Ανακοίνωση οικολόγων για το εργοστάσιο χρυσού στην περιοχή Αραδίππου

Βιομηχανία χρυσού στην Αραδίππου: Απαράδεκτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων

12187893_10156276712410571_33697750248050338_nΤο Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών (Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας) θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου της Αραδίππου να μην προσφύγει κατά της Κυβέρνησης για την παράνομη χωροθέτηση του εργοστασίου, παρά τις γνωματεύσεις νομικών. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διευκολύνει την Κυβέρνηση και την εταιρεία να πιέζουν για έγκριση της οικοδομικής άδειας.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών συμπαραστέκεται στις ομάδες κατοίκων που εκφράζουν έντονη ανησυχία για το σχεδιασμό των αρμοδίων αρχών για χωροθέτηση στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, ακόμα μιας βαριάς βιομηχανίας.

Η ταχυδακτυλουργική μετατροπή της βιομηχανίας χρυσού, από βαριάς οχληρίας και επικίνδυνης σε μέτριας οχληρίας, από τις αρμόδιες αρχές, για να μπορεί να χωροθετηθεί στη βιομηχανική περιοχή της Αραδίππου, είναι αδικαιολόγητη και ύποπτη.

Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!