Παρουσίαση του Νικόλα Σμυρνάκη στα Public Λεμεσού-Κύπρος

Παρουσίαση του Νικόλα Σμυρνάκη στα Public Λεμεσού-Κύπρος

Τα Public Λεμεσού και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Σμυρνάκη

Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου
Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 στις 18:00 στα Public Λεμεσού
(My Mall, Ζακάκι 25826926)

 605020 (1)
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Παυλίνα Ζήνωνος, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια και Πάροχος μεθόδου Τοματίς και ερωτήσεις θα του απευθύνει η δημοσιογράφος Κωνστάντια Δημητριάδου-PR & Media Expert.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια διαρκή υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του και προσφέρει τις στρατηγικές εκείνες που απαιτούνται για την ανάδειξή της. Αποτελεί το πρώτο ελληνικό βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης με τη συγκεκριμένη δομή και θεματολογία, προορισμένο να βοηθήσει όποιον το διαβάσει να βρει το σκοπό της ζωής του, να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του, να ξεπεράσει τους φόβους του, να αναβάλλει την αναβλητικότητά του, να οδηγηθεί στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής του.  

Ο Έλληνας coach Νικόλας Σμυρνάκης, μέσα από τις συμβουλές, τα αποφθέγματα, τις ιστορίες και τις στρατηγικές του βιβλίου «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» εκπληρώνει το όραμά του, να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βρουν τον σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που απαιτούνται για να τον πραγματοποιήσουν. Αποκωδικοποιεί την «Εξίσωση επιτυχίας και ευτυχίας» αποδεικνύοντας ότι τελικά μπορεί να κρύβονται πολύ πιο κοντά από ό,τι ποτέ φανταζόμασταν. Αποτελεί το πρώτο ελληνικό βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης με τη συγκεκριμένη δομή και θεματολογία.


Ο συγγραφέας
Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε τρεις λογοτεχνικούς διαγωνισμούς (ποίησης, μυθιστορήματος, διηγήματος). Έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards) στις κατηγορίες «Άρθρο 2011» και «Συγγραφικό έργο 2011» (συλλογικό ebook).

Με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές, παρακινεί τους ανθρώπους να βρουν τον σκοπό τους, να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να νικήσουν τις αρνητικές τους συνήθειες, να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που απαιτούνται για να το πραγματοποιήσουν.

www.IslandofMan.me

Facebook: www.facebook.com/nicolas.smyrnakis

www.facebook.com/man.of.island

Twitter: twitter.com/NicolaSmyrnakis

YouTube: www.youtube.com/user/nsmyrnakis

Instagram: www.instagram.com/nicolasmyrnakis

To βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!