Διαδικτυακός Διαγωνισμός ΕΤΑΠ Λάρνακας

 

INTERNET BANNER 300X250

Στα πλαίσια των ενεργειών για προώθηση της Λάρνακας και των πολυδιάστατων εμπειριών που προσφέρονται προς τον ξένο και ντόπιο επισκέπτη, η ΕΤΑΠ Λάρνακας έχει ετοιμάσει διαδικτυακό διαγωνισμό με την ονομασία “Live the Larnaka Experience Competition 2017”. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2017 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/LarnakaTourism, όπου ο διαγωνιζόμενος αναγράφοντας την φράση της καμπάνιας της Λάρνακας “They Always Come Back”, εξασφαλίζει συμμετοχή στην κλήρωση. Οι δέκα νικητές (και ο/η συνοδός τους), θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες λαμβάνοντας πακέτο που περιλαμβάνει περιήγηση της πόλης με αδειούχο ξεναγό, γευσιγνωσία κρασιών και βόλτα με μικρό κρουαζιερόπλοιο όπου θα προσφερθούν φρούτα και σαμπάνια. Επιπρόσθετα, και με βάση τη φιλοσοφία της καμπάνιας κατά την οποία οι επισκέπτες «πάντοτε ξαναέρχονται στη Λάρνακα», θα δοθούν στους νικητές κουπόνια ώστε να επιστρέψουν για να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες στην πόλη και επαρχία.     

Τα δώρα που έχουν παραχωρήσει επιχειρήσεις της Περιφέρειας Λάρνακας οι οποίες προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες αναψυχής, περιλαμβάνουν:

  • Μελισσοκομικές Διαδρομές από την Ecophysis στη Βάβλα.

  • Περιηγητική Ποδηλασία από την Bikin’ Cyprus στην Τόχνη.

  • Περιήγηση με quad bikes από την Quad Bike Safari στην Πύλα.

  • Μίνι κρουαζιέρα (Boat Safari-Relaxing Cruise) από την AAK Larnaca-Napa Sea Cruises ξεκινώντας από τη Μαρίνα Λάρνακας.

  • Βόλτες με γαϊδουράκια από την Golden Donkeys Farm στη Σκαρίνου.

  • Σαφάρι με καμήλες από το Camel Park στον Μαζωτό.

  • Μάθημα Kitesurfing από το Kahuna Surfhouse στην παραλία Σοφτάδων στο Κίτι.

  • Μάθημα SUP ή Windsurfing ή Kitesurfing από την Kitemed στην παραλία Σοφτάδων.

  • Water Ski ή Wakeboard session από το Mckenzie Watersports.

  • Εκδρομή με ξεναγό στα χωριά της Ορεινής Λάρνακας από την ΕΤΑΠ Λάρνακας.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!