Tα 10 πιο δημοφιλή θέματα στο twitter για το 2015

TWITTER-facebook

To Twitter έκανε το δικό του απολογισμό για το 2015 και τα 10 πιο δημοφιλή θέματα
για το 2015 ήταν τα πιο κάτω:

1. #JesuisParis: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι αναδείχθηκαν οι πιο σημαντικές για τη χρονιά, αφού εκατομμύρια χρήστες δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν το τραγικό γεγονός. Μαζί και το #JesuisCharlie αφού το σατιρικό περιοδικό δέχτηκε πρώτο επίθεση τον περασμένο Ιανουάριο.

2. #BlackLivesMatter: To hashtag που δημιουργήθηκε μετά τα γεγονότα στο Φέργκιουσον, για το οποίο συγκεκριμένα δημοσιεύτηκαν 9 εκατ. tweets με θέμα την αστυνομική βία και τον ρατσισμό σε βάρος των μαύρων στις ΗΠΑ.

3. #MarriageEquality: Στις 26 Ιουνίου στις ΗΠΑ νομιμοποιήθηκε ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, κάνοντας εκατομμύρια ανθρώπους να ασχοληθούν και να «γιορτάσουν» το χαρμόσυνο γεγονός.

4. #RefugeesWelcome: Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα της χρονιάς που μέχρι και σήμερα παραμένει σε εξέλιξη, χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

5. #IStandWithAhmed: Ένα ρολόι που έμοιαζε με βόμβα ήταν αφορμή για να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο hashtag. Το εν λόγω πιτσιρίκι έφτασε στο σημείο να συναντήσει μέχρι τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα και φυσικά να γίνει θέμα συζήτησης στο twitter.

6. #National elections: Οι αμερικανικές εκλογές αναδεικνύουν το twitter ως μια σημαντική πλατφόρμα επικοινωνίας για πολιτικά ζητήματα.

7. #FIFAWWC: Στον Καναδά διοργανώθηκε φέτος το γυναικείο Παγκόσμιο Κύπελλο.

8. #PlutoFlyby: Οι αποκαλύψεις της NASA πάντα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και ο πλανήτης Πλούτωνας δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος.

9. #TheDress: Ένα χιουμοριστικό hashtag που αναφερόταν στη φωτογραφία με ένα φόρεμα και τη διαφορετικότητα του χρώματος που έβλεπαν οι χρήστες. Συγκεκριμένα, άλλοι νόμιζαν ότι ήταν χρυσό με λευκό κι άλλοι μπλε με μαύρο.

10. #@Caitlyn_Jenner joins Twitter: Η αλλαγή φύλου που έκανε ο πατέρας των Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ σε Κέιτλιν Τζένερ, ήταν αφορμή για να γίνει trend στο twitter και να ακολουθήσουν άπειρα σχόλια.

Πηγή: www.doctv.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Αννίτα Δημητρίου Πρόεδρος ΔΗΣΥ: «Αν δεν υπήρχε ένας σπουδαίος οραματιστής, ο Γλαύκος Κληρίδης, η Κύπρος δεν θα βρισκόταν σήμερα στην ΕΕ»

Εκδήλωση Δημοκρατικού Συναγερμού για Ημέρα της Ευρώπης Ο Δημοκρατικός Συναγερμός τίμησε σήμερα την Ημέρα της Ευρώπης με μια συμβολική εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας στην παρουσία

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Εργασίες επιδιόρθωσης ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι

error: Content is protected !!