Αναβλήθηκε η υπόθεση του Δημ.Γραμματέα Λάρνακας

dikastirio

Αναβλήθηκε για τις 30 Οκτωβρίου 2017, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, η έναρξη της εκδίκασης υπόθεσης απόσπασης 35,000 ευρώ από επιχειρηματία για μονιμοποίηση παράνομων κατασκευών στο κέντρο διασκέδασης που διαθέτει στην παραλία Μακένζι, για την οποία κατηγορείται ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας Λευτέρης Εμπεδοκλής.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, η Πρόεδρος του Σώματος ανέφερε ότι λόγω έλλειψης χρόνου του Κακουργιοδικείου η έναρξη της δίκης θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας αφορούν κλοπή από δημόσιο λειτουργό, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δήμευση, κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε.

Ο Λευτέρης Εμπεδοκλής αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους αυστηρούς περιοριστικούς όρους, δηλαδή κατέβαλε εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, κατέθεσε όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του τοποθετήθηκε στο stop list ενώ θα παρουσιάζεται τρεις φορές τη βδομάδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!