Συζήτηση γύρω από τα προβλήματα της λειτουργίας του αεροδρομίου Λάρνακας, μετά από πρωτοβολία της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λάρνακας

aerodromio

Με πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λάρνακας, συγκαλέστηκε σύσκεψη των βουλευτών του ΑΚΕΛ Λάρνακας και Αμμοχώστου για συζήτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι Λάρνακας και Δρομολαξιάς – Μενεού καθώς και οι κοινότητες Κιτίου και Περβολιών από τη λειτουργία του αεροδρομίου.

Στη Σύσκεψη παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, Δρομολαξιάς – Μενεού Κύπρος Ανδρονίκου και οι Κοινοτάρχες Κιτίου Σάββας Τταντής και Περβολιών Κωστάκης Ττίγκης.

Είναι γνωστό ότι η Λάρνακα είναι επιβαρυμένη με εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν το σύνολο του κυπριακού λαού.

Η λειτουργία του αεροδρομίου Λάρνακας, πέραν από τα οφέλη που προσφέρει στη χώρα μας, επιδρά με αρνητικό τρόπο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής με την οποία γειτνιάζει.

Πάγιο αίτημα του ΑΚΕΛ ήταν η καταβολή ετήσιας πάγιας αποζημίωσης για τους δήμους και τις κοινότητες που επηρεάζονται και συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η πολύχρονη υπομονή των κατοίκων ας μη θεωρηθεί αδυναμία για τη διεκδίκηση, με κάθε νόμιμο τρόπο, των δίκαιων αιτημάτων τους.

Το θέμα έχει εγγραφεί στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Συγκοινωνιών, Μεταφορών και Έργων και αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης, προς επίλυση των προβλημάτων.

Λάρνακα, 9/6/17

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!