Εσπερινός, θεία Λειτουργία και ετήσιο Μνημόσυνο της μεγάλης ευεργέτιδας της Λάρνακας Ευανθίας Πιερίδου και του Δωρητή Ζαχαρία Κωνσταντίνου στην Παναγία Χρυσογαλακτούσα

Προσκαλείστε στον Εσπερινό του Γενεθλίου της Θεοτόκου, την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6.00μ.μ., στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσογαλακτούσας στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια του οποίου θα τελεστεί Αρτοκλασία υπέρ των ζώντων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Λάρνακα, Φίλων, Προσωπικού και Τροφίμων του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας και Συγγενών της Ευεργέτιδος Ευανθίας Πιερίδου και του Δωρητή Ζαχαρία Κωνσταντίνου.

evaΤην Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017, θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ναό, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τελεστεί το Ετήσιο Μνημόσυνο της Ευεργέτιδος Ευανθίας Πιερίδου, του Δωρητή Ζαχαρία Κωνσταντίνου  γονέων, αδελφών και συγγενών αυτών, των τεθνεώτων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Λάρνακας, Φίλων, Προσωπικού και Τροφίμων του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας.Ακολούθως θα προσφερθεί καφέ στο οίκημα του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας.

Της Αρτοκλασίας και του Μνημοσύνου, θα προστούν ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Κλεάνθης Παντελή και ο Αιδεσιμότατος Πατήρ Ανδρέας Θεράποντος.

Ο Εσπερινός και το Μνημόσυνο, διοργανώνονται από την Επιτροπή Φίλων του Μελάθρου Ευγηρίας Δήμου Λάρνακα.

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

13ο Φεστιβάλ Φράουλας στην Δερύνεια

Ετοιμάζεται το 13ο Φεστιβάλ Φράουλας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου του 2024, στο Γήπεδο “Αναγέννησης” Δερύνειας, με πολλές εκπλήξεις. Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές

error: Content is protected !!