Με ένα «λιβανέζικο μαργαριτάρι» ξεκινά η ανάπτυξη στη Λάρνακα

Mr. Georges Chehwane - Chairman of Plus Properties (1)

Της Γιώτας Δημητρίου


Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 23 Μαΐου εκδήλωση στο κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα, όπου ο Λιβανέζος επενδυτής Georges Chehwane και η εταιρεία του Plus Properties παρουσίασαν το νέο τους project με τίτλο «Pearl» (Μαργαριτάρι), το οποίο αναμένεται να υλοποιηθεί σύντομα στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στη περιοχή Μακένζι.

To νέο αυτό project θα είναι ένα στολίδι για την πόλη του Ζήνωνα και θα αποτελείται από δύο κτίρια των έξι πολυτελέστατων ορόφων τα οποία θα συνδέονται μεταξύ τους με μια γέφυρα. Τα δύο κτίρια τα οποία θα βρίσκονται πίσω απ’ το γνωστό γυμναστήριο «Τόταλ» θα έχουν θέα τη θάλασσα.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας, δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές της Λάρνακας, καθώς και αρκετοί επιχειρηματίες, κτηματομεσίτες και γνωστοί δικηγόροι της πόλης.

Την βραδιά συντόνιζε η Χριστίνα Δημητρίου, ενώ τα βίντεο που προβληθήκαν επεξηγούσαν την δραστηριότητα και τα έργα της εταιρείας Plus στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι μπήκαν σε κλήρωση και στο τέλος της βραδιάς δώδεκα άτομα κέρδισαν πλούσια δώρα, όπως ταξίδι στη Βηρυτό με διαμονή στο ξενοδοχείο «Ritz», ρολόγια κ.α

Σε όλες τις καλεσμένες δόθηκε ένα συμβολικό δώρο με την αποχώρηση τους απ’ το Κτήμα Μακένζι. Ένα μαργαριτάρι λαιμού!

Περισσότερα στην 24h:
http://24h.com.cy/2017/05/27/me-ena-livaneziko-margaritari-xekina-i-anaptyxi-sti-larnaka/
The Pearl of Mackenzie

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!