Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας στις 11 Ιουνίου! “Μια μέρα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου”

Free Happy Woman Enjoying Nature. Beauty Girl Outdoor. Freedom concept. Beauty Girl over Sky and Sun. Sunbeams. Enjoyment.
Με επίκεντρο τη Λεμεσό, η Κύπρος λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας, (Global Wellness Day), που πραγματοποιείται επίσημα από πέρσι, το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, σε σχεδόν 100 χώρες του κόσμου.

Σκοπός της Παγκόσμιας Ημέρας Ευεξίας, που φέτος γιορτάζεται στις 11 Ιουνίου, με σύνθημα “Μια μέρα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου”, είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την ανάγκη ενός καλύτερου τρόπου ζωής, μέσα από την εφαρμογή επτά απλών κανόνων.

Συγκεκριμένα, οι κανόνες αυτοί μας ζητούν να περπατάμε για μια ώρα, να πίνουμε πολύ νερό, να μην χρησιμοποιούμε πλαστικά μπουκάλια, να τρώμε βιολογικά προϊόντα, να κάνουμε μια καλή πράξη, να απολαμβάνουμε γεύματα με την οικογένεια μας και να κοιμόμαστε μέχρι τις 10 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια του GWD, στις 11 Ιουνίου, σπα, γυμναστήρια, κέντρα ευεξίας, διαιτολόγοι και διατροφολόγοι, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα κάτω από την ομπρέλα του Global Wellness Day, από το πρωί μέχρι τις 16:00, στους χώρους τους και ακολούθως όλοι οι συμμετέχοντες, θα παρουσιαστούν διαφορετικά προγράμματα άσκησης στο Πολυλειτουργικό Παραθαλάσσιο Πάρκο της Λεμεσού (Επίχωση).

Επίσης, θα λειτουργήσουν περίπτερα διαιτολόγων και διατροφολόγων και θα δίνονται συμβουλές για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Διάφορα προϊόντα θα διανέμει στο χώρο ο Κυπριακός Σύνδεσμος Οργανικών Τροφών, ενώ η όλη εκδήλωση θα κορυφωθεί με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

ΚΥΠΕ

CGSNRThUAAAfcxD

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Νότα Αβρααμίδου υποψήφια για τη Σχολική Εφορεία Λάρνακας-Λιβαδιών-Ορόκλινης (ψηφοδέλτιο ΔΗΚΟ): “Στα σχολεία μας πρέπει να υπάρχει συμβατική αρμονία και όχι παραφωνία”

Νότα Αβρααμίδου: “Όραμα μου είναι να δω τα σχολεία μας να γίνονται τόποι χαράς, για όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, για όλα” Η μουσικός Νότα Αβρααμίδου,

Η μεγαλύτερη πολιτιστική πανδαισία στη πλατεία Ζουχούρι: Το φεστιβάλ Needle παρουσιάζει το lineup της πρώτης έκδοσης της διοργάνωσης της

Έξι εβδομάδες εξερεύνησης του πολιτιστικού πλούτου της Λάρνακας οδήγησαν στο σήμερα: το Needle 2024 με χαρά ανακοινώνει ολόκληρο το lineup του φεστιβάλ του. Το Σάββατο

error: Content is protected !!