Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα πορεία

trufwnasΤρύφωνας Τρύφωνος
Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας
(ΔΗΚΟ)


Φίλοι και φίλες, όπως θα είδατε ή όπως θα δείτε μέσα στις επόμενες μέρες, απουσιάζω από το φετινό ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος για την επαναδιεκδίκηση της θέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, παρά το γεγονός ότι η δεκαπενταετής πορεία μου αποδεικνύει πως η επανεκλογή μου θα ήταν πολύ πιθανή. Ποτέ μου δεν ακολούθησα τακτικές ή προσέβλεψα σε σκοπιμότητες από την παρούσα θέση και αυτό πιστεύω πως το διαπιστώσατε και εσείς, μιας και με υποστηρίζατε όλα αυτά τα χρόνια. Για το λόγο αυτό σας επιστρέφω ένα μεγάλο ευχαριστώ που συμπορευθήκαμε και μου δώσατε τη δυνατότητα να προσφέρω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.
Η απόφασή μου είναι συνειδητή, γιατί πιστεύω πως ο άνθρωπος όταν έχει το γνώθι σαυτόν και όταν βιώνει την πληρότητα της προσφοράς του από τις εκάστοτε θέσεις, πρέπει να δίνει και την ευκαιρία σε άλλα πρόσωπα για να προφέρουν.
Μέσα σε αυτά τα δεκαπέντε χρόνια θεωρώ ότι πρόσφερα και πρότεινα ένα μεγάλο μέρος των ιδεών και των οραμάτων μου. Άλλα επιτεύχθηκαν, άλλα όχι. Το θέμα είναι να δοθεί φωνή σε νέα πρόσωπα, ανεξαρτήτως κομμάτων, αλλά με κύριο γνώμονα την αγάπη τους για την πόλη, για να αλλάξουν πράγματα που ίσως εμείς οι παλαιότεροι δεν καταφέραμε παρά τις προσπάθειές μας.
Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτές τις εκλογές να δώσουμε φωνή σε ανθρώπους που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας επάξια και θα δώσουν τους δικούς τους προσωπικούς αγώνες, ώστε η αδικημένη πόλη μας να πάρει όσα της αξίζουν.
Κάθε επιτυχία εύχομαι και καλή θητεία στο νέο δήμαρχο με την ελπίδα πως θα παλέψει γι’ αυτή την πόλη. Είναι αρχή και διαχρονική μου θέση και το είχα δηλώσει και στην εξαγγελία μου στις βουλευτικές εκλογές πως βασικός μου στόχος ήταν και παραμένει να δοθούν ευκαιρίες σε νέες φωνές, ώστε στο σύνολο να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πόλη. Με συνέπεια στην τότε θέση μου, εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και παρά το ότι επέλεξα να μην διεκδικήσω για τέταρτη θητεία μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, εγώ θα είμαι πάντα στο πλάι και των πολιτών αλλά και των νέων δημοτικών συμβούλων, για καθοδήγηση, υποστήριξη και ό,τι άλλο χρειάζονται.
Η θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος έκανε τον κύκλο της όμως ο αγώνας μου για την πόλη και τους συμπολίτες μας ποτέ δεν θα κλείσει σαν κύκλος, μιας και η ζωή μου είναι συνυφασμένη με τα κοινά και θα συνεχίσει να είναι.
Σας ευχαριστώ εγκαρδίως για την υποστήριξή σας σε αυτές τις τρεις θητείες, γιατί η δική σας επιμονή και παρότρυνση ήταν αυτή που με ανέδειξε και με κράτησε. Φιλικά και με εκτίμηση στο πρόσωπο του καθενός.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

error: Content is protected !!