Έγινε Μπαμπάς ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Γιάννης Κόκκινος

kokkinos

Ο γνωστός και ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιάννης Κόκκινος και η σύζυγος του Στάλω Παύλου καλωσόρισαν σήμερα, 9 Μαίου 2016, την κορούλα τους η οποία γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2015 και η κορούλα τους που γεννήθηκε σήμερα είναι το πρώτο τους cover1παιδί.

Με μια φωτογραφία και λίγα λόγια, ο Γιάννης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τον ερχομό της κόρης του: “9 Μαΐου 16:20… γεννήθηκε η κόρη μας… Σ’ ευχαριστώ αγάπη μου”.

Εκατοντάδες οι ευχές στο facebook για τους πανευτυχείς γονείς, από συναδέλφους του Γιάννη, φίλους και θαυμαστές.

Το Skala Times εύχεται κάθε καλό στην μικρούλα, υγεία, αγάπη, να είναι καλότυχη και να δίνει αμέτρητες χαρές στους γονείς της.

Να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι ζει στη Λάρνακα, αφού μετά το γάμο του, με την αγαπημένη του Στάλω, ο Γιάννης Κόκκινος έγινε μόνιμος κάτοικος Λάρνακας. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές, αγαπά την Λάρνακα ιδιαίτερα, αλλά και την θάλασσα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!