‘’Biennale Larnaca 2018’’

biennale logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ανακοίνωση διεξαγωγής 1ης Διεθνούς έκθεσης Εικαστικών τεχνών ‘’Biennale Larnaca 2018’’

Οι διοργανωτές της πρώτης Biennale στη Κύπρο, σας προσκαλούν στην διάσκεψη Τύπου που θα γίνει στις 14 Μαρτίου 2017 ημέρα Τρίτη, στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Συνεργατικής Αμμοχώστου Λάρνακας, στη Λάρνακα.

Στη διάσκεψη τύπου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της διεξαγωγής της πρώτης Διεθνούς  έκθεσης εικαστικών τεχνών στην χώρα μας, Biennale (διετής) υπό τον τίτλο ‘’Biennale Larnaca’’.

Η Biennale Larnaca 2018 θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2018 στην Λάρνακα.

Σύμμαχοι και συνδιοργανωτές στην επίτευξη του μεγάλου αυτού καλλιτεχνικού γεγονότος είναι ο Δήμος Λάρνακας και οι Πολιτιστικές  του Υπηρεσίες και ο Πολιτιστικός Όμιλος ΑΡΤΙΟΝ. Επίσης έχουν ήδη αναλάβει την διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων, οργανωμένα σύνολα, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σημαντικό για τη Κύπρο αυτό γεγονός θα ανακοινωθούν στη Διάσκεψη Τύπου στις 14 Μαρτίου 2017.

Για κρατήσεις :
Γιώτα Δημητρίου
Εκπρόσωπος Τύπου
Biennale Larnaca 2018
Email: biennalelarnaca@gmail.com

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Έβδομη (7 η ) Φιλανθρωπική Εκδήλωση του Δήμου Αθηένου / Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων (στη μνήμη Μαρίας Θεοδώρου)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Αθηένου διοργανώνει και φέτος για 7 η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια τουφιλανθρωπική εκδήλωση «Κλασσικού και Ιστορικού Αυτοκινήτου». Η εκδήλωση αυτή διεξάγεταιστη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα»

Χθες Τετάρτη 08 Μαΐου στις 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 1ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας «Πετρολίνα» στο Δημαρχείο Λάρνακας.Παρόντες ήταν

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!