Διαγωνισμός, Διαλέξεις, Σεμινάρια και καινούρια βιβλία από την Μιράντα Σιδερά

1-7

Από την ιστοσελίδα της Μιράντας Σιδερά, (Κοινωνικός Επιστήμονας, Εκπαιδεύτρια σεμιναρίων, Συγγραφέας και Σύμβουλος Σχέσεων) :

1. Πρόσφατα έχω ολοκληρώσει δυο βιβλία τα οποία θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Νοέμβριο Το πρώτο μάλιστα θα μπορούσε να γίνει ένα εξαιρετικό δώρο για τις γιορτές, τόσο τις ονομαστικές του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, όσο και για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ένα βιβλίο κατάλληλο για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας καθώς και για παιδιά στην εφηβική ηλικία. Δεν μπορώ να σας πω όμως πιο πολλά, γιατί το τμήμα του μάρκετινγκ μας, εισηγήθηκε να προκηρύξουμε ένα διαγωνισμό. Όποιος μαντέψει το θέμα του βιβλίου, μπαίνει σε κλήρωση και παίρνει το βιβλίο δωρεάν. Στείλτε μας λοιπόν, να θέλετε, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο miranda@spidernet.com.cy πριν τις 30 Οκτωβρίου.
Στο ΘΕΜΑ – SUBJECT του ηλεκτρονικού μηνύματος που θα μας στείλετε, γράψτε με κεφάλαια γράμματα τη λέξη ΒΙΒΛΙΟ. Από κάτω γράψτε μας ποιο νομίζετε ότι είναι το θέμα του βιβλίου, μαζί με το όνομά σας και τον αριθμό του κινητού σας. Για το
δεύτερο βιβλίο που έχω ολοκληρώσει θα σας πω περισσότερα στο επόμενο μου newsletter.

Συνεχίζω με τα υπόλοιπα: 

2. Άρχισαν ήδη οι ομάδες στήριξης και επιμόρφωσης με θέμα «ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ», για να είστε γρήγορα και εύκολα στο ιδανικό σας βάρος. Οι συναντήσεις των ομάδων αυτών, έχουν στόχο  να εμπεδώσετε τα μηνύματα για τη δύναμη του νου και για τη σωστή αγάπη του εαυτού σας και να συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ, αυτά τα δυο, επηρεάζουν το θέμα των περιττών κιλών. Οι συναντήσεις  γίνονται και φέτος στο σπίτι μου στα Περβόλια, στην επαρχία Λάρνακας, κάθε Τρίτη από τις 6.00 μέχρι τις 7.30 μ.μ., και στοιχίζουν €55- για κάθε 4 συναντήσεις. Αν ενδιαφέρεστε, τηλεφωνήστε στο 99314312. 

3. Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, διδάσκω στη Λεμεσό, ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, που διοργανώνεται σε  συνεργασία με το ΚΕΒΕ, με θέμα: Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Το ίδιο σεμινάριο, το διδάσκω στη Λευκωσία, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γραμματειακό προσωπικό που θέλει να αναβαθμίσει τις γνώσεις και τεχνικές του για να μπορεί έτσι να ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό του. Αν ενδιαφέρεστε για το σεμινάριο, στη Λεμεσό, ή στη Λευκωσία, τηλεφωνήστε στη Στέλλα, στο 22889800, για πληροφορίες και εγγραφή. 

4. Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, θα δώσω διάλεξη με θέμα: «ΠΑΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ! ΦΕΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ». Η διάλεξη θα δοθεί στο Ξενοδοχείο Nissi Beach, στην Αγία Νάπα στις 5.30 το απόγευμα και διοργανώνεται από το τμήμα γυναικών της ΣΕΚ Αμμοχώστου και του Ε.Ε. Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων ΣΕΚ Αμμοχώστου. Όλοι ευπρόσδεκτοι. Τηλεφωνήστε στο 23821432, για περισσότερες πληροφορίες.  

5. Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, θα δώσω διάλεξη με θέμα: «ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ». Η διάλεξη διοργανώνεται από το Πολύτροπο Φροντιστήριο Χλώρακας Πάφου για τα παιδιά του φροντιστηρίου και τους γονείς τους. Θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας. Στη διάλεξη θα υπάρχει , εκτός από τα άλλα μου βιβλία, και το βιβλίο μου: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, το οποίο συστήνεται να αγοραστεί από όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη. Τηλεφωνήστε στη Νατάσα, στο 99771482 για περισσότερες πληροφορίες.  

6. Την  Δευτέρα 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, συνεχίζω την ενδοεπιχειρησιακή επιμόρφωση του διευθυντικού επιπέδου υπαλλήλων της εταιρείας Medochemie στη Λεμεσό, με θέμα: «ΗΓΕΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ». 

7. Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, θα δώσω διάλεξη με θέμα: «ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΑ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ (ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ); Η διάλεξη, διοργανώνεται από το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Ύψωνα  και θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα, στο κτίριο του Πολυδύναμου Κέντρου. Τηλεφωνήστε στη Μαρία, στο 99595295, για περισσότερες πληροφορίες. 

8. Συνεχίζω και φέτος να προσφέρω επίσης διαλέξεις για γονείς σε σχολεία, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων. Αν θέλετε βεβαίως μπορείτε να ενημερώσετε για τις διαλέξει αυτές, το σχολείο των παιδιών σας, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου στο 99314312. 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοσκόπηση: Ισχυρό προβάδισμα των Εργατικών έναντι των Τόρις του Σούνακ στη Βρετανία

Προηγούμενη δημοσκόπηση του ίδιου ινστιτούτου έφερε τους Εργατικούς να έχουν προβάδισμα 16 μονάδων. Άσχημα είναι τα δημοσκοπικά νέα για τον Ρίσι Σούνακ στη Βρετανία ενόψει των επερχόμενων

Ανάκληση αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων

Η Υπηρεσία Μεταλλείων και Λατομείων του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, μετά από επανεξέταση του όλου θέματος και λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις όλων των

error: Content is protected !!