Aνακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας για την κινητοποίηση της Πέμπτης

H Ε.Ε. ΑΚΕΛ Λάρνακας απευθύνει πρόσκληση στους δημότες, για συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της δημιουργίας ακόμα μιας μονάδας υψηλής οχληρίας, την ΠΕΜΠΤΗ 12/11/15 στις 6.00μ.μ. έξω από το Δημαρχείο Αραδίππου η οποία οργανώνεται από ομάδες πολιτών.
Eυχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλα κόμματα την ίδια στάση καθότι ο αγώνας κατά της βιομηχανοποίησης της πόλης κι επαρχίας Λάρνακας αφορά ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ όλων των κατοίκων, ανεξαρτήτου κομματικού χρώματος.

anakoinwsi
TO fb page για την κοινητοποίηση:
https://www.facebook.com/events/971995106205402/

H ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Λάρνακας:

Η Ε.Ε. ΑΚΕΛ Λάρνακας απευθύνει πρόσκληση στους δημότες, για συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της δημιουργίας ακόμα μιας μονάδας υψηλής οχληρίας, την ΠΕΜΠΤΗ 12/11/15 στις 6.00μ.μ. έξω από το Δημαρχείο Αραδίππου η οποία οργανώνεται από ομάδες πολιτών.

Ως ΑΚΕΛ, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε με τη συνεχιζόμενη τακτική που ακολουθούν οι Δήμαρχοι Λάρνακας και Αραδίππου, Ανδρέας Λουρουτζιάτης και Ευάγγελος Ευαγγελίδης, συγκαλύπτοντας την κυβέρνηση.

Καταγγέλλουμε για ακόμα μια φορά τις παράνομες διαδικασίες και το γεγονός ότι αγνοούν την υγεία και ασφάλεια των πολιτών, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το τοπικό σχέδιο.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια στηρίζουμε την πρωτοβουλία των Συνδέσμων Γονέων επτά δημοτικών σχολείων της περιοχής για τη διοργάνωση στάσης διαμαρτυρίας των μαθητών.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!