Eγκαίνια Mon Ballet στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια
του Mon Ballet στη Λάρνακα

1

Το Mon Ballet School στη Λάρνακα ξεκίνησε την λειτουργία του τον περασμένο Σεπτέμβρη. Στην σχολή προσφέρονται μαθήματα μπαλέτου, μοντέρνου και σύγχρονου χορού.Επίσης στην σχολή υπάρχει το The Place, που είναι ένας χώρος που συμπληρώνει την σχολη όπου εκεί προσφέρονται μαθήματα όπως θεατρικό εργαστήρι, και yoga. Τα μαθήματα προσφέρονται σε μικρούς άλλα και σε μεγάλους, ενήλικες.

2

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Mon Ballet, στη Λάρνακα, τα οποία τέλεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Κουκουμάς.

1b

Όμορφη πινελιά στην εκδήλωση των εγκαινίων ήταν τα τρία κοριτσάκια που έπαιξαν βιολί, τραγούδησαν και μάγεψαν τους παρευρισκομένους με το ταλέντο τους.
Επίσης για τους μικρούς επισκέπτες προσφερόταν face painting.

2b

Τα εγκαίνια έδωσαν την ευκαιρία στο κόσμο να δει από κοντά τη Σχολή Mon Ballet, αλλά και να γνωρίσει την ιδιοκτήτρια του, την δασκάλα χορού και μπαλέτου Κατερίνα Κυπριανού.

3

4

Περισσότερα για την Κατερίνα και τη Σχολή Mon Ballet, από συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα στο Skala Times:
https://www.skalatimes.com/2015/12/15/k%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%8D%CF%89/

katerina

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!