Eπιστολή Γιώργου Περδίκη προς την Βουλή των Αντιπροσώπων σχετικά με το Επιχειρησιακό πλάνο στο λεπροκομείο Λάρνακας


perdikisΑπό παλαιότερη απάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή σε ερώτηση με αρ. 23.06.010.05.096, αναφορικά με την υποβολή νέας πρότασης προς το Υπουργικό Συμβούλιο σε σχέση με τη στέγαση του Ινστιτούτου Υδρογονανθράκων, του Κέντρου Ωκεανογραφίας και του Τμήματος Χημικών Μηχανικών και Υδρογονανθράκων του Πανεπιστημίου Κύπρου στο χώρο του παλιού λεπροκομείου στη Λάρνακα, πληροφορήθηκα ότι το Υπουργικό Συμβούλιο με νέα απόφασή του ημερομηνίας 14 Ιουλίου 2015, μετά από Πρόταση που υποβλήθηκε από το Υπουργείο Υγείας, εξουσιοδότησε μεταξύ άλλων τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού να συζητήσει με το Υπουργείο Οικονομικών και το Πανεπιστήμιο Κύπρου τις επιλογές ως προς το Τμήμα/Τμήματα του πανεπιστημίου που μπορούν να δημιουργηθούν στη συνολική περιοχή της Στέγης Αγίου Χαραλάμπους. Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού το επιχειρησιακό πλάνο που υπέβαλε το Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί μια μελέτη για τους χώρους και το κόστος της ανάπτυξης.

Παρακαλώ τον αρμόδιο υπουργό να καταθέσει στη Βουλή των Αντιπροσώπων την μελέτη για τους χώρους και το κόστος της ανάπτυξης που υπέβαλε το Πανεπιστήμιο Κύπρου αναφορικά με το πιο πάνω θέμα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!