«Η ώρα της Γης 2017»

ora_gis_4_aftodioikisi

 Ο Δήμος Λάρνακας ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και φέτος στην παγκόσμια δράση «Η Ώρα της Γης», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017, και ώρα 8.30 μ.μ. – 9.30 μ.μ., σβήνοντας τα φώτα στα κεντρικά γραφεία του Δημοτικού Μεγάρου. 

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί όλους τους δημότες όπως πράξουν το ίδιο και στα σπίτια τους, στέλνοντας έτσι το μήνυμα, ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις κλιματικές αλλαγές που επηρεάζουν τον πλανήτη μας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ώρας της Γης» (www.earthhour.org) μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία για εκστρατείες προηγούμενων ετών αλλά και άλλα ενδιαφέροντα δεδομένα για την ενέργεια.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 21 Μαρτίου 2017

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!