Στις 5 Μαΐου οι εκλογές για νέο δήμαρχο στο Λονδίνο

brexit3_2

Στις 5 Μαΐου καλούνται οι κάτοικοι του Λονδίνου, να εκλέξουν το νέο τους Δήμαρχο σε μια σημαντική εκλογικήαναμέτρηση την ώρα που ο απερχόμενος Δήμαρχος Boris Johnson ηγείται της εκστρατείας υπέρ του Brexit.

Την καρέκλα του Δημάρχου διεκδικούν αυτή τη φορά ο δισεκατομμυριούχος Zac Goldsmith και ο μουσουλμάνος Sadiq Khan.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο 45χρονος Khan, ο οποίος είναι υποψήφιος του Εργατικού Κόμματος, διαθέτει ευρύ προβάδισμα έναντι του συντηρητικού Goldsmith καθώς συγκεντρώνει 31% των ψήφων έναντι 20% των συντηρητικών. Αν ο Khan καταφέρει να διαδεχθεί τον αντισυμβατικό Johnson θα είναι ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Πάντως, αρκετά στελέχη του συντηρητικού κόμματος αποδίδουν στον Khan διασυνδέσεις με ακραίους μουσουλμάνους.
Ο ίδιος όπως είναι φυσικό, απορρίπτει τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

 

ΠΗΓΗ: http://www.insider.gr/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Κατάκτηση Κυπέλλου από την ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης της Ένωσης Νεολαίας Αθηένου (ΕΝΑ), στις παίκτριες,

Ανδρέας Κουσιάππας συνέντευξη στο SkalaTimes με αφορμή το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης : “Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ομάδα υδατοσφαίρισης στη Λάρνακα και ότι έχει τόσες διακρίσεις”

Ο Ανδρέας Κουσιάππας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας και έφορος υδατοσφαίρισης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Όμιλο στα διοικητικά θέματα της ομάδας υδατοσφαίρισης,

error: Content is protected !!