Επαναδραστηριοποίηση και νέο Συμβούλιο για το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Λάρνακας (JCI Larnaca)

Slide1

Επαναδραστηριοποιήθηκε πρόσφατα το Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Λάρνακας (JCI Larnaca). Πρόεδρος της οργάνωσης αναλαμβάνει ο Γιώργος Σταματίου.
Ο κ. Σταματίου είναι Ιστορικός και Πολιτικός Αναλυτής με έντονη ενασχόληση με τα κοινά. Το υπόλοιπο συμβούλιο αποτελούν οι Μιχάλης Γιακουμή, Γιάννης Μερακλής, Χρυσοβαλάντω Παύλου, Σύλια Κουρουζίδου και Χριστίνα Ηλία.

Το JCI Λάρνακας έχει σκοπό να δραστηριοποιηθεί στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας με στόχο να δώσει κίνητρα στους νέους ανθρώπους, ηλικίας 18-40 ετών να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στον μέγιστο βαθμό, λαμβάνοντας υπόψη το κοινό όφελος, ώστε να δημιουργήσουμε θετικές αλλαγές στην κοινωνία, στην χώρα μας, στην ανθρωπότητα.

Κάποιοι από τους βασικούς στόχους του JCI Λάρνακας είναι η δραστηριοποίηση και η αξιοποίηση των νέων της Λάρνακας στην τοπική κοινωνία, με στόχο την ενθάρρυνση και προώθηση της ενεργής συμμετοχής των νέων στα κοινά, τον εκσυγχρονισμός της κοινωνίας των πολιτών και του κράτους, τη διασφάλιση της αξιοκρατίας, την αξιοποίηση των νέων ανθρώπων και των νέων ιδεών από το κράτος και την κοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών με νέους άλλων χωρών για την προώθηση των αρχών και των σκοπών της οργάνωσης, την οικονομική ευημερία, τη διασφάλιση της δικαιοσύνης, την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας, την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και την ενίσχυση του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Επίσης το JCI Λάρνακας επιδιώκει να εμπνεύσει τους νέους προς την κατεύθυνση του αλτρουϊσμού, του εθελοντισμού, της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την Σελίδα JCI Larnaca/Διεθνές Επιμελητήριο Νέων Λάρνακας στο Facebook.
Email: stamatiou.george@yahoo.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!