Θρηνεί η ταλαντούχα κυρία της παγκόσμιας μουσική σκηνής, Celine Dion…

ce3_0

Την πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του συζύγου της από καρκίνο στο λαιμό έκανε η Celine Dion όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο τους Λος Άντζελες για να μεταβεί στο Μόντρεαλ όπου θα γίνει η κηδεία του Rene Angelil.

 ce_0Tο χτύπημα για την 48χρονη Celine είναι διπλό, αφού δυο ημέρες μετά τον χαμό του συζύγου της, από την ζωή έφυγε και ο 59χρονος αδερφός της, νικημένος επίσης από τον καρκίνο. 

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με φίλους, συγγενείς, αλλά και τα τρία της παιδιά, φορώντας μαύρα ρούχα.

Η Celine Dion όμως θρηνεί και για τον θάνατο του αδερφού της, ο οποίος πέθανε μόλις δύο μέρες μετά τον Rene Angelil, και αυτός χτυπημένος από τον καρκίνο.

Η κηδεία του αγαπημένου της που την είχε αναλάβει και ως μάνατζερ όταν βρισκόταν στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα θα γίνει στην Βασιλική της Παναγίας, στην ίδια εκκλησία που παντρεύτηκαν πριν από 21 χρόνια.

Κατά την διάρκεια της τελετής θα ακουστούν τραγούδια της Ντιόν, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του συζύγου της.
Σύμφωνα με τα πρωτα δημοσιεύματα, ο σύζυγος της Celine είχε κανονίσει την κηδεία του πολύ πριν πεθάνει!

O Rene  γνώριζε ότι δεν του απομένει πολύς χρόνος ζωής και είχε το κουράγιο να οργανώσει τα πάντα για την κηδεία του.
Ο 73χρονος Rene που έδινε μάχη εδώ και μια εικοσαετία με τον καρκίνο στο φάρυγγα, γνώριζε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα πως το τέλος πλησιάζει και έτσι φρόντισε να κάνει ο,τι περνά από το χέρι του ώστε η σύζυγός του να μην επωμιστεί όλο το βάρος.

Μιλώντας στο «People», η στιλίστρια και κολλητή φίλη της Ντιόν, Άνι Χόρθ, αποκάλυψε πως: «Ο Ρενέ ήταν πολύ γενναιόδωρος και φρόντισε να προετοιμάσει τα πάντα τους τελευταίους μήνες. Εξαιτίας του ότι προνόησε, η Celine τώρα είναι πιο ήρεμη και μπορεί να το διαχειριστεί με περισσότερο αυτοέλεγχο».

10561577_936385903054928_2922345898659364209_n

ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Αννίτα Δημητρίου Πρόεδρος ΔΗΣΥ: «Αν δεν υπήρχε ένας σπουδαίος οραματιστής, ο Γλαύκος Κληρίδης, η Κύπρος δεν θα βρισκόταν σήμερα στην ΕΕ»

Εκδήλωση Δημοκρατικού Συναγερμού για Ημέρα της Ευρώπης Ο Δημοκρατικός Συναγερμός τίμησε σήμερα την Ημέρα της Ευρώπης με μια συμβολική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην παρουσία

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες επιδιόρθωσης ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι

error: Content is protected !!