“Της οικίας ημών εμπιπραμένης” του Βραβευμένου Κώστα Μαννούρη, στη Λάρνακα

1044928_526131544215330_792014709996142855_n

Skala Times

Το θεατρικό έργο του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Κώστα Μαννούρη, “Της οικίας ημών εμπιπραμένης”, παίζεται στον Πολυχώρο «Κατ’ οίκον» στην παλιά Λευκωσία, από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 7 μέχρι τις 24 Μαρτίου. Η παράσταση έρχεται και στη Λάρνακα, στο Θέατρο Σκάλα (πρώην «Αττικό») την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Σώτος Σταυράκης και τις τρεις αδελφές υποδύονται οι Ιωάννα Σιαφκάλη, Ανδρούλα Ηρακλέους και Άννα Γιαγκιώζη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει η εικαστικός Λία Βογιατζή, τη μουσική ο Γιώργος Κολιάς, τον σχεδιασμό των φωτισμών ανέλαβαν οι Σώτος Σταυράκης και Αντρέας Πέτρου.
Το μοναδικό συγγραφικό ταλέντο του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Κώστα Μαννούρη κάνει την παράσταση μοναδική και σίγουρα μια θεατρική πρόταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Λίγες μέρες πριν την παράσταση στη πόλη του την Λάρνακα, ο Κώστας Μαννούρης δήλωσε στο Skala Times:
Όπως και την προηγούμενη φορά που παρουσιάστηκε έργο μου στη Λάρνακα, έτσι και τώρα, αισθάνομαι φοβερή αγωνιά. Είναι περισσότερο το άγχος διότι ο κόσμος που θα δει την παράσταση δεν με ξέρει μόνο σαν όνομα, αλλά σαν συμπολίτη, σαν φίλο, σαν συγγενή. Είμαι ευγνώμων για το ότι το κοινό της Λάρνακας πάντα δείχνει απέναντί μου πολλή γενναιοδωρία κι αυτό μου επιτείνει το αίσθημα της ευθύνης. Η «Οικία» έγινε δεκτή με πολύ ενθουσιασμό από το κοινό της Λευκωσίας που γεμίζει κάθε βράδυ το «Κατ’ Οίκον». Όλοι οι συντελεστές ακούμε πολύ θερμά λόγια και προπάντων βλέπουμε από πρώτο χέρι τις αντιδράσεις των θεατών κατά τη διάρκεια του έργου αλλά και το πώς εκφράζουν τη συγκίνησή τους στο τέλος της παράστασης. Τι άλλο να περιμένει κανείς; Η γραφή είναι ένας μοναχικός δρόμος κι όταν ένα νέο κείμενο τύχει αυτής της υποδοχής δεν μπορεί παρά να στέκεσαι με ταπεινότητα απέναντι σ’ αυτή την καλοσύνη. Ελπίζω η παράστασή μας να αγγίξει σε ανάλογο βαθμό και το κοινό της πόλης μου”.

Παλαιότερη συνέντευξη του Κώστα Μαννούρη στο Skala Times για τη θεατρική παράσταση Της οικίας ημών εμπιπραμένης” :
https://www.skalatimes.com/2016/02/23/%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!