Άντρη Αντρέου: “Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας επιτελεί ένα σημαντικό και ιερό έργο”

antri1

Με αφορμή την φιλανθρωπική εκδήλωση με την γνωστή Ελληνίδα Ψυχολόγο Τένια Μακρή, που διοργανώνει η Επιτροπή Εθελοντισμού, Πρόνοιας και Προσφυγικών θεμάτων του Δήμου Λάρνακας, αύριο 6 Ιουνίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Skala Times κουβεντιάζει με τη Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής, Άντρη Αντρέου.

Skala Times

Πώς προέκυψε η ιδέα της εκδήλωσης αυτής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα;
Πριν λίγο καιρό ήμουν καλεσμένη σε εκδήλωση στη Λάρνακα όπου η κ. Τένια είχε παρουσιάσει το βιβλίο της και μου γεννήθηκε αυτή η σκέψη. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού, Πρόνοιας και Προσφυγικών θεμάτων πήρα την εισήγηση στην επιτροπή μου. Πρέπει να πω ότι όλα τα μέλη το είδαν θετικά και το αγκάλιασαν έτσι εργαστήκαμε για να υλοποιήσουμε την ιδέα αυτή.

Να πούμε δυο λόγια για την εκδήλωση;
Ναι, αύριο 6 Ιουνίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 4.30 το απόγευμα μέχρι τις 6.30 το απόγευμα θα έχουμε παρουσίαση του κανούριου βιβλίου της κ. Τένιας Μακρή με τίτλο “Τι θα κάνω με εσένα μαμά;”
Η κυρία Μακρή που όλοι γνωρίζουμε πως είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας Ψυχολόγος-Οικογενειακή Σύμβουλος, θα παρουσιάσει το βιβλίο της ενώ ο ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης και η δημοσιογράφος Αθηνά Βιολάρη θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο.
Πρέπει βέβαια να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Το τυπογραφείο Lithotechnic, το ξενοδοχείο Flamingo και μια εταιρεία η οποία ανέλαβε τα αεροπορικά εισιτήρια αλλά δεν θέλει να φανεί το όνομα της.
Να ευχαριστήσω και την επιτροπή Εθελοντισμού, Πρόνοιας και Προσφυγικών θεμάτων που αμέσως αγκάλιασε την ιδέα.
Επίσης οφείλω να τονίσω ότι είναι σημαντική η στήριξη και η βοήθεια από επιχειρήσεις της πόλης μας έτσι ώστε να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις οφέλιμες για τη πόλη μας.

Antri2Να πούμε τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης;
Βεβαίως, θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας.

Τώρα που η οικονομική κρίση έχει περάσει, σε μεγάλο βαθμό, υπάρχουν ακόμα συνανθρώποι μας που χρειάζονται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας;
Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση την οποία συναντώ συχνά. Ναι! Δυστυχώς οι ανάγκες που έχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας είναι πολλές διότι ναι δυστυχώς πάντα υπάρχουν άπορες οικογένειες που θα χρειάζονται τη βοήθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ίσως σε περιόδους οικονομικής κρίσης να ήταν πιο έντονη η ανάγκη των συνανθρώπων μας και να ήταν περισσότερος ο αριθμός, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας επιτελεί ένα σημαντικό και ιερό έργο!
Να μου επιτρέψετε με την ευκαιρία της συνέντευξης αυτής να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον Υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λάρνακας κύριο Γιώργο Γερασίμου και τους εθελοντές που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει. Αφιερώνουν χρόνο και αγάπη γι αυτό το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν. Επίσης να γνωρίζει ο κόσμος πως ρούχα τα οποία δεν θέλει και είναι έτοιμος να τα πάρει στην ανακύκλωση μπορεί να τα πάρει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας γιατί αυτό φέρνει κάποια έσοδα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο λόγω της συνεργασίας που έχουμε με την ανάκυκλο.

Κάτι άλλο που πρέπει να πούμε;
Θα σας περιμένουμε όλους αύριο, σε μια όμορφη εκδήλωση που παράλληλα και φιλανθρωπικό σκοπό!
Επίσης κλείνοντας τη συνέντευξη αυτή να μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει τις πρωτοβουλίες μας.

Tenia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!