Σοβαρό πρόβλημα με κρούσματα καταρροϊκού πυρετού στη Λάρνακα

Σοβαρό πρόβλημα με κρούσματα καταρροϊκού πυρετού υπάρχει στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τον διευθυντή των κτηνιατρικών υπηρεσιών Χριστόδουλο Πίπη, μέχρι στιγμής έχουν μολυνθεί 25 μονάδες εκτροφής προβάτων στην επαρχία της Λάρνακας. 

imagehandler

Σύμφωνα με τον διευθυντή των κτηνιατρικών υπηρεσιών Χριστόδουλο Πίπη, μέχρι στιγμής έχουν μολυνθεί 25 μονάδες εκτροφής προβάτων στην επαρχία της Λάρνακας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, επηρεάστηκαν συνολικά 445 πρόβατα, 170 από τα οποία κατέληξαν. Οπως είπε ο κ. Πίπης, οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, σε συνδυασμό με την υγρασία καθιστά πολύ δύσκολο τον πλήρη έλεγχο της εξάπλωσης του ιού. Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες τόνισε ο κ. Πίπης, πραγματοποιούν συναντήσεις με τους αιγοπροβατοτρόφους και τους ενημερώνουν για όλα τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για να περιοριστεί και να αντιμετωπιστεί ο ιος. Ο κ. Πίπης, εξήγησε ότι ο ιος δεν προσβάλλει τους ανθρώπους και οτι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία. 

ΠΗΓΗ: http://www.ant1iwo.com/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη Ευανθία Σάββα Υποψήφια Αντιδήμαρχος Αραδίππου: “Για μένα το κάθε αξίωμα, η κάθε πολιτική θέση, είναι θέση ευθύνης και προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο”

Αντιλαμβάνομαι ότι ένας δημοσιογράφος πρέπει να κρατά μία ουδέτερη στάση σε πράγματα και καταστάσεις που παρουσιάζει. Η πραγματικότητα όμως είναι, πως με την Ευανθία Σάββα

error: Content is protected !!