“Τακούνι Expert Express Κλειδιά” Ένα μοναδικό κατάστημα ανοίγει στη Λάρνακα!

12910997_10156845524360571_220213419_n

Ένα μοναδικό στο είδος του κατάστημα ανοίγει στη Λάρνακα για να κάνει ολοκαίνουρια τα υποδήματα μας (όλων των ειδών), τις τσάντες και τα δερμάτινα μας.

Ένα 
εξειδικευμένο κατάστημα στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών στον τομέα των υποδημάτων και περιποίησης δερμάτινων ειδών έρχεται για πρώτη φορά στη πόλη του Ζήνωνα για να γίνει απαραίτητο στην πόλη και επαρχία Λάρνακας!

Το Τακούνι Expert Express Κλειδιά έρχεται στη Λάρνακα για επιδιορθώσεις, φρεσκάρισμα και συντήρηση αρβύλων, αθλητικών και όλων των ειδών παπουτσιών, δερμάτινων ειδών και τσαντών.

Με τα καλύτερα προϊόντα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα το Τακούνι Expert Express Κλειδιά θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος της παπουτσοθήκης, της γκαρνταρόμπας μας και όχι μόνο! 

Οι κυνηγοί θα το λατρέψουν όταν δουν τα αγαπημένα τους άρβυλα να γίνονται ολοκαίνουρια, οι αθλητές και λάτρεις του γυμναστηρίου θα ξετρελαθούν όταν δουν τα αθλητικά τους παπούτσια να φαίνονται του κουτιού με ένα φρεσκάρισμα και σίγουρα οι γυναίκες όλων των ηλικιών θα ενθουσιαστούν όταν τα αγαπημένα τους παπούτσια και τακούνια θα μπορούν να επιδιορθωθούν, να φρεσκαριστούν ακόμα και να αλλάξουν design! Και βέβαια αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει το Τακούνι Expert Express Κλειδιά, στη Λάρνακα.

Γιατί τώρα πια τα αγαπημένα σου παπούτσια, τσάντες, δερμάτινα σακάκια, δεν τα πετάς!
Τα πας κατευθείαν στο Τακούνι Expert Express Κλειδιά, στη Λάρνακα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Eπιδιορθώσεις σε:
Τακούνι
Σόλα (μέση, ολόκληρη)
Γάζωμα – κόλλημα
Αλλαγή χρώματος (σε τσάντες, παπούτσια, δερμάτινα σακάκκια)
Σταθεροποίηση χρώματος
Καθάρισμα – φρεσκάρισμα σε παπούτσια και τσάντες
Αλλαγή φερμουάρ
Άνοιγμα υποδημάτων -γάμπας
Λουράκια -Αγκράφες – Φόδρες
Μετατροπές υποδημάτων (μύτες, τακούνια, μπότες)
Διακόσμηση υποδημάτων

ΕΙΔΗ
Αξεσουάρ Υποδημάτων:
Πάτοι, Βερνίκια, Κρέμες
Προιόντα καθαρισμού
Αλλαγή χρώματος, Βαφές
Βούρτσες, Κορδόνια, Αναβάτες
Καλοπόδια, Ζώνες, Αγκράφες

Κλειδιά
Κοπή απλών κλειδιών 

*Σημαντική σημείωση: στο Τακούνι Expert Express Κλειδιά εμπιστεύονται μόνο αναγνωρισμένα προϊόντα του χώρου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Προδρόμου 1, ΤΚ 6051, Λάρνακα
(απέναντι από Φρουταρία Ζυγός)
Τηλέφωνο: 24660610

Facebook page:
https://www.facebook.com/takouniexpertcyprus/?fref=ts

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!