε συχνότερα από τον κόσμο;
         Όταν ο κόσμος έμαθε για το «The Music Room» η ανταπόκρισή του ήταν απίστευτη! Εισπράττουμε μέχρι και σήμερα θετικά σχόλια μόνο. Είναι προϊόντα που σπάνια μπορούσε να βρει κάποιος στο νησί μας, όπως μας έλεγαν, και αυτό ήταν κάτι που το γνωρίζαμε κι εμείς. Οι λάτρεις της Μουσικής είναι πολύ χαρούμενοι που επιτέλους μπορούν να βρουν και να αποκτήσουν αυτά τα προϊόντα και ειδικά μέσα σε λίγες ώρες. Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ όμορφα δώρα και γραφική ύλη που έχουν σχέση με τη μουσική. Τσάντες, παιδικά βιβλία δραστηριοτήτων, παιχνίδια, ρολόγια, φλιτζάνια, διακοσμητικά αντικείμενα, μαξιλάρια και άλλα πολλά, που όλα έχουν σχέση με την τέχνη που αγαπάνε πολύ. Εννοείται ότι χρησιμοποιώντας τα προϊόντα αυτά ή ανανεώνοντας το χώρο μας ανεβαίνει η διάθεσή μας κατακόρυφα. Το σπίτι ή ο χώρος εργασίας μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αυτόματα αλλάζει η διάθεση μας και ανεβαίνει η ψυχολογία μας.
06
Πώς νιώθετε αλήθεια εσείς, οι άνθρωποι του Wiseonline που ομορφαίνετε την καθημερινότητά μας με προϊόντα μοναδικά, έξυπνα, όμορφα, χρήσιμα, πρωτότυπα και λειτουργικά;
         Εμάς είναι διπλή η χαρά μας που μπορούμε με αυτό τον τρόπο να προσφέρουμε χαρά και ενθουσιασμό στον κόσμο, σε μεγάλους και παιδιά, στο μουσικόφιλο κοινό, στις μικρές μας μπαλαρίνες… Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι ευχαριστημένοι από την αγορά τους. Όπως εξίσου σημαντικό είναι να μπορούν να αποκτούν άμεσα οτιδήποτε χρειάζονται. 

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να επιλέξετε τα προϊόντα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος;
         Τα προϊόντα που διαθέτει το Wiseonline είναι επιλεγμένα σε όλες τις κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή γίνεται με βάση την ποιότητα, τη χρησιμότητα και τη λειτουργικότητα του κάθε προϊόντος. Μάλιστα τα προϊόντα Koziol, δημιουργούνται από καταξιωμένους σχεδιαστές και αρκετά από αυτά έχουν κερδίσει διεθνή βραβεία, όπως τα Good Design, red dot, Designplus.
07Στο WISEDAY που θα γίνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Evento Cafe στις Φοινικούδες, θα υπάρχει θεατρικό εργαστήρι και άλλες εκπλήξεις. Τι άλλο μας ετοιμάζετε;

         Η έκθεση ξεκινάει στις 11.30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 το βράδυ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι  που κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχουμε στην παρέα μας τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Αναγιωτό που διατηρεί το Θεατρικό Εργαστήρι «Έκφραση» στην Αραδίππου, και τον ευχαριστούμε πολύ, καθώς μέσω θεατρικών παιχνιδιών τα παιδιά μπορούν να μάθουν να εκφράζονται δημιουργικά και να ενισχύσουν τη σκέψη τους, τα συναισθήματά τους και τη φαντασία τους. Τα θεατρικά παιχνίδια ξεκινούν στις 2 η ώρα το μεσημέρι. Τα παιδιά θα απολαύσουν επίσης και παντομίμα! Όσο αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της εκδήλωσης, στις 3 η ώρα μαθητές του καλού μας φίλου και σπουδαίου μουσικού Ανδρέα Γερολέμου, ο οποίος διατηρεί στην πόλη της Λάρνακας το Andreas Gerolemou School of Music, θα τραγουδήσουν και θα παίξουν μουσική μέχρι αργά το απόγευμα.  Το Τμήμα Δημιουργικών Τεχνών του Excellence Institute της αγαπημένης φίλης Τίνας Πουλλίδη Νεοφύτου θα είναι επίσης μαζί μας στο WISEDAY στις 5 το απόγευμα, απασχολώντας τα παιδιά με δημιουργίες εμπνευσμένες από έργα αριστερόχειρων καλλιτεχνών. Στις 6.15 το απόγευμα, μαζί μας θα είναι και η συγγραφέας του βιβλίου “Γυναικεία Φύση, Αρμονία – Ισορροπία” Έλενα Γεωργιάδου. Επίσης, διαγωνισμοί, καφεδάκι και δωράκια αναμένουν τους φίλους του Wiseonline την ημέρα της έκθεσης.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα έρθει στο WISEDAY στις 7 Οκτωβρίου;
         Υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο χαρούμενη, πολύχρωμη, λειτουργική και σύγχρονη. Το WISEDAY είναι μια εκδήλωση που χαρακτηρίζεται από πολυμορφία, έχοντας ως κύριους άξονες τη Μουσική, το Χορό, την Διαφορετικότητα και το Περιβάλλον. Αγκαλιάζει τη σύγχρονη γυναίκα, τις ανάγκες αυτής και των παιδιών της, τον κόσμο της μουσικής και του χορού, τον σύγχρονο, σκεπτόμενο και ευαίσθητο άνθρωπο. Ο άνθρωπος χρειάζεται εκπαίδευση, εξέλιξη, εσωτερικά κίνητρα για να μπορεί να αποδώσει καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωή του. Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους, να αποκτήσουν θετική ενέργεια με καθημερινά και χρήσιμα προϊόντα που προσφέρουν χαμόγελα και χαρά.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!