Old Market St. ” Mε σκληρή δουλειά και καλή ομάδα ανθρώπων, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο”

market3

To γνωστό (και βραβευμένο) στέκι της Λάρνακας Old Market St. κλείνει δύο χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα street party όπως και στα περσινά γενέθλια του. Με αφορμή το μεγάλο πάρτυ της Κυριακής το Skala Times μίλησε με την “dream team” του Old Market St.
Περισσότερα στην μίνι συνέντευξη που ακολουθεί.

Skala Times

award2Δυο χρόνια OLD MARKET ST. τι σημαίνουν για σας και τι σας έμαθαν αυτά τα δυο χρόνια μέσα από την “ζωη” του ΟLD MARKET;
Το παράδοξο είναι ότι συχνά δεν συνειδητοποιούμε πως πέρασαν τόσο γρήγορα αυτά τα δύο χρόνια – είναι λες και ήταν χθες όταν πρωτανοίξαμε – και άλλες φορές νιώθουμε ότι πέρασαν πολύ περισσότερα γιατί ήταν δύο χρόνια πολύ γεμάτα!
Είμαστε πραγματικά ευγνώμων που τα ζήσαμε αυτά τα δύο υπέροχα και γεμάτα χρόνια. Αυτό που κυρίως μας έμαθε η “ζωή” του Old Market St. είναι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ταυτόχρονα ότι με σκληρή δουλειά και καλή ομάδα ανθρώπων, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Tι θεωρείτε ότι είναι αυτό/αυτά που το έκαναν να ξεχωρίσει;
Θεωρούμε ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που κάνει το Old Market St. ξεχωριστό. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο το location. Η αύρα αυτού του δρόμου, αυτής της παλιάς γειτονιάς της Λάρνακας είναι κάτι πραγματικά απίστευτα μαγικό.
Το ότι προσπαθούμε να προσφέρουμε πάντα κάτι διαφορετικό και να ανανεωνόμαστε συχνά και αυτό σίγουρα παίζει το ρόλο του.
Αυτά είναι κυρίως τα στοιχεία που νομίζουμε ότι μας κάνουν ξεχωριστούς για τον κόσμο. Αυτό που νιώθουμε εμείς ότι μας ξεχωρίζει είναι ολόκληρη η ομάδα του Old Market St. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να δουλεύουν με όρεξη και να πιστεύουν στο δικό σου όραμα, σαν να είναι και δικό τους.

Μετά το OLD MARKET ST η περιοχή γύρω του αναπτύχθηκε, άνοιξαν και άλλα μαγαζιά, πώς σας κάνει αυτό να αισθάνεστε;
Eίναι πολύ θετικό ότι η περιοχή αναπτύσσεται με αυτό τον τρόπο. Βοηθά σίγουρα στην προσέλκυση περισσότερου κόσμου στη γειτονιά μας, τόσο από την Λάρνακα όσο και από ολόκληρη την Κύπρο αλλά και τουριστών. Φυσικά νιώθουμε και πολύ περήφανοι που ήμασταν οι πρώτοι στην γειτονιά εδώ. Ήταν μεγάλο ρίσκο όταν πριν από δύο χρόνια είχαμε πάρει αυτή την απόφαση. Ευτυχώς όλα έγιναν όπως έπρεπε στο τέλος!

Τι άλλο να αναμένουμε απ’ το OLD MARKET ST;
Πάντα υπάρχει κάτι να περιμένετε από το Old Market St. Τώρα κάνουμε focus στην Κυριακή 15.5.2016 και μετά θα μπορούμε να ανακοινώσουμε περισσότερα.

Τέλος, ένα μήνυμα στους αναγνώστες του SKALA TIMES για το Street Party της Κυριακής;
Το μήνυμα μας για την Κυριακή είναι “taking back the street” βγαίνουμε ξανά στο δρόμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και υποσχόμαστε ότι “the best is yet to come” 🙂
Απλά να είστε όλοι εκεί!
13014904_10153769103509542_991222679_n

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!