Από όλους του κομματικούς, πολιτικούς χώρους η ομάδα στήριξης Ανδρέα Βύρα

Δόθηκε χθες στην δημοσιότητα λίστα γνωστών Λαρνακέων από όλους τους πολιτικούς, κομματικούς, χώρους οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Βύρα για τις Δημοτικές Εκλογές Δεκεμβρίου.
vyras111

Ανακοίνωση Ομάδας Στήριξης Υποψήφιου Δημάρχου Ανδρέα Βύρα.

Η πόλη μας, η Λάρνακα, έχει διανύσει δύσκολες περιόδους στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, οι οποίες λάβωσαν την αξιοπρέπεια της και πλήγωσαν το όραμα των δημοτών της για ένα καλύτερο αύριο.

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τη πόλη μας, αλλά και την έντονη επιθυμία μας να παραδώσουμε μια καλύτερη Λάρνακα στα παιδιά μας, αποφασίσαμε όπως αφήσουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και να εργαστούμε όλοι μαζί στηρίζοντας ένα νέο και άφθαρτο υποψήφιο που ξεχωρίζει ποιοτικά και διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να οδηγήσει τη Λάρνακα μπροστά.

Γνωρίζοντας την επαγγελματική, κοινωνική και εθελοντική δράση του Ανδρέα Βύρα, τις πλούσιες εμπειρίες που κουβαλά μέσα από τη συμμετοχή του σε μεγάλους οργανισμούς, τη συλλογικότητα με την οποία δραστηριοποιείται, τις διασυνδέσεις του με τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και τη σχέση του με τους δημότες, την κοινωνική του ευαισθησία, τις ικανότητες, το δυναμισμό και την ωριμότητα του, αλλά πρωτίστως γνωρίζοντας την προσωπικότητα και το ήθος του, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του.

Η Oμάδα Στήριξης τους Υποψήφιου Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα απαρτίζεται από ανθρώπους από όλο το επαγγελματικό πεδίο της πόλης: την εκπαίδευση, την υγεία, τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό, τις τέχνες, τον αθλητισμό. Αποτελείται από ανθρώπους από όλο το ιδεολογικό και κοινωνικό φάσμα που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη της Λάρνακας.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του επειδή πιστεύουμε ακράδαντα πως είναι η καλύτερη πρόταση για το μέλλον της πόλης μας. Επειδή μοιραζόμαστε μαζί του το ίδιο όραμα, για μια Λάρνακα λειτουργική για τους δημότες της, φιλόξενη για τους επισκέπτες της και ελκυστική στους επενδυτές. Επειδή μας ενώνει η Λάρνακα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους δημότες της Λάρνακας, ανεξαρτήτως τοποθέτησης, να εκφράσουν επώνυμα τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Βύρα. Οι πόρτες της Ομάδας Στήριξης είναι ανοιχτές για όλους τους Λαρνακείς που θέλουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να ενισχύσουν άμεσα ή έμμεσα την προσπάθεια μας.

7/10/2016

Ακολουθεί κατάλογος ατόμων που υπογράφουν την παρούσα δήλωση στήριξης.

vriii1vriii2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Νότα Αβρααμίδου υποψήφια για τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας-Λιβαδιών-Ορόκλινης (ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ): “Στα σχολεία μας πρέπει να υπάρχει συμβατική αρμονία και όχι παραφωνία”

Νότα Αβρααμίδου: “Όραμα μου είναι να δω τα σχολεία μας να γίνονται τόποι χαράς, για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, για όλα” Η μουσικός Νότα Αβρααμίδου,

Η μεγαλύτερη πολιτιστική πανδαισία στη πλατεία Ζουχούρι: Το φεστιβάλ Needle παρουσιάζει το lineup της πρώτης έκδοσης της διοργάνωσης της

Έξι εβδομάδες εξερεύνησης του πολιτιστικού πλούτου της Λάρνακας οδήγησαν στο σήμερα: το Needle 2024 με χαρά ανακοινώνει ολόκληρο το lineup του φεστιβάλ του. Το Σάββατο

error: Content is protected !!